Paletka W7 In the buff (dupe of Naked 2)

Kdo by neznal legendární paletky Naked od Urban Decay, které se ke konci minulého roku rozrostly, takže už máme na trhu hned 3 varianty. Já musím říct, že mně je pořád nejblíž dvojka, jak balením, tak barvami jednotlivých stínů. Pořád je mi ale líto za ní dát tolik penízků, i když věřím, že jednoho dne se neudržím a prostě ji objednám. Zatím jsem hledala levnější alternativy, takže jste u mě už mohli vidět např. MUA paletku Undress me too. No a mým nejnovějším přírůstkem je paletka W7 In the buff.

Ze všech možných napodobenin mi tato paletka přijde Naked 2 nejpodobnější, protože má nejvíc okopírované také balení, které je tedy kovové a velmi lehce se otvírá. Jen mám trochu obavy, aby časem nevypadlo víčko z pantů, ale uvidíme. Součástí je také štěteček a aplikátor použitelný v krajní nouzi. Co v balení trošku postrádám je zrcátko, které v klasické Naked 2 nechybí. 

Vzhledem k velikosti balení si také myslím, že paletka nebude nejvhodnějším kandidátem na cestování. Alespoň já ji nechám v poličce vyloženě pro domácí použití.

Paletka obsahuje 12 stínů. Krom 3 matných (nejsvětlejší, středně hnědá a černá) mi všechny barvy přijdou extrémně třpytivé, některé možná až moc. Jsou hezky pigmentované a štětcem je stačí nabrat opravdu jen zlehka a dostanete požadovaný odstín. Konzistence stínů je jemná, máslovitá. Takže práší jen minimálně, až na 3 matné odstíny, které jsou na tom v tomhle ohledu hůř, ale rozhodně to není žádná katastrofa

Co se týče výdrže, tak tu hodnotím jako naprosto průměrnou. S bází zvládnou celý den. Bez ní se asi tak po půl dni začínají maličko slévat.





Když to shrnu, tak paletku Vám určitě můžu doporučit. Myslím, že poměr kvalita/cena je přiměřený.

Cena se pohybuje kolem 300Kč

Hodnocení: 7/10

Co Vy a tato paletka? Vlastníte nějaká napodobeniny Naked nebo jste věrné originálu? :)

14 komentářů:

  1. jsem ráda, že konečně někde čtu recenzi na tuto paletku, ač si teda spíš objednám nějakou novou od sleek.. sice se mi teda paletka líbí, ale nějak mě neohromila.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že Sleek je asi lepší volba ( tím neříkám, že je tahle paletka špatná). Teď jsem objednávala Garden of eden :))

      Vymazat
  2. Velmi pekná paletka. Myslím, že je naozaj zbytočné dávať toľké peniaze za Naked, podla mňa je stále lepšie kúpiť niečo menej drahé. Takáto paletkaa by mi bohate stačila. Tá pigmentácia je fakt dosť dobrá, takže prečo nie... :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  3. Hezká, ale stejně si radši koupím Naked. Začínám mít asi krizi středního věku, nebo co. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Do me sbirky stinu asi nepribyde ani tahle W7 ani Naked 2. Ty mne nejak neohromily, mam Naked1 a planuju taky trojku. Ale ta dvojka neni nic pro mne. A tu Garden of Eden mam taky na ceste.

    Maru Ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. velmi pekna paletka! mne by kludne stacila!

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já vážně uvažuji nad paletkou Sleek a hodlám jí nějak koncem měsíce objednat :-) zatim mě zaujala asi nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Akurát dnes som ju videla na ebay :-) A zvažovala som, či kúpiť alebo nekúpiť... :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  8. No já mam teda doma originál UD naked 1 (chtěla jsem původně dvojku ale ta nebyla k sehnání) a pořídila jsem si ještě i tuhle paletku od w7 ze zvědavosti a na cestování - a jsem nadšená z obou stejně! Nějaký mega rozdíl u nich není a ten rozdíl v ceně je propastný (UD naked-1400,-Kč, in the buff-199,-Kč). UD naked má plus za o něco málo lepší pigmentaci a větší máslovitost, in the buff má plus za temně černý sytý stín a za tu pohádkovou cenu samozřejmě :) Každopádně si originál naked 2 pořizovat nikdy nebudu díky týhle paletce :)

    OdpovědětVymazat
  9. jen jsem zapomněla dodat že štětec to chce mít vlastní a kvalitní, ten v In the buff je nepoužitelný :) ale to je snad jediné mínus které ta paletka má :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já stále váhám nad touto paletkou a nad paletkou od sleek Au Naturel. :) A nějak se nedokážu rozhodnout, protože se my obě moc líbí.

    http://sweettstrawberry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥