Souboj: Pudry Rimmel X NYC

A máme tu zase po delší době 3. pokračování rubriky "Souboj". Tentokrát se zaměříme na 2  pudry, které patří, podle mě, mezi nejdiskutovanější a nejpoužívanější dvojici. Nikoho asi nepřekvapí, že řeč je o Stay Matte od Rimmelu a Smooth Sikn od NYC.
Co se týče balení, tak "překvapivě" vítězí NYC. Má pevnější obal, který drží vcelku (ne jak Rimmel na dvě části) a navíc balení obsahuje zrcátko, což se do kabelky určitě hodí. Celkově je balení NYC daleko praktičtější. Rimmel je, podle mě, spíše na doma, kde se nemusíte bát, že se rozbije.
Odstíny pudrů jsou u NYC 702A Naturally Beige a 001 Transparent u Rimmelu. A musím říct, že odstín NYC mi moc nesedl, nějak jsem to v drogerii neviděla a až pozdě zjistila, že se vyrábí i transparentní. Proto barva, kterou jsem si pořídila využiji spíš jen na léto. Oproti tomu odstín Stay Matte mi sedí perfektně, protože je mega světlý. Na druhou stranu si myslím, že na to, že má na sobě napsáno Transparent se moc nepřizpůsobí tónu pleti. Vidím to nejvíc na mé mamce, která má tmavší odstín pleti a pudr se jí nepřizpůsobil.
Oba pudry dělají moc hezkou pleť, vypadají přirozeně. Netvoří žádné mapy. Jediné co bych tu vytkla Rimmelu je, že pokud máte suchá místa na pleti, hodně je to zvýrazní. Proto ho moc nepoužívám v zimě, kdy ale vlastně nepotřebuji pudr vůbec žádný.

No a to nedůležitější - tedy výdrž a matování? :) Tady je na tom líp rozhodně Rimmel. Žádný jiný pudr mě nevydrží matovat tak dlouho. Myslím, že takových 5 hodin zvládne určitě. NYC na tom určitě taky není špatně, ale z kabelky ho vytahuju prostě víckrát za den.

Shrnutí: Myslím, že oba pudry jsou super. Koupila bych si znovu oba. Rimmel na doma a NYC do kabelky :)

Jaký je Váš oblíbený pudr? :)

20 komentářů:

  1. Já moc pudry neřeším :D a mám svůj jeden oblíbený teď od Dermacolu (překvapivě).

    Byla jsi u mě nominována na Liebster blog award:-)
    http://caatherines.blogspot.cz/2013/09/liebster-blog-award-01.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky i fixační pudr od Dermacolu a je pro mě hrozný! :) Však o něm zase někdy příště...

      A jinak děkuji :)

      Vymazat
  2. ani jeden jsem zatím nezkoušela, ale láká mě docela ten NYC, hodně lidí si ho chválí :) jinak mám ráda Affinitone od Maybelline nebo ten krajkový od Dermacolu :3

    OdpovědětVymazat
  3. Čo sa týka kompaktných tak jednoznačne Affiniton od Maybelline, alebo tento Stay matte, ale preferujem radšej tie sypké, keďže moja pleť sa takmer vôbec neleskne stačí mi iba ráno zafixovať make-up a mám pokoj :) No tento nosím stále so sebou keby niečo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem pudr Stay matte a je super. Teď používám pudr od Gabriella Salvete, ale ten není tak dobrý jako Stay matte ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som verná kompaktnému púdru od Dermacolu :)

    things we love

    OdpovědětVymazat
  6. To je dobře, že to skončilo v podstatě nerozhodně. ;-)Můj favorit je sypký pudr od Hauschka, ale vlastně se pudruju jen málokdy (vždycky zapomenu) ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Rimmel Stay matte používam už dosť dlho a nakoľko mi akurát končí balenie, už mám kúpený práve NYC, tak som zvedavá.

    OdpovědětVymazat
  8. Asi mi vážně čteš myšlenky Janičko:-), doma mám zatím ten od Rimmelu. Nemohu si jej vynachválit, ale poslední dobou jsem postřehla fakt, že suchá místa mírně zvýrazní (na což tu také poukazuješ). Na na mnoho dalších stránkách jsem viděla velikou chválu na pudr od NYC, takže jsem uvažovala, že zkusím pro změnu tento, tak to asi risknu, báječná recenze:-)*
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám jenom ten NYC a bohužel za mě děs běs...

    OdpovědětVymazat
  10. jee oba mám doma a také jsem chtěla udělat podobný "souboj" fňuk :-(:D. Jinak vítězí u mne rimmel ♥

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. klidně udělej :) však každý máme trošku jiný názor :) já mám taky radši Rimmel, ale obsahově... do kabelky je praktičtější NYC :)

      Vymazat
  11. Já mám mastnou pleť a přitom mi lépe matuje NYC :D A Rimmel mi dělá mapky, ačkoliv žádné místo na mém obličeji nějak výrazně sušší není (co bych za to dala!!! :D). Holt je to dost individuální, no. Za mě tedy trzohdně NYC. A nejoblíbenějším pudrem je HD od MUFE. Zatím,. Teď zkouším Bare Minerals a vypadá fakt slibně,. Tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  12. ja používam obyčajní od Balea a som s ním spokojná :)



    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Nelíbí se mi design, takže jsem se o ně nikdy nezajímala. Jsem hodně an desig:-) Já miluju pudry Gabriella Salvette, už jsem měla 2 typy a je to dokonalé. Aý na to, že nemají klasickou pudrovou vůni, kterou zbožňuju. Voní jinak, ale taky hezky.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem zatím měla jen Stay Matte a rozhodně je můj oblíbený! Na druhou stranu chci hrozně vyzkoušet NYC abych si na to udělala taky svůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som si nedávno kúpila stay matte, podľa mňa je super, len ho nepoužívam moc rada, z dôvodu, že mám odtieň veeeeeľmi tmavý. Keď všetky sa mi v tej drogérke javili rovnako :/ :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥