Střípky z Prahy + setkání s La Roche-Posay

V sobotu 21. 3.  jsem měla možnost zúčastnit se prvního setkání bloggerek s La Roche - Posay, z čehož jsem měla velkou radost. A protože to mám do Prahy docela kus, rozhodla jsem se jet o den dřív s tím, že si s mamkou uděláme ještě výlet. 


Do Prahy jsme tedy dorazily v pátek kolem poledne, no a naše první kroky vedly do Sephory na Václavském náměstí. Chtěla jsem si totiž nechat upravit obočí v Benefit brow baru, což se také stalo. A musím říct, že jsem moc spokojená! Slečna mi totiž vytvořila na obočí alespoň náznaky "stříšek", které se mi strašně líbí, ale bohužel mi tak obočí nikdy nerostlo. Navíc byla i velmi milá a štědrá, protože jsem dostala 4 miniatury slavné báze Porefessional, o které jsem psala TADY



Po návštěvě Sephory jsme se šly obhlédnout také nějaké ty památky jako Karlův most a Staroměstské náměstí. A taky chtěla mamka vidět Pařížskou ulici, ze které byla zklamaná, protože "bylo málo ve výlohách" :D a dovnitř jsem ji zakázala jít, protože jsem se trošku obávala, že by to bylo jako scéna z Pretty woman: " Na vás tu nic nemáme, odejděte prosím.." :D 

Poté jsme si zavezly věci na hotel - Na Bělidle (abych to měla blízko na setkání LRP), který byl opravdu hezký. Pochodily jsme pár obchůdků v nákupním centru Smíchov, kde jsem si v H&M koupila náhrdelník, který se mi hodí k sáčku, které jsem měla na sobotním srazu. A neodolala jsem také dvěma make-upům. Jednak slavném Bourjois, který jsem konečně našla v odstínu č. 51 a M.A.C Face and body foundation, který na mne slečna v prodejně zkoušela a moc se mi líbíl jeho jemný a přirozený finish. Uvidíme jak se osvědčí ještě při dalším používání.



Večer jsme měly sraz s hercem a režisérem Janem Kačerem, který je ohromně milý, charismatický a galantní. Vyfotila se s ním teda jen mamka, což mě teď trošku mrzí... :)

Mimo jiné jsme se s panem Kačerem také trošku povozily. Nabral nás totiž do auta s tím, že potřebuje ještě k dceři a špatně odbočil, takže jsme místo 30 km ujeli asi 60 :D Ale v jeho přítomnosti nám cesta rychle uběhla a navíc byl pořád v klidu, vůbec si nedělal hlavu z toho, že nevíme kde jsme, takže jsem nebyla ani já nervózní :D.

Na hotel jsme pak s mamkou přijely asi v 11 a šly úplně mrtvé spát :)

V sobotu v 11 hodin už se konalo setkání bloggerek s La Roche - Posay, které bylo primárně zaměřeno na problematiku akné a představení nového krému Effaclar Duo +. Dověděly jsme se nejprve obecné informace o značce LRP a poté samozřejmě o novém krému. Prezentace se také zúčastnila dermatoložka, paní doktorka Tereza Gabryšová, která nám ukázala jak se správně chovat k akné a odpovídala také na všechny dotazy. 


Po úvodním prezentaci pro nás bylo připraveno úžasné občerstvení. Ochutnaly jsme také dort, který byl na oslavu 20. výročí značky LRP.




Velmi příjemné bylo také to, že jsme si mohly "osahat" všechny produkty La Roche - Posay. Mě například hodně zajímaly make-upy, které jsem "na živo" nikde nepotkala, a tak bylo fajn vyzkoušet si odstíny. A stejně tak pořádně prozkoumat kartáčky řasenek, konzistence krémů atd. :)


Akce se zúčastnilo plno blogerek. Předtím jsem se znala jen s Leničkou, a tak jsem moc ráda poznala RendyKlárku, která mě moc překvapila tím, jak je droboučká. Působila moc mile.
Dále pak Šárku, která měla ale úúúplně stejný hlas jako Blažena ze Slunce, seno..., což jsem jí i říkala. Tak snad ji to neurazilo :)). 
Akce se zúčastnily také fashion bloggerky -  LuckaBeccaNell

... a další :)


Momentka se Šárkou :)


No a nakonec jsme si odnesly růžičku a také taštičku s kosmetikou. Co bylo uvnitř? O tom recenze někdy příště... :)


A to je dnes všechno.
Mějte se krásně :)


P.S.: Za fotky z akce bych ráda moc poděkovala Leničce, která byla tak hodná a půjčila mi je. A jedna je také Rendy. Holky, děkuji mooooc! :)

12 komentářů:

  1. Nemáš zač Jani, já doufám že se brzy sejdeme zase při nějaké další příležitosti ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To muselo být úžasné! :) Jeden krásnější zážitek než ten druhý :) Už se těším na recenzi
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny výletík aj celé stretko, teda aspoň to tak prostredníctvom fotiek vnímam! Určite je super spojiť nákupy a pražské blogerské stretká ešte aj s niečím iným, keď už človek nie je priamo z Prahy. Ja som tak pri akcii Biotherm navštívila Muchovu výstavu:)

    OdpovědětVymazat
  4. super článek, jsem zvědavá na makeup od MAC, také nad jedním přemýšlím:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný článek, příjemné zpestření. :) Jinak slečna od Benefitu musela být skutečně skvělá - obočí máš krásně vytvarované a ty báze - úplně závidím. :) Já sama jsem si loni nechávala upravit obočí v brow baru v Anglii a dopadlo to úplně katastrofálně, i když jsme se předem na všem domluvily a já se ujistila, že mi opravdu rozumí. Holt ale obočí upravovat neuměla. Naštěstí mi ale brzy dorostlo, za což jsem byla vděčná. :) A vzoreček jsem žádný navíc nedostala (i když by to údajně tak mělo být), jen s těžkým srdcem zaplatila asi 12 liber. A musím ještě pochválit náhrdelník, opravdu moc pěkně vybraný. :)) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Takovýhle články mám mioc ráda, určo to bylo super. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu moc pěkný článek! :) Už se těším na recenze make-upů a ten náhrdelník je krásný:)!
    Muselo to být celkově super i s mamkou, mimochodem mamka je krásná ženská :) !

    OdpovědětVymazat
  8. Setkání blogerek závidím :) a hodně uvažuju o tom make-upu od Bourjois :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  9. To je báječné, že jste si s maminkou Prahu užily :) Díky za nakouknutí na akci! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek :) Snad se zase brzy uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  11. mám moc ráda LRP a jejich řadu na akné jsem milovala, ted jsem nevěrná s biodermou, ale ráda bych zase někdy LRP vyzkoušela pořádně, taková akce by se mi tedy moc líbila, muselo to být super!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥