A zase ten Effaclar... :)

Možná víte jak moc mám ráda výrobky od značky La Roche-Posay. Už jsem to psala několikrát, píšu to zase, takže se pořád opakuji, ale je to tak. V zimě je má smíšená pleť sušší, a tak sahám po hydratačním krému LRP Hydreane Legere a v létě, kdy se mi pleť mastí používám ráda výrobky z řady Effaclar. Koneckonců už sem Vám kdysi psala recenzi na mé nejoblíbenější výrobky Effaclar. Řada je určena primárně na mastnou nebo smíšenou pleť s akné. Já tedy na akné netrpím, objeví se mi jen občas nějaký pupínek, ale řadu ráda používám, protože mám pocit, že čistí a stahuje rozšířené póry. 

Dnes bych vám ráda představila sadu, která obsahuje celkem 5 výrobků Effaclar.



1. Micelární voda Effaclar
Od LRP jsem už jednu micelárku vyzkoušela, psala jsem o ní tady. I když vypadají skoro stejně, stejné opravdu nejsou. Mám pocit, že ta z řady Effaclar je lehce cítit jakoby desinfekcí, nicméně není to nic nepříjemného. V očích mě bohužel pálí, a tak si s ní dočišťuji jen pleť, kterou mi teď v zimě lehce vysušuje, proto myslím, že na léto bude ideální.


2. Čistící pěnivý gel
Pokud jste se podívali na starší článek, na který jsem dávala odkaz v úvodu, tak víte, že mým oblíbeným produktem Effaclar je čistící pěna. Proto jsem byla hodně zvědavá na tento pěnivý gel. A musím říct, že jsem z něj nadšená. Strukturou mi sedl líp než pěna samotná, i když ve výsledku vlastně tvoří taky pěnu :-D. Zdá se mi takový jemnější, na pleti líp klouže a hezky ji vyčistí, včetně pórů.


3. Vzorky krémů Effaclar DUO 3x
Tak tady Vás zase odkazuji na ten stejný starší článek o Effaclar, kde jsem psala o K krému. Krémíky DUO mi totiž přijdou konzistencí hodně podobné. Jsou lehké, fluidní. Rychle se vstřebávají a nezanechávají mastný povlak. Opět mají za úkol bojovat s akné a také čistit póry, což si myslím, že obecně celá řada Effaclar umí! :)



Cena sady je kolem 99Kč, což si myslím, že je příznivé. Za sebe Vám ji určitě doporučuji.

Co Vy a Effaclar? Používáte výrobky z této řady?

15 komentářů:

  1. Oh, díky za tip. Pravděpodobně jsi mi pomohla s posledním dárkem pro ségru! :)
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem LRP používala dřív a nevybavuju si nějaké převratné výsledky, takže jsem se teď na tuhle sadu vybodla, i když jsem ji v lékárně viděla, říkala jsem si, že mám Biodermu a jsem spokojená. teď mě to zpětně mrzí, protože na ni čtu všude chválu a docela bych ji chtěla vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já myslím, že by měla být ještě v prodeji? Nebo aspoň já jsem ji určitě ještě viděla v lékarně :) Jinak já teď Bioderma krémy testuju a nemáááám je ráda...

      Vymazat
    2. tak to ještě zkusím omrknout :) ty zelené, Sébium? mně naopak vyhovujou moc

      Vymazat
    3. no ze zelené řady mám Pore refiner a s tím jsem teda moc spokojená... ale jinak teď v zimě potřebuju hlavně hydratovat, takže mám ten modro-bílý z řady Hydrabio... určitě bude všechno na blogu :)

      Vymazat
  3. Já jsem ho měla taky ve vzorečcích z lékárny a zdál se mi celkem fajn :) Nejradši jsem měla ten Effaclar Duo, to mi fungovalo asi nejvíc :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Já kdysi La Roche Posay měla taky, nějaký krém. Ani nevím proč jsem si ho nekoupila znovu, myslím, že jsem mu zbytečně nedala druhou šanci a už si nepamatuji jak na mě působil...zkusím znova :-)

    OdpovědětVymazat
  5. mne napr. bioderma sebium vôbec nevyhovuje. krémy ma strašne štípu. ale sensibio či hydrabio zbožňujem. táto rada effaclar je fajn, ale len na príležitostné použitie. ja osobne mám síce zmiešanú pleť, ale roky nesprávnej kozmetiky ma naučili, že radšej budem používať niečo na normálnu alebo citlivú zmiešanú pleť, pretože zbytočné odmasťovanie pokožky spôsobí, že sa na just sama zmastí ešte viac. prisahám! takže už žiadne clean & clear, effaclar len keď mám menštruáciu a kvôli nej strašne mastnú pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já taky Effaclar nepoužívám vyloženě každý den.. a střídám ho s hydratační péčí pro citlivou pleť :) a navíc ho používám spíš jen v létě...jak píšu v článku.. :)

      Vymazat
  6. Kde by se tato sada dala sehnat? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V lékárnách, které LRP prodávají. Mrkni, tady jsou všechny partnerské lékárny: http://www.laroche-posay.cz/partnerske-lekarny/Mezinarodni/vyhledavani-partnerskych-lekaren-sl.aspx

      Vymazat
  7. Ja som skôr naučená na Bioderma Sebium, ale vzhľadom na to, že nemám nejakú citlivú pleť, možno vyskúšam aj toto. Díky za tip! :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  8. Cože?? 99Kč za celou sadu, to musím hned někde najít a koupit na vyzkoušení :D Na akné momentálně používám Sébium Global od Biodermy, to je super intenzivní sérum, ale při tom potřebuju i další věcičky které si naopak u Biodermy nekupuju. Tak bych mohla zkusit tohle :)

    OdpovědětVymazat
  9. we're definitely intrigued. we have never heard of this brand before, guess cause it's not available in Australia. we'll have to look into this! Thanks for the great review, well written!

    http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥