Květinová pleťová voda Saloos meduňka

Dnes bych Vám chtěla ukázat jednu z mých stálic, kterou používám velmi často. Mám už asi 3. balení. Proto jsem byla ráda, když jsem v rámci spolupráce se značkou Saloos mohla vyzkoušet další, tentokrát meduňku. :) No a řeč je o květinové pleťové vodě.


Saloos květinových vod je hned několik druhů, několik vůní. Každá je určená na jiný typ pleti. Konkrétně meduňka je vhodná pro všechny typy pleti, hlavně tu citlivou. Můžu potvrdit, že vůbec nedráždí a není nepříjemná ani v očích nebo na rtech. A má také rozradostňovat srdce a podporovat dobrou náladu, což se vždycky hodí, že...? :)

Tento produkt, balením typickým pro Saloos, má hned několik využití. Je vhodný k osvěžení pleti, kterou čistí a posiluje. Má také usnadnit rozčesání vlasů a v neposlední řadě slibuje také zklidnění podrážděné pokožky po holení.


Já tuto pleťovou vodu nejčastěji využívám k osvěžení pleti. Plně mi nahrazuje termální vodu, protože je pro mě daleko příjemnější. A přiznávám, že je to hlavně díky úžasné vůni. Mám vůně Saloos výrobků moc ráda! 

Další způsob, jak ji využívám, je po odlíčení k dočistění pleti a nebo naopak také před líčením. Po ránu pleť hezky probudí a povzbudí. Všechny tyto způsoby využití mi usnadňuje balení s praktickým rozprašovačem. Stačí tedy jen pohodlně stříknout přímo na pleť.

Zkoušela jsem ji používat i po holení. Nicméně tady nevidím žádný rozdíl bez použití. Na podrážděnou pokožku po holení netrpím, takže to nemůžu posoudit. A navíc by mi bylo líto si ji dávat třeba na nohy, právě po holení. Na to je balení příliš malé... :)

A co se týče usnadnění rozčesání vlasů. Tak tady bych doporučila použití spíš pro sušší vlasy. Přijde mi, že se po použití této "květinovky" vlasy rychleji mastí...Nicméně rozčesání opravdu usnadní, to zase ano.

Složení:

Když to shrnu, pokud Vás už nebaví nevoňavá termální voda, vyzkoušejte květinové vody Saloos. Je to fajn oživení a já moc ráda "květinovky" s termální vodou střídám. Osvěžují krásně a jsou vhodné do kabelky. A myslím, že z různorodé škály vůní si určitě každá najde tu svou. 

Cena se pohybuje kolem 100korun za 50ml balení 

Hodnocení: 9/10

Znáte květinové vody od Saloosu? :)


11 komentářů:

  1. Značku Saloos mám moc ráda, jak samu o sobě tak jejich produkty občas přidávám do svých DIY. Jejich olejíčky a vodičky se vyplatí za každou investovanou korunu. A miluju jejich balení, to matné sklo nemá chybu:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá moc dobře, květinové vody od saloosu mám ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky je mám ráda, ale příště asi zkusím spíš něco bez alkoholu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, tohle má moc použití a ani jedno nepotřebuji, lepší jseu jejich odličovače :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud nepoužíváš ani termální vody, tak celkem chápu, že to nepotřebuješ... ale jinak pro mě je to fajn oživení, jako píšu v článku. Podle mě je to jeden z nejlepších výrobků od Saloosu... :)

      Vymazat
  5. Mně tyhlety vodičky krásně zklidňují pleť, takže vždycky když jsem taková zarudlá nebo napnutá, cákám jí na sebe. Teď mám Růžovou a vyhovuje mi večer pod krém, takže za mě jednoznačné ANO :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem teď koupila růžovku, ale po těchto sprejích jsem se koukala. Možná příště a asi něco jiného než meduňku :) Meduňka ve mě evokuje pocit klidu a spánku :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam najradsej ruzovu vodu ta sa mi super osvedcila!

    Inak pozyvam na giveaway o Gucci Rush 75ml, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem slyšela hodně o těchto výrobcích od Saloosu, ale žádný jsem zatím nezkoušela. Asi bych to měla napravit. Hodila by se mi na podrážděná místa po holení, protože nevím, co si mám koupit, abych pokožku neměla po holení červenou a podrážděnou. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥