Řasenka Le Volume de Chanel

Poslední dobou trochu přehodnocuji názor na kosmetiku. Raději si ušetřím penízky na jeden dražší produkt než abych koupila 4 levnější, které budou k ničemu. Proto jsem se  rozhodla pro koupi řaseny pro objem Le Volume de Chanel. Ne vždy je však renomovaná, dražší značka zárukou kvality a spokojenosti. No a pokud chcete vědět, jak u mě obstála tato řasenka, čtěte dál... :)


Balení je jednoduché, ale moc hezké a typické pro Chanel. Co se týče kartáčku, je umělý s kratšími štětinkami a musím říct, že bych nikdy na pohled neřekla, že mi takový bude vyhovovat. Mám radši velké, klasické kartáčky. Nicméně i s tímhle se pracuje moc hezky a nemám s ním problém.


Kámen úrazu však nastal už při prvním použití. Řasenky se totiž nanášelo strašně moc, takže mi slepila řasy do jednoho velkého chuchvalce a navíc se také otiskávala na víčko, takže pro mé dlouhé, hustší řasy naprosto nepoužitelná. Proto jsem ji okamžitě přenechala mamce, která má kratší a řidší řasy a vyhovovala jí.

Asi po dvou týdnech, kdy ji používala mamka, jsem na ni zase doma natrefila a řekla si, že jí dám ještě šanci a vyzkouším ji znovu. A najednou - WOW! :) Jako bych měla úplně jinou řasenku. Tím, že už je opotřebovanější a nenanáší se tolik barvy, najednou už tolik neslepuje ani se neotiskává a dá se s ní dosáhnout krásného drama efektu.

Nicméně to nemění mé smíšené pocity z ní. Od řasenky za takové peníze bych čekala, že bude tak skvělá, fantastická a úžasná okamžitě a ne až po takové době používání. Na druhou stranu je potřeba i zdůraznit, že mamce vyhovovala hned. Proto si myslím, že pokud máte kratší a řidší řasy bude to pro Vás dobrá volba! S mými delšími, hustšími řasami bych do ní už nešla! :)


Cena se pohybuje kolem 700-900Kč

Hodnocení: 5/10

Máte s řasenkou zkušenosti? A jaká je Vaše oblíbená řasenka?




16 komentářů:

  1. pěkná recenze :) za takovou cenu jsou mnohem lepší řasenky, třeba od Lancome :)

    OdpovědětVymazat
  2. škoda, že si nedala aj fotku svojich rias bez nalíčenia, pretože tá foto s nalíčenými riasami je úžasná, tak neviem, či je to tou riasenkou, ale ich máš od prírody také krásne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mám od přírody hustší a delší řasy to ano.. ale na fotce nenalíčené by to nevypadalo, protože mám konečky úplně světlé :)

      Jinak mé nenalíčené řasy jsou vidět v tomto návodu: http://janescolours.blogspot.cz/2013/03/fotonavod-stribrno-sede-liceni-oci.html

      Vymazat
  3. Nemůžu si pomoct, ale mezi drahou a levnou řasenkou nevidím nikdy žádný rozdíl. Buď sedne nebo nesedne. Já mám nejraději řasenky Loreal a to snad všechny:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zase nesouhlasím. Kupovala jsem si na zkoušku řasenky Essence a katastrofa... ale je fakt, že Loreal má řasenky výborné :) ale to už nejsou vyloženě levné, jako Essence :))

      Vymazat
  4. Tvoje řasy jsou prostě bomba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Děkuji :)) Je fakt, že jsem s nima spokojená :)) :D

      Vymazat
  5. Ach, tak toto je opravdu kouzelná řasenka. Miluju obaly Chanelu! Nejradši bych si schovávala i ty krabičky. :*

    Jinak, máš novou čtenářku! měj se pěkně! :*

    OdpovědětVymazat
  6. Máš nádherné oči a ty řasy ! No krása ! Řasenka je asi super ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. jéé, vypadá to moc hezky! ;) ..Chtěla bych nějakou řasenku, která natočí. :-)

    http://handbagforladies.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak stačí když vidím ten kartáček a je mi jasné, že to nebude nic pro mě.. Musí strašně slepovat řasy. Mám je totiž taky celkem husté a tak potřebuju hustý štětinový kartáček.
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Hmmm, tak mně se výsledný efekt na Tobě velmi líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥