Odličovací ubrousky Dougles

Mezi mé stálice v odličování patří micelárka od Biodermy, která je pro mě absolutně nepřekonatelná. I přesto, ráda občas zkusím něco nového. Přece jen by bylo fajn, kdyby se našla levnější alternativa stejně dobrého odličovače. No a naposled jsem se nechala zlákat na odličovací ubrousky od Douglesu.


Moc se mi líbila představa, že se nebudu muset patlat s vatovýma tamponkama + lahvičkou nějakého odličovače, ale jen vytáhnu ubrousek, odlíčím se a hotovo. No bylo to trošku naivní. Ubrousky totiž mají s očima, a to hlavně s řasenkou, problém a nějak se jím nechce ji odlíčit. Oči pak zbytečně drhnu a ničím si řasy. Takže to dopadlo tak, že na oči mám biodermu, na pleť ubrousky. To je pro mě šíleně nepraktické. Radši mám jeden odličovač, který mi odlíčí všechno. 

Ale abych ubrousky jen nekritizovala, tak musím říct, že na tu pleť jsou opravdu fajn. Hrozně se mi líbí, že jsou velké. Jeden ubrousek dám přes celou dlaň a můžu si s ním přejet celý obličej.

Příjemná je mi také parfemace a balení s plastovým uzávěrem, který zajistí, aby ubrousky nevyschly. Myslím, že budou skvělým společníkem na cestování, kdy si s nimi určitě vystačím. Doma ale opět zůstanu věrná své nejmilejší slečně Biodermě ♥

Cena za 25 ubrousků je 69Kč.

Máte s těmito ubrousky zkušenosti? A čím se odličujete vy? :)

10 komentářů:

  1. Nemám s nimi zkušenost a ubrousky celkově používám spíš na cestách, běžně používám micelárky nebo odličovač od Ryoru, ten mi moc vyhovuje. Konkrétně tyto ubrousky od Douglasu si hodně chválí třeba Lou z Get the louk.

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem z Douglasu měla jen mini vlhčené ubrousky do kabelky a byla jsem spokojená. Chystám se, že vyzkouším i tyhle, abych si na ně mohla udělat vlastní názor. :) Jinak se teď odličuju dvoufázovým odličovákem od Bione. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že jsem něco od této značky už používala, ale teď se tím orzhodně neodličuji. Příjde mi to divné, zůstane potom obličej takový ulepený. Chce to prostě obyčejný odličovač na oči + voda s mýdlem. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem je dostala a byla jsem moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neříkám, že jsou špatné, ale řasenka se s nimi odličuje opravdu špatně :))

      Vymazat
  5. Já bych po ubrouscích sáhla asi jen jako po cestovní variantě :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No já takovéhle ubrousky používám jen na cestách ... :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já na odličování používám už asi rok nebo půl roku jenom odličovací ubrousky. Tyhle od Douglasu jsem ještě nevyzkoušela, ale Balea se stala mojí jedničkou co se odličovacích ubrousků týče :)

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem 3 balení, v akci 2+1 jsem si je koupila, vydrželo mi to zhruba 3 měsíce, mé večerní odličování-pouze make up oči spíše ne... Mám neblahý pocit, že se mi pak zhoršila trošku plet´ už 6 měsíců jsem je neměla a je to lepší..

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥