Nejsou všechna Balea tělová mléka stejná...

Taky to znáte? Koupíte si dva výrobky stejné značky, ve stejném obalu, stejné ceny, takže logicky od nich očekáváte stejnou službu? Nakonec ale zjistíte, že jsou úplně jiné.

No a toho jsou příkladem i tělová mléka Balea. Už před nějakým časem jsem si koupila to s mandlovým olejem, na kterém je sice napsané, že je to limitka, ale v Brně v DMku jsem ho ještě viděla. A nedávno jsem si pořídila také mangové z letní limitky.
Vypadají , že by se měla lišit jen vůni, která je individuální proto to nebudu řešit (mně voní víc to mandlové). Ale zdání klame, konzistencí jsou totiž úplně jiná. Mandlové je hutnější, krémové a mám s ním opravdu pocit hydratované pokožky. Zatímco mangové je lehčí, lepivé a má takový olejový podtext. Hydratace právě s tímto, mangovým, vydrží chvilku.

Rozdíl jsem se snažila zachytit na fotce na ruce. Mangové mléko mi okamžitě sjíždělo z ruky a je vidět, že zanechává mastný film. Nic takového mandlová verze nedělá.
Kdybych si tedy měla vybrat, mandlové si klidně koupím znovu. Je opravdu fajn :). Mangové, mě bohužel zklamalo. Další bych si nekoupila a dokonce uvažuju, jestli vůbec tohle dopotřebuju.

Co vy a tělová mléka Balea? Máte svého favorita? :)

16 komentářů:

  1. Už dlouho chodím kolem toho mandlového nerozhodnutá :).. Jinak v mých očích jsou mléka Balea takový lepší průměr, mají krásné vůně. Jedno jsem měla od nich s vůní Zucker Schnute :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám práve teraz to mangové, ale povedala by som, že svojou hydratáciou mi vyhovuje. Minimálne takto na leto. Inak na chladnejšie počasie už preferujem telové krémy (napr. Planet Spa Avon). A to mandľové ma láka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě s mandlovým, obzvlášť v létě, hodně ulepený nepříjemný pocit...:)

      Vymazat
  3. Já mám z loňské limitky melounové a chová se dost podobně jako to mangové. Taky ho asi nedopotřebuju. Jinak mě od nich zatím nejvíc vyhovoval ten kokosový krém.

    OdpovědětVymazat
  4. to teda jo, to je tá ich rada s vyšším obsahom olejov, sú ozaj lepšie na suchšiu pokožku :)

    OdpovědětVymazat
  5. telove mlieko od baleisom ešte nemala ale určite vyskušam:)

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. mandlové miluji, moje nejoblíbenější od balei :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taktéž... :)) ještě se ale chystám na tu cukrovou pusinku :))... ale hrozně mě mrzí, že k nám nepřišlo to z borůvkové řady :( z ní je u nás jen šampon...

      Vymazat
  7. Já Baleu moc jako značku nemám ráda. Asi bych si stejně ani jeden nekoupila, ale jinak skvělá recenze ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. zaujímavý článok :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se na Balee líbí pouze jejich vůně jinak mě moc neoslovila

    OdpovědětVymazat
  10. To mango mám taky, je opravdu lepkavé, ale strašně se mi líbí ta vůně, takže si ho na noc třeba občas dám:) Ale taky bych si jej zřejmě znovu nekoupila. Líbí se mi tvůj blog, protože používáš stejné značky jako já a skvělé je umíš ohodnotit. Jen tak dál:-)
    Caatharine

    OdpovědětVymazat
  11. Holky ja shanim to mandlovy, ale v Brne jsem ho uz dlouho nevidela. Ani na Svobodaku ani v te nove pasazi u hlavasu a Vankovka snad uz taky ne. Jestli vite kde ho jeste maji, napiste. diky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona to byla limitka, takže nevím jestli ho ještě někde seženeš... :-/

      Vymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥