Tvářenka Bourjois

Jsou velmi slavné, legendární a často srovnávané s jinými, dražšími produkty, ale i přesto mám pocit, že samostatných recenzí o nich až tak moc není. Řeč je o zapečených tvářenkách Bourjois.

Já jsem si právě nedávno tvářenku koupila, a to už moje druhé balení. Musím říct, že první mi vydrželo asi 3 roky a kdyby mi nespadlo, mám ho doteď. Což je hned první výhoda těchto tvářenek - tím, že jsou zapečené vůbec neubývají! :)


Já mám krásný, žvýkačkový, růžový odstín 34 Rose D´or. Má hodně výrazný zlatý shimmer, proto nemám potřebu použít k této tvářence ještě rozjasňovač, už tak se leskne dost sama o sobě. V nabídce jsou ale také hezké matné odstíny. Myslím, že si vybere každý. :)

Tím, že je dost slisovaná, nikdy nenaberete hodně barvy, takže se dá docílit krásného, přirozeného efektu a jen těžko to na jedno nabrání přeženete. Tím ale neříkám, že to nejde. Dá se hezky vrstvit.


Co se týče balení, tak je maličké, vhodné na cestování. Zavírání se upevňuje magnetkem, což je na jednu stranu fajn, protože neláme nehty, na druhou ale není tolik pevné. Ve víčku najdete také zrcátko, které je použitelné spíš jako nouzovka, protože je fakt miniaturní. No a najdeme tu také štěteček, který moc použitelný není, protože dost píchá a tvářenka se mi s ním nanáší nerovnoměrně.


Výdrž je víc než slušná. V zimě, na sušší pleti, zvládne i celý den :) A jako plus velmi příjemně voní! :)

Víc vrstev-aby to bylo na fotce hezky vidět

Já jsem tedy s tvářenkou Bourjois maximálně spokojená, o čemž svědčí i to, že jsem si koupila další balení. :) Můžu Vám ji tedy jedině doporučit! :)

Cena se pohybuje kolem 200 - 300Kč

Hodnocení: 10/10

Máte s ní zkušenosti? :)

15 komentářů:

  1. já už ji mám delší dobu koupenou, ale ještě jsem se k ní nějak nedostala (právě proto, že mi všechny málo ubývají a já nerada rozdělávám víc věcí naráz). ale to balení miluju, měla jsem i stíny ve stejném, tam mi dokonce vyhovoval i aplikátor, ale je jasný, že tenhle poletí hned do koše :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tuhle mám taky, je fajn. Mám Bourjois několik, ale do dalších nejdu, nevím, jako vyhovují mi, ale já tak nemám ráda ty zapečené věci:o//
    Máš krásný blog!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak túto recenziu som potrebovala, už pár dní nad ňou rozmýšlam, ale teraz som pevne presvedčená že ju proste musím mať! :D Len vybrať si s tých odtieňov je dosť problém kedže sa mi páčia asi všetky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám odtieň Rose Frisson 54 a som veľmi spokojná. Mám ju už vyše roka a stále je ako nová, nič neubudlo. Rada by som si kúpila aj iné odtiene, ale sa bojím, že by som potom mala zásobu do konca života :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný odstín. Tvářenka vypadá taky moc hezky, jen bych používala svůj štěteček :)

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  6. peknučka ale ten štetec je naaaj:))
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju jí! :-) Taky jsem o ní psala, mám trochu jiný odstín, ale tenhle asi vezmu příště...v důchodu :-D
    můj článek:
    http://cosmetic-jam.blogspot.cz/2013/08/ruzove-duo-bourjois.html

    OdpovědětVymazat
  8. Zkušenost s ní bohužel nemám, ale už několikrát jsem ji držela v ruce s tím, že bude prostě má:-)! Vypadá totiž báječně a nečetla jsem na ni zatím snad žádnou kritiku.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem ji měla doma, ale díky tomu shimmeru jsme si až tak nerozuměly, tak jsem ji poslala do světa. :) Ale mám ještě matnou růžovou, ta je taky skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  10. myslim, ze presne tuto mam kdesi este neotvorenu:)

    OdpovědětVymazat
  11. No, taky jsme o ní přemýšlela, ale potřebovala bych si jí alespoň zkusit a zatím jsem na ní nikde nenarazila:(
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsi v Douglesu? :) nebo na netu parfums.cz například :)

      Vymazat
  12. Mám ten samý odstín a naprosto ho zbožňuji, ideální barva, ani moc růžová, ani cihlová. Se štětečkem už jsem to vzdala a na zrcátko jsem asi moc slepá, ale ta tvářenka je prostě moje láska. Chtěla bych zkusit i jejich oční stíny (přiznám se, že spíše kvůli stejnému balení, jako mají tyto legendární tvářenky, než z jakéhokoliv jiného motivu:))

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥