Vánoční dárečky od Yves Rocher

Protože se Vánoce nezadržitelně blíží přichází řada firem s limitovanými edicemi. No a vyjímkou samozřejmě nemůže být ani Yves Rocher, kterému se letošní kolekce opravdu povedla! :)

Konkrétně si pro nás tato značka připravila hned dvě limitované edice. 

První je s vůni kakaa + pomeranče, maliny nebo pistácie. V nabídce tu najdeme sprchové gely, tělová mléka, krémy na ruce nebo i balzámy na rty.


Já jsem měla možnost vyzkoušet sprchový gel se třpytkami ve žluté variantě, tedy pomeranč a kakao. A musím říct hned na rovinu, že čokoládové vůně v kosmetice ráda nemám. Totálně mi je zprotivila Balea, protože ty jejich jsou úplně chemické. Nicméně u této limitky YR mi to překvapivě nevadí. Vůně není nijak vtíravá chemická, ale opravdu jako když si přičichnete ke Granku. Co se týče dalších vlastností, tak je to klasický sprchový gel. Umyje Vás, hezky mydlí, prostě nic zvláštního. Třpytky, které gel obsahuje nejsou na těle nijak patrné.

Z čeho jsem však naprosto okouzlená je vzhled gelu. To je něco nádherného! Přirovnala bych ho k jantarovému kamenu. Na světle se krásně třpytí. No nádhera. Proto si myslím, že takový dárek určitě potěší každého.

Proti světlu :)
Druhá limitovaná edice je ve znamení vanilky. Což si myslím, že je taková klasika u vánočních kolekcí a mnoho lidem vanilka Vánoce opravdu evokuje.

V této kolekci jsou opět sprchové gely a tělová mléka. Navíc tu najdeme také svíčku, toaletní vodu a šumivou tabletu do koupele.


Mně opět přišel k testování sprchový gel a musím říct, že teda pořádná nálož. Vždyť který až gel má 750ml? Když si ho beru do sprchy, mám pocit, jako bych tam nesla láhev vína. Na takovou velikost balení nejsem zvyklá, nicméně na škodu to určitě není. O vlastnostech se už nebudu rozepisovat, protože bych se opakovala.

A co se tady týče vůně, tak ta je velmi příjemná i když vanilku mi moc nepřipomíná.

Sečteno a podtrženo, oba gely Vám určitě můžu doporučit a zvlášť pokud pro někoho potřebujete "klasický" dárek pod stromeček. Já mám slabost obzvlášť pro kakaovou limitku, která určitě udělá hodně parády. :)

Co Vy a vánoční limitovaná edice Yves Rocher? Pořídili jste něco nebo to aspoň máte v plánu? :)

10 komentářů:

  1. Ten první gel mám malinovej a to je boží, nejraději bych ho snědla. :D Vanilka mi bohužel ani trochu nevoní.

    OdpovědětVymazat
  2. Letos opravdu hodně povedené kolekce:) No ten gel ti teda závidím, protože mně ty třpytky v tom mém mléce fakt dost rozčilují, je to škoda, protože fakt voní neskutečně:) No a ten první sprcháč v kuličce.. ani nemluvím.I přítel z něj byl tak nadšený, že ho dokonce pořídil domů jako vánoční dárek. Vypadá úchvatně a voní ještě líp:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  3. aa od YR jsem ještě nic nezkoušela, ale pánuju rozhodně!!

    OdpovědětVymazat
  4. zrovna o víkendu jsem byla v YR a očichávala jsem tak ty jejich limitky, musela jsem s těžkým srdcem odejít jinak bych vykoupila snad vše :D - obzvlášť jsem se zamilovala do vanilkové, malinové a pomerančové řady ♥
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  5. ten sprchový gel mám a je úžasnej! :) pěkná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle vánoční kolekce se podle mě vážně vyvedla :-), já jsem měla na vyzkoušení pro změnu vanilkové mléko:-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  7. V úterý jsem byla v Mladé Boleslavi a koupila jsem si ten sprcháč nahoře akorát červený, krém na ruce s malinou a kakaem, další sprcháč a ještě balzám na rty. Musím říct že tahle vánoční limitka je fakt povedená).

    OdpovědětVymazat
  8. Aww, tak ten pomerančový gel musí být super. :3 A taky Ti ta vanilka připomíná vanilkové aroma do buchet nebo vaječný koňak? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani neee, ale něco mi to připomína, ale nemůžu přijít na to co :D

      Vymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥