Cestovní sada La Roche-Posay

Díky recenzi dvou výrobku La Roche-Posay z řady Effaclar se mi podařilo navázat právě s touto značkou spolupráci, z čehož mám obrovskou radost. Kvalitní pleťovou kosmetiku, vhodnou pro citlivou pleť testuju moc ráda, takže bych tímto ráda poděkovala za poskytnutí výrobků k recenzi :)

A jako první balíček mi přišel cestovní set. Je poskládaný tak, aby na cestách nechybělo nic z pečující kosmetiky a v podstatě by to měla být jediná pečující kosmetika, co si někam povezete. Já si myslím, že bych si s ním určitě na výletě vystačila.
1. Micelární voda
Potěšilo mě, že můžu vyzkoušet další značku, protože na odlíčení preferuji právě micelární vodu. No a samozřejmě i já mám nejradši Biodermu. Nicméně musím říct, že tahle LRP jí dokáže docela slušně konkurovat. V očích mě nepálí. Je bez jakékoliv parfemace a poradí si i se silnou vrstvou řasenky. 
2. Čístící pěna
Byla jsem zvědavá, jak na tom bude v porovnání s mou oblíbenou pěnou, stejné značky z řady Effaclar. Mám pocit, že jsou snad totožné :). Mají stejnou vůni, konzistenci. Po obou cítím jemné stažení pleti. Pokud si chcete přečíst víc o té Effaclar, můžete tady.
3. Termální voda
Opět kritika není zapotřebí. Pro spousty lidí je tento výrobek využitelný spíš jen v létě. Já jej však užívám celoročně. Termální voda je fajn záležitost nejen do kabelky, ale také např. po odlíčení nebo v zimě v přetopených místnostech, kde pleť trpí.
4. Hydratační krém Hydreane Legere
Lehčí krém s jemnou parfemací vhodný i pro tu nejcitlivější pleť. Sama mám pleť citlivější, takže můžu potvrdit, že krémy LRP jí dělají jedině dobře a žádné pálení nebo podráždění se nekoná! :) Krémík se do pleti chvilku po natření krásně vstřebá a zůstane jen pocit hlaďoučké a vyživené pokožky. Je také velmi dobrou variantou pod make-up.
¨

5. Tělové mléko Lipikar Lait
Jediný výrobek z celé sady, u kterého mám maličko problém s vůní, která mi nesedla. To však může být jen můj individuální problém. Kromě toho je mléko lehčí konzistence, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastné pokožky.

6. Opalovací krém Anthelios XL 50+
Tak ten už teď bohužel nevyužiji. Nicméně ho znám už z předešlé doby, kdy jsem měla plná balení. A používala jsem je výhradně na obličej, protože ten si neopaluji a také na znaménka, kterých mám hodně a je na ně potřeba vyšší ochranný faktor. Určitě opalováky LRP patří mezi mé stálice, ke který se opakovaně vracím.

Jak vidíte set je opravdu praktická záležitost a myslím, že mě při mém nejbližším cestování bude doprovázet :)

Co Vy a La Roche-Posay? :)


11 komentářů:

  1. Já zatím nic nezkoušela, ale sada vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni:-), tak takovou spolupráci Ti závidím, sada vypadá moc lákavě!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Dlhú dobu som používala výrobky La Roche a naozaj mi pomáhali, len k tej micelárke som sa ako z jednej z mála ešte nikdy nedostala :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel od této kosmetiky nic nemám, ale zaujala mě! :-)

    http://handbagforladies.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. já bohužel mám s La Roche-Possay jen špatné zkušenosti :(
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakto? :-O To mě docela překvapuje...

      Vymazat
    2. Dobrý den Lucky, mrzí nás vaše špatná zkušenost s našimi přípravky. Můžete nám prosím blíže popsat, v čem vám přípravky nevyhovovaly nebo v čem vaše špatná zkušenost spočívá? Je to pro nás důležitá zpětná vazba a případně se vám můžeme pokusit poradit, jaké přípravky ve vašem konkrétním případě používat.

      S pozdravem,

      La Roche-Posay

      Vymazat
    3. Dobrý den,mám aknózní pleť a proto jsem před nějakou dobou na doporučení kosmetičky zakoupila hloubkově čisticí gel,micerální vodu a zklidňující a hydratační krém z řady effaclar nějakou dobu jsem vše používala bez problémů dokonce akné pomalu ustupovalo, ale asi po týdnu používání těchto přípravků jsem aplikovala micerální vodu z této řady a z ničeho nic mi na obličeji vyskákaly malé pupínky (v barvě kůže nijak zarudlé).. Těchto pupínků jsem se zbavila přibližně za měsíc po vyřazení již zmíněných výrobků, ale zkusila jsem opět začít používat alespoň čistící gel a hydratační krém, bohužel se problém objevil znovu..
      Jen bych chtěla dodat že jsem nikdy před tím žádný podobný problém s žádným přípravkem na pleť neměla a přecitlivělou pleť také nemám.

      Vymazat
  6. kosmetiku La Roche Posay mám hrozně ráda! :)
    kouknu na tuhle cestovní sadu, vypadá fakt dobře :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá všechno super! :) Mám doma jen tu micelárku, ale používám ji opravdu málokdy
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥