Narozeninové new in :)

Tak už jsem velká holka! Už mi není náct. Už teda skoro měsíc, jen ještě nebyl čas se "chlubit". Achjo, já jsem staráááá! :D

No a chtěla jsem Vám ukázat dárečky, které jsem dostala v této krásné růžové tašce:
A co bylo uvnitř?


Paletky MUA
Myslím, že netřeba představovat. Jsem z nich nadšená! :)
Paletka Famous Leopard
Je fantastiskááá, nádherná, úžasná. Hrozně moc se mi líbí a na recenzi se můžete těšit! :)
Stojánek na rtěnky
Jak já ho všude obdivovala! Skvělá věc. Konečně je můj! Jen mam takový "menší" problém, že nemám tolik rtěnek, zaplním sotva polovinu. Ale to se časem poddá! :)
Báze pod oční stíny Artdeco
Taky jsem ji moc chtěla vyzkoušet. Jsem zvědavá, jak na tom bude ve srovnání s bází Urban Decay. Můžete se těšit na souboj ;-)
Štětce Hakuro
Konkrétně H51 na make-up a H70 na celé oční víčko. Chtěli byste recenzi?
Sada Swarovski
Takové náušnice jsem měla z tržnice a teď dostala originál! Je to neskutečný rozdíl. Jsou nádherné :)
Giorgio Armani - Acqua di gioia
Když mi ji přítel dával, tak říkal, že neví jestli mi bude vonět, protože je prý moc silná. Nechápu! Mě se zdá právě krásně lehká, sladká, svěží! Fakt trefa. Dokonce si říkám, jestli není dokonce lepší než můj nejoblíbenější Chanel chance :)

Ještě jsem teda dostala kopu penízků, za které si chci koupit oblečení. Jo a ještě od přítele poukaz na nákup do obchodu s věcma na nehty! :) 

No a to je všechno z mého chlubení! :D

Já musela být hodná, že? :))

31 komentářů:

  1. Panejo, parada!!! Dodatecne vsechno nej :-* vitej mezi cet :D vecicky jsou nadherne!! A to vsechny do puntiku. Jinak kazdy muze mit na MUa jiny nazor, takze i tvuj nazor bude lidi urco zajimat - me aspon ano :) tim spis, jestli treba pridas nejake nafocene liceni :) jinak tedy uzasne! Ten stojanek na rtenky zase ja mam moc maly a uz se mi to tam nevejde :D jsem to nevychytala taky, ale u me to nebude asi ubyvat, ale spis take naopak, kruci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) a jinak líčení ráda časem přidám... :) a doufám, že stojánek brzo zaplním celý :) už mám vyhlédnuté adepty, které bych tam chtěla :D

      Vymazat
  2. Teda, dostala jsi opravdu krásné dárky! až bychom ti je mohly závidět:)) já si před pár dny pořídika Hakuro štětece, dokonce i jeden stejný jako ty - H51 a docela mě zarazilo, jak je poměrně úzký - myslím samozřejmě štětinky:) ale myslím, že se mi s ním bude pracovat více jak dobře;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to nejdřív překvapilo, ale myslím, že to stačí... používá se fantasticky :)

      Vymazat
  3. Tak to je kouzelná taštička! Hned bych ji brala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, tolik dárků jsi dostala! Moc se mi líbí ten stojan na rtěnky, takový by se mi hodil. Jen možná trochu větší :-D
    Nevíš, náhodou odkud jsou ty šperky? Když to jsou jen "komponenty Swarowski", musí být podstatně levnější než originál Swarowski. Mně se ty jejich třpytivé věcičky moc líbí, ale vzhledem k ceně vlastním jen pár kousků. A tohle by mohlo být zajímavé a levné řešení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ani nevěděla, že se to rozlišuje :D... a pokud vím, tak jsou z kamenného obchůdku ve Velkých Bílovicích (okr. Břeclav) :)

      Vymazat
    2. Ty originální jsou vždy v modrých krabičkách s logem labutě. Ale ty kameny by měli být stejné, pak člověk platí už jen za značku.
      Aha, tak to je daleko :-D

      Vymazat
    3. Já to mám taky v modré vysunovací krabičce s logem labutě :D...

      Vymazat
    4. Aha, tak to už obal dotáhli k dokonalosti. Ale prostě ten obal vypadá trochu jinak. (Nějak takhle http://dm-asset.s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/Img/Deals/9009/Swarovski_Gift_Box.jpg ) Ale to je fuk, hlavně, že se to třpytí :-D

      Vymazat
    5. Aha, tak přesně v takovém to nemám, to je pravda :D.... já to nějak nezkoumám jestli jsou to komponenty nebo co... pro mě je to všechno stejné a hrozně se mi tp líbí :)

      Vymazat
    6. Dyť jo, jsme holky. Občas nám ke štěstí stačí nějaká třpytivá drobnost :-)

      Vymazat
  5. Bude to znít asi divně, všechno jsou to supr dárky, ale nejvíc mě zaujal stojánek na rtěnky :)! A voňavku Armani bych si taky dala líbit....
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Páni to jsou super dárky, asi tu nechám inspirovat své přátele a příbuzné pro příští narozeniny :-) Hrozně ti závidím paletky Mua, stojánek na rtěnky a ty štětce, na které bude doufám recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  7. aaach, toľko skvelých vecí! :) to je kozmetický raj :)

    OdpovědětVymazat
  8. jů, ten stojánek na rtěnky je úžasnej! nevíš, kde se dá sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, to je nadílka :) Všechno vypadá úžasně, ale ty stíny jsou nej! :) Opožděně teda všechno nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
  10. krásne darčeky :) ktorú blogerku by nepotešili? :) aquia di gioia je fakt nádhera, ja som ju skúšala omylom, keď som chcela siahnuť po pánskej aqua di gio a vzala som do ruky túto dámsku

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárečky :) Přeju všechno nejlepší, hodně zdraví ,štěstí a lásky :) Mě čeká dvacet v prosinci :D

    OdpovědětVymazat
  12. Týýjo, toho Giorgia bych brala taky a recenzi na Hakuro bych docela potřebovala. Rozhoduji se, zda koupit nebo ne :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tu leopardí paletku ti neskutečně závidím. Vypadá překrásně.

    OdpovědětVymazat
  14. Páni, to je dárků! No přiznávám, že bych nepohrdla žádným z nich! ;)

    OdpovědětVymazat
  15. ja budem mať tiež na chvíľu narodeniny :D :D ale nie skvelé darčeky určite by som ich brala všetkými desiatimi :) MUA paletky mám všeobecne rada a dokonca pastelovú vlastním aj ja...a nedávno mi prišiel tiež trapezoid na rúže a už som musela objednať ďalší lebo je tak veľmi super :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásny new in :)

    Pozývam ťa ku mne na blog na giveaway!

    OdpovědětVymazat
  17. krásné dárečky, taky bych chtěla mít ještě jednou letos narozeniny :D

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné dárečky si dostala! :) Armaniho jsem měla možnost očuchat při mém krátkém působení v Sephoře a krása! :D <3.. Oblečení nakup, toho není nikdy dost :)

    A dodatečně všechno nejlepší, taky mě za chvíli čeká CETka :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  19. dárky krásné, se máš, já budu mít narozky v pondělí, tak jsem zvědavá, ale u nás doma ještě nikdo nepochopil, že jsem přes kosmetiku a přítel mi objedná to, co si sama vyberu, tak to není překvápko, ale zase lepší než kdyby mi dal blbost. A toho armaniho jsem od něj dostala k narozkám před 2ma lety :) je to krásná vůně

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥