Sleek face form light

Možná jste si všimly, že Sleek patří mezi mé oblíbené značky, takže když jsem hledala vhodný konturovací pudr, padl mi do oka právě ten od Sleeku. Původně jsem si tedy vyhlédla konturovací duo, které obsahuje konturovací pudr a rozjasňovač, ale nakonec jsem zvolila raději face form, kde je navíc tvářenka. Myslíte, že jsem udělala dobře? No uvidíme... :)


Paletka, vzhledově tolik typická pro Sleek, má úžasně praktické balení. Není příliš velké, takže myslím, že je jako stvořené pro cestování, k čemuž je dobrý také fakt, že budete mít hned tři různé produkty na jednom místě. Plusem může být také zrcátko, které pokrývá celou vnitřní stranu paletky.

Co se týče pigmentace, tak ta je výborná, jak jsme ostatně zvyklé u všech produktů od Sleeku. Řekla bych, že nejlepší pigmentaci z paletky má bronzer, naopak tvářenku je nutné nabrat aspoň na dvakrát.

Výdrž všech tří produktů hodnotím jako velmi dobrou a zvládnou se mnou klidně celý den. S prášením také nemám problém. Konzistence je spíše máslovitá.


Jako velké plus vidím, že je konturovací pudr úplně matný, bez jakéhokoliv třpytu nebo shimmeru. Právě něco takového jsem hledala. Není příliš tmavý a je krásně využitelný i pro bledulky, jako jsem já. Jen je potřeba ho na obličej jen lehce naťupat, vzhledem k vysoké pigmentaci, jak už jsem zmiňovala.

Omluvte ty třpytky na ruce, jsou z rozjasňovače, který jsem fotila první

Rozjasňovač, v barvě šampaňského, má hodně výrazný shimmer v kombinaci s malými třpytečkami. Dá se s ním vytvořit krásného přirozeného efektu. Je nádherný nejen na lícní kosti, ale také pod obočí při výraznějším líčení.


A nakonec - tvářenka. Už několikrát jsem četla, že má být dvojčátkem legendární tvářenky od Narsu v odstínu Orgasm. Tu já nevlastním, takže težko posuzovat. Nicméně má hodně hodně hodně výrazný zlatý shimmer a z určitých úhlů je jen zlatá.


Zkoušela jsem nafotit její různé pohledy, takže vidíte že na fotce nahoře je krásně růžová, dole naopak jen zlatá.



A musím říct, že právě tvářenka je to jediné, co mi z celé paletky vadí. Kdybych si ji kupovala zvlášť, tak dejme tomu. Ale v téhle paletce mi přijde poněkud nešťastná. Nepotřebujete k ní totiž rozjasňovač, protože se sama o sobě třpytí až až a už vůbec se nedá zkombinovat s rozjasňovačem přímo z této paletky. Barevně se mi k sobě absolutně nehodí.

Je to trochu škoda, protože myslím, že matná tvářenka v neutrální barvě by byla daleko lepší a univerzálnější volbou. Kvůli tomu paletce strhávám body a příště bych asi raději volila konturovací duo, o kterém jsem se zmínila na začátku.

Nicméně postavení paletky je to jediné, co mi na ní vadí, jinak s produkty jako takovými nemám problém a můžu Vám je doporučit. Alespoň pokud hledáte pudr na konturování, tenhle je moc fajn!

Cena se pohybuje kolem 300Kč

Hodnocení: 7/10

Máte s touto paletkou zkušenosti? :)

20 komentářů:

  1. presne niečo takéto hľadám! dakujem za tip!:)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají skvěle! Já bych jen nevyužila tu tvářenku :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta tvarenka je opravdu podobna tomu Nars Orgasmu. A moc se mi libi!

    M. Ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Paleta se mi moc líbí a jestli někdy nebudu vědět coby, tak do ní asi půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletky je opravdu luxusní:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Právě ta tvářenka se mi líbí nejvíc, ačkoliv je pravda, že zlatá tvářenka se stříbrným rozjasňovačem k sobě moc nejde..;) Zajímalo by mě, jak vypadá v celkovém líčení- mě se sice se zlatým shimerem moc líbí, ale já bych takhle třpytivou asi mít nemohla..;)

    OdpovědětVymazat
  7. Určite si urobila dobre!:) Keď sa tak na tie fotky pozerám tak z bronzer a rozjasňovač určite využiješ aj na líčenie očí, dokonalé farby :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. ta tvářenka má naprosto dokonalou barvu! přesně takové barvy do zlata se mi moc líbí
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. moc pěkná paletka :) nejvíc se mi líbí ten růžový odstín <3

    OdpovědětVymazat
  10. Po téhle paletce pokukuju už nějaký ten pátek a pořád váhám, jestli jo, nebo ne.... Ještě asi vyčkám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Bronzer i rozjasňovač vypadají skutečně krásně, tvářenka sama o sobě asi taky, ale je fakt, že ten třpyt je trochu moc... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, tak to je opravdu náádhera :3 Taky se mi nejméně líbí ta tvářenka, ale zbytek je dokonalý :)
    A přidávám konečně odkaz na výhru v Tvé giveaway :) http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/2014/01/paletka-sleek-i-divine-acid.html

    OdpovědětVymazat
  13. zkusenosti s timhle nemam :-) ale vypada to zajimave a ma to i krasne odstiny ktere se musi vyzkouset ;-))

    OdpovědětVymazat
  14. Zkušenosti se Sleek vůbec ještě nemám, ale chystám se na paletku stínů (nude), tvá tvářenka s emi moc líbí, já si vybírám jen ty, co se třpytí :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Já se přidávám a také se Sleek nemám zkušenosti:) Ale na fotkách vypadají dobře.

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. ja sice skusenosti nema ale ma uzasne farby!

    Inak pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  17. Woow tak to jsou krásné barvy!

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám taky raději matné tvářenky, ale tak ji nemusíš kombinovat se vším a nech si ji zvlášť.. Já mám právě to duo, jsem s tím moc spokojená, ale tohle se mi teda líbí také..

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥