Nové nehty s Essence Me & my ice cream

Nehtový článek tu byl sice nedávno, ale chtěla jsem Vám ukázat nehtíky s limitkou Essence Me&my ice cream, dokud je to aktuální. Takže pokud ještě někdo váháte nad lakem nebo nalepovacími perličkami, tento post bude pro Vás to pravé! :)

Takže řeknu to rovnou. NEKUPUJTE TO!!!! Je to strašné. Kdo měl někdy v ruce kvalitnější lak (byť i od Gabrielly Salvete), tak TOHLE od Essence musí rovnou hodit do koše. Odstíny jsou sice moc hezké, ale lak jako takový nestojí za nic. K dokonalému krytí je potřeba minimálně 3 vrstvy. Navíc i pruhuje, nemluvě o výdrži. Víc než den opravdu nezvládne.

No a perličky? Ty na tom nejsou o moc líp. Ale tak abych jim nekřivdila, tak ty vydrží dva dny. Pak totiž začnou opadávat s tím, že na nehtu zůstane nalepená jen nálepka. Uaaaa!!!!!

Tady se můžete pokochat, jak to vypadalo hodinu po lakování :). Foťák hodně zvýrazňuje mezery mezi perličkami. ve skutečnosti to působí, jako by pokrývaly celý nehet.

Také jste si lak nebo perličky pořídily? A jaký na ně máte názor?


16 komentářů:

  1. Krásný! Už jsem o perličkách uvažovala od jiné značky, ale pak jsem je zavrhla s tím, že to bude pracné :p. od essence si díky tvojí recenzi určitě kupovat nebudu :)
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Od Essence si kozmetiku po niekoľkých sklamaniach už ani nekupujem. Radšej investujem do niečoho drahšieho, ale viem, že to splní tú funkciu, ktorú má. Jediné, čo od Essence chválim a mám ich aj niekoľko doma sú očné tiene Stay all day. Tie mi sadli perfektne.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak ta barvička je krásná, určitě po tom laku sáhnu taky a perličky jsou skvělé! Působí to na mě hrozně letně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekupuj to. Zbytečně vyhozené peníze ;) jak píšu v článku...

      Vymazat
  4. Děkuju, barvy laků se mi docela líbily, takže teď už se mu vyhnu obloukem... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si ten lak koupila a dnes jsem ho použila poprvé a ikdyž mám 3 vrstvy tak trochu ještě prosvítá... a odstín se mi na nehtech moc nelíbí:// takže zklamání..

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezké! :)
    Chci tě pozvat ke mě na blog, kde je giveaway:http://barbarasway.blogspot.cz/2013/07/first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem se první podívala jen na fotky, tak jsem žasla, že to vypadá opravdu úžasně... Po přečtení textu jsem si opět uvědomila, že jde o značku Essence, která prostě nemá kvalitní laky:-). Díky za recenzi, alespoň vím, co nemám kupovat :D.
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  8. užasný, takové čisté, jednoduché:)

    OdpovědětVymazat
  9. Barvička je to krásná, ale to co píšeš mi dělá snad každý lak od essence, proto je ani nekupuju. Na limitku jsem se hodně těšila a nakonec jsem koupila jen třpytivé perly, které stojí taky za prd :-) Nicméně look nehtů vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jsem ráda, že jsem si je nekoupila. Tvářenka i balzámky jsou z této edice podle mě povedené, ale toto? To stejné ty rozjasňující perličky! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥