Marionnaud štětec na tvářenku

Přiznám se, že od té doby, co jsem začala psát blog, jsem nějak ujetá na kosmetické štětce. Moje sbírka se nebezpečně rychle rozrůstá a peněženka pláče. V nedávných příspěvcích jsem Vám ukazovala Hakuro, Real Techniques a časem bych si ráda také pořídila Sedonu Lace. Dnes se zaměříme na můj nejnovější úlovek, a to štětec na tvářenku z parfumerie Marionnaud N°32 Blush


Vzhled štětce je naprostá klasika, typická pro mnoho značek - černá rukojeť v kombinaci se stříbrným kovem. Musím říct, že mně je takový design asi nejsympatičtější. I když bych klidně snesla nějaké oživení, jako např. dvoubarevné štětinky.  

Štětec je syntetický, což poznáte hned po prvním přejetí prsty. Je takový vyloženě umělý, ale musím říct, že nááádherně jemňounký. Nepíchá ani trošku a aplikace tvářenky je tak velmi příjemná.

Hustota je také velmi dobrá a zvlášť jemně namleté tvářenky se nabírají hezky, ale také práší víc než obvykle. Se zapečenou tvářenkou Bourjois si ale moc neporadí a na ni je vhodnější jiný štětec.

No ale jednu maličkost bych mu přece jen vytkla. Myslím si, že mohl mít trochu kulatější tvar. Zdá se mi totiž zbytečně až moc placatý (jakoby slehlý).

Seženete v parfumeriích Marionnaud

Cena: 230Kč (nebo tak nějak :) )

Hodnocení: 7/10

Máte s tímto štětcem nebo jinými této značky zkušenosti?


5 komentářů:

  1. štětec vypadá moc pěkně, nikdy jsem ani na štětce v marionnaud nekoukala

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá perfektne, už som sa na štetce v Marionaud párkrát pozerala, ale zatiaľ som spokojná so svojími z E.L.F

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Super blog. Štětce bych potřebovala nějaké nové, hlavně na makeup a tvářenku, takže pro mě hodně užitečný článek, super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ti nevím, za tu cenu....na fotce vypadá fakt dost uměle ty štětiny, ale je fajn, že je jemný.. ovšem ta placatost by se mi taky nezamlouvala.. nevím no, ale tak hlavně, že slouží dobře:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, říkám si že takový hakuro by byl asi lepší kup za hodně podobnou cenu. Ale tak chtěla jsem zkusit i tento... :)

      Vymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥