Prevence vrásek kolem očí už ve 20? Proč ne...

Možná si říkáte, že myslet ve 20 na vrásky je stejné jako myslet na důchod. Nicméně já si myslím, že prevence je velmi důležitá a kvalitním očním krémem se nedá nic pokazit. Proto se dnes podíváme na mého pomocníka - oční krém Bioderma z řady Sensibio.


Jak asi většina z Vás ví, řada Sensibio je určená pro citlivou pleť. Proto jsou tyto výrobky bez parfemace a samozřejmě také hypoalergenní. Musím říct, že obzvlášť v okolí očí mi věci bez parfemace vyhovují. Proto také tak ráda používám i slavnou micelární vodu od Biodermy také z řady Sensibio.

Konzistence gel - krému je lehoučká gelová (nečekané, že?). Po nanesení se okamžitě vstřebá a nezanechává mastný film, ale jen pocit hydratované a vyživené pokožky v okolí očí, což je obzvlášť v zimě velmi příjemné. Protože jestli něco nenávidím, je to pnutí pleti v přetopených místnostech. Proto v zimě hydratuji pleť jak jen to jde.

Krém je vhodný také pod make - up, což se u každého očního krému nedá říct. Bioderma nedělá žmolky a nanesený make - up vypadá velmi přirozeně, krém jeho texturu nemění.

Jako každý oční krém je samozřejmě vhodné jej pouze jemně vklepávat konečky prstů kolem očního okolí. Není dobré krém vyloženě roztírat, a tak si jemnou pokožku zbytečně natahovat.

No a plus dávám také praktickému maličkému balení, které je také díky velikosti vhodné do kosmetické taštičky. A může mě tedy hezky doprovázet také na cestách.





Cena se pohybuje kolem 400Kč

Hodnocení: 9/10

Co Vy a oční krémy? Používáte? A jaký je Váš oblíbený?


Jo a nezapomeňte na SOUTĚŽ SE SLEEKEM :)

16 komentářů:

  1. Jo, tenhle krém mám moc ráda a určitě si ho zase koupím. A kdybych nebyla postižená blogováním, zakotvila bych u něj nadobro. Ale já si nedám pokoj a musím pořád zkoušet něco nového. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja mam 22 a nepouživam žiadny očny krem jediny ktorý si davam je madlľový obyčajný :) podla mňa to uplne stači

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle jsem zrovna koupila mamce k vánocům, tak jsem zvědavá jak u ní uspěje.. :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  4. z této řady mám pleťový krém a naprostá spokojenost :) všeobecně s kosmetiku od Biodermy jsem velice spokojená a tento oční krém vypadá také zajímavě :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám taky a ještě o něm určitě budu psát ;) a jinak souhlas! :)

      Vymazat
  5. Tak to jsme na tom stejně, taky se obávám prvních vrásek a tak mažu krémy, které pro mě nejsou ještě prý až tak vhodné :p...Ale myslím si, že toho míň zkazím než kdybych nepoužívala vůbec nic :). Momentálně objevuji značku Eucerin a jejich oční krém a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  6. Očných krémov som vyskúšala už niekoľko, napr. Nivea, Avon, Gosh..., ale žiadny ma zatiaľ natoľko neuchvátil, aby som si ho kúpila viackrát po sebe. Starostlivosť o očné okolie je podľa mňa dosť dôležitá a myslím, že tento Bioderma krémik by tiež stál za vyskúšanie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tak prevencia je dôležitá!:) a pri každodennom líčení očí a ich zaťažovaní sa takýto krémik určite hodí

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. no podľa mňa, 20 je v pohode na prevecniu...ja už tiež musím zainvestovať na nejaký osvedčený a dobrý očný krém, nakoľko mi začinajú vybiehať prvé vrásy pod očami a ozaj to nie je príjemné...kedže mám len 20 :O
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Já už bohužel ve 22 mám dost výrazné mimické vrásky po očima, a tak stále hledám krém, který by nejen hydratoval, ale i zpevňoval oční okolí.

    OdpovědětVymazat
  10. Oční krémy používám a tak nějak je střídám, ještě jsem nenašla nějaký, ke kterému bych se vrátila.

    OdpovědětVymazat
  11. používám, hodně, vrásky už se mi trochu dělají, ale hlavně kruhy, mega kruhy... teď mám perlový Dermacol, který teda žádný valný efekt nemá, pak v zásobě čeká kaviárový Ryor, který je speciálně na ty kruhy, tak uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  12. Já používám také hodně, protože každé ráno mám úplně napuchlé oči. Mám od Yves Rocher a jsem s ním maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já už ho používám několik let...je to výborná prevence a hlavně se nám to jednou vrátí. Budeme pořád kočky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já oční krémy nepoužívám, ale chtěla bych začít. Jinak od Biodermy jsem ještě nic nezkoušela, ale jak na ní slýchám většinou samé kladné ohlasy, asi si budu muset už konečně něco pořídit ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥