LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Značka Lush má u mě na blogu v dnešním článku premiéru. Nenakupuji tam moc často, protože pražský obchůdek mám dost daleko a přes e-shop mě to ještě nikdy tolik nenalákalo. Nicméně při návštěvě Prahy do Lushe ráda zavítám. Nejčastěji jsem tam kupovala pěny do koupele, vyzkoušela jsem i šampony, které mě ale příliš nenadchly a při posledním výletu mi do oka padla známá maska s názvem "Mask of Magnaminty".


Jak už napovídá název, maska je mentolová a voní jako žvýkačky, což se mi hodně líbí. Slibuje celkové zlepšení pleti, pomoc při nedokonalostech - akné a také hloubkové vyčištění pleti. Vzhledem k tomu, jak je všude oblíbená, čekala jsem od ní opravdu hodně... a možná až moc. Protože očekávány zázrak se nekonal. Maska je na pleti sice velmi příjemná, díky mátě lehce chladí a mám pocit, že po použití je pleť opravdu projasněná, vypnutější a celkově odpočinutější. To jsou však veškeré pozitivní věci. Čekala jsem, že si maska poradí lépe s drobnými pupínky, u kterých nevidím po použití žádné změny a stejně tak jsem nevypozorovala vyčištění pórů a černých teček. Od názvu slibujícího "hloubkové čištění" jsem zkrátka očekávala trošku víc. Nechci ale tvrdit, že je maska vyloženě špatná, určitě má i své výhody, které jsem popsala. Navíc mi i vyhovuje, že má lehce peelingový a masážní efekt díky rozemletým fazolkám...Zkrátka, za mě to není úplný propadák, ale ani must-have a další balení určitě nekoupím, už jsem vyzkoušela i lepší masky.

Vůně
Konzistence s peelingovým efektem
Projasnění, osvěžení a vypnutí pleti
Přírodní složení vhodné pro vegetariány

Nezlepšuje stav pleti při nedokonalostech
Nevyčistí póry, černé tečky



A jako bonus fotka z instagramu s maskou na pleti :-D


Co vy a Mask of Magnaminty, vyzkoušeli jste?

Mějte se krásně! :)









7 komentářů:

  1. zrovna jsem si jí ve středu koupila, ale není samo konzervační a jsem na ní moc zvědavá. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja osobne úplne milujem ich masku Cupcake. Vyzerá ako čokoláda, vonia ako mätovo-čokoládové pralinky a s mojou pleťou robí divy. Peelinguje, čistí a upokojuje :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu, ta vypadá parádně! :D :) Jen je škoda, že nepročišťuje opravdu více. Já toho od nich právě taky moc nemám, jen nějaký kréma věci do koupele mě dostanou snad vždycky :D ale právě, taky to přes net úplně nemusím. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož nemám přímo ukázkovou pleť, taky jsem jí chtěla hrozně vyzkoušet :) tak uvidíme, jestli se k ní nakonec odhodlám :D taky totiž nejsem z Prahy a kupovat přes eshop se mi ji moc nechce, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto masku také mám a musím říct, že sice s černými tečkami napomůže, ale můj stav pleti rozhodně zlepšuje. Při pravidelném používání mám pleť hladkou a bez pupínků. Takže za mě super maska a tento týden jedu do Prahy a koupím si hned další balení :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  6. masku som si kupovala keď som bola v Prahe ešte v septembri..a na vrchnáku mám napísané,že sa mala používať iba do nejaké januára..ale aj tak ju používam stále :D ..je to super maska :)) celkovo Lush ja môžem :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  7. Ever wanted to get free Instagram Followers & Likes?
    Did you know that you can get them ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥