TAG: Co už mě nebaví na ostatních blozích

Na úvod musím říct, že se mi extrémně nechce učit, nemám chuť na školu (a to je teprve začátek zkouškového. Při představě, že mám zkoušky až do 11. února se mi podlamují kolena) a v rámci prokrastinace píšu raději článek, dnes na trochu kontroverznější téma - co se mi na ostatních blozích nelíbí nebo mě nějakým způsobem vytáčí. Ráda bych upozornila, že článek není směřován vůči nikomu konkrétnímu, ani nechce nikoho konkrétního poškodit a jsou to jen mé vlastní pocity a názory. :-)


1. Vypotřebováno
Docela mě samotnou překvapuje, že sem tato kategorie spadá. Na začátku mého blogování jsem ji totiž měla ráda a dívala jsem se s oblibou, kolik toho blogerky stačí spotřebovat. JENŽE. Mě to nějak přestalo bavit. Nelíbí se mi pozorovat prázdné, zmačkané lahvičky. Navíc mám pocit, že na většině blozích, kde je tato rubrika pravidelná se tam pořád střídají různé sprcháče, deodoranty, pasty, atd. To jsou snad základní hygienické pomůcky, které spotřebovává každý, ne...? :-)

Naopak nákupy a novinky mám ráda! :)

2. Ladybox
Asi nikoho nepřekvapí, že sem řadím i Ladybox. Mám zkrátka pocit, že už je trochu "přeboxováno". A nejvíc mě štve, že v den, kdy všem současně nový Ladybox příjde nevidím v bloggeru nic jiného. Číst deset recenzí na jednu krabici zkrátka nebudu a podle mě je trochu škoda, že o něm píše tolik lidí. Jinak myslím, že ideologie boxu jako takového je fajn.

Pozor, ráda bych ještě řekla, že do této kategorie s boxíky nezapadá Blobox nebo swap, které mě naopak hodně moc baví. Také asi proto, že je každý jiný.

3. Označení svatý grál
Možná Vám to bude připadat, jako prkotina a možná taky řeším blbosti. Ale tohle označení mi v blogovém světě vadí, protože ho používají skoro všichni! By mě zajímalo, kdo to napsal první :D ... přeci jen, přiznejme si, že ve skutečnosti, v každodenním životě to spojení nikdo příliš nepoužívá.

4. Pískové laky  GS
Fajn, uznávám, že jsou nádherné, ale čeho je moc, toho je příliš. Ráda bych se podívala i na jiné, jenže mám pocit, že se teď o jiných než pískových od GS nepíše (a abych teda nebyla nespravedlivá, tak občas se někde přimíchá ještě strukturovaný lak Rimmelu).

5. Přehnaně dlouhé články (recenze)
Myslím, že recenze, která je stručná ale jasná je lepší než kilometrový článek! :)

6. Tělové mléko s příchutí 
Já nevím, ale přijde mi hrozně divné u pečující kosmetiky říkat, že má příchuť. Jako proč? To ji snad jíme nebo co? :) 

7. Jiný adresa blogu jako nápis v záhlaví


A to je tak nějak všechno. Možná postupně budu do článku ještě dopisovat :D.
A co štve na blozích Vás? :)

43 komentářů:

  1. Zrovna dnes jsem zveřejňovala GS pískový :D ale snažím se to střídat ;) minule byl nail art. A Ladyboxy a jím podobné krabičky mě taky extra neberou. Přeji hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek! A hodně se s Tebou shodnu, jen svatý grál mi zatím nevadí:D Ladyboxy a Senzaboxy jsem nečetla nikdy (ale stejně jako Tebe i mě hrozně baví Bloboxy a swapy, jak čtení o nich, tak účastnění se jich); stejně jako všechny ostatní mě také nebaví, když nějaká firma osloví s nabídkou k recenzování půlku blogosféry (třeba výběr vůně podle testu na nějakém tom internetovém portálu, haha). Rubrika vypotřebováno mě moc nebere, stejně jako rubrika new in, no, obecně čtu blogů i článků docela málo a preferuji propracované recenze, články o přírodní kosmetice nebo zajímavé a netradiční tagy a články, jako je ten Tvůj dnešní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Se svatyn gralem jsem se tedy jeste nesetkala, ale jinak se ztotoznuji s vetsinou :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tím grálem jsem se také nesetkala, ale se zbytkem souhlasím! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se laky od GS líbí, ale je pravda, že je toho všude plno. I já sama o něm psala. Jinak spotřebováno mám ráda hodně a ráda se dívám, co kdo spotřebuje a i já sama si ráda odkládám prázdné obaly a pak o výrobcích píšu. Hold, každému se líbí něco jiného a to je i dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě rubriky spotřebováno baví a zrovna teď jsem tento štítek založila na blogu... :)) jinak ladyboxy a označení svatý grál... to s tebou souhlasím :))

    OdpovědětVymazat
  7. S tymi spotrebovanymi produktami je to tak nejak aj u mna.Spociatku ma to bavilo,aj som ich sama pisala,teraz mam nafotene spotrebovane za november,december,ale ani sa mi to nechcelo uverejnovat.Este veriem pokial su tam aj popisy,aky bol dany produkt,ale pokial su to iba same fotky s nazvom,tam to je veru o nicom.

    OdpovědětVymazat
  8. To s tými spotrebovanými produktmi, to nebaví ani mňa, ono je dosť keď blogerka na tú ktorú vec urobí recenziu. Ladybox ma nijako neberie a svätý grál... vlastne tomu ani nechápem :D Z GS lakov vlastním len jeden a nejako som sa mu ani na blogu nevenovala :D ale to je možno tým, že ja laky na nechty nepoužívam často... :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  9. Vůbec nevím co to je svatý grál.. :D
    Ladybox mě taky nebaví... :

    OdpovědětVymazat
  10. Tiez ma tie veci neba, ale ked mam cas, klikam na to aj tak :D Ale necitam moc dlhe clanky, pretoze tolko casu vacsinou nemavam :D svaty gral som uz parkrat zaregistrovala a stale ma to tak nachvilocku zaskoci, lebo si okamzite spomeniem na Davinciho kod a ako strasne ho nakrutili oproti kniznej predlohe..

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  11. Já teda poslední měsíc pískový GS viděla snad jen jednou. :D (Když nepočítám ty, které mám doma, haha...)
    Svatý grál je velmi nadnesené označení, to je fakt, ale nijak mi nevadí. Nebo ho taky moc nevídám? Já ani nevím. :D Článek o LB čtu většinou jen jeden nebo dva první, jinak to nemá moc cenu. :D
    Spotřebováno mě většinou celkem baví. Ale je fakt, že když jsou tam jen sprcháče a spreje, je to na nic. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Svatému grálu jsem taky nějak nepřišla na chuť:) Pískové laky mám,no..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec neva, že je máš, ale člověku už to leze krkem to pořád někde vidět. Těžko to popsat, laky si ale určitě užij. Jak bylo v článku, není to útok na někoho konkrétního nebo útok vůbec. :)

      Vymazat
    2. Já to taky jako útok neberu;) Člověku holt začně lézt něco krkem když je toho všude mraky;)

      Vymazat
  13. KRÁSNĚ JSI TO SEPSALA A JE TO BOHUŽEL FAKT. :) Já jsem si teď koupila v Prosinci a Listopadu Ladybox, ale ani jsem o tom na blog nepsala, ptž to sama nemám v oblibě, číst tyhle věci. Takže tak. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento TAG mě celkem zaujal, možná ho někdy také napíšu :) Jinak taky vážně už mě vytáčí GS pískáče!!!! Už ty články ani nečtu... :) Já miluju od bloggerek spotřebováno, na to se těším vždycky nejvíc a vždy to nechci dočíst do konce (asi jsem divná:D) ...

    OdpovědětVymazat
  15. Svatý grál mi až tak moc nevadí, ale jinak se ve všem shodneme. Taky nechápu, jak někoho může bavit spotřebováno. Většinou se jedná pouze o shrnutí věcí, o kterých recenze už stejně byly nebo za to ani nestojí. O to víc mám však radši rukriky nákupy nebo oblíbenci roku. Recenze na laky mě nechávají klidnou. Boxovací období už mám dávno vyřešené a ukončené. Proto články tohoto typu nečtu, jelikož se všude píše to samé. Prostě ten blog ani neotevřu. To samé, když se někde roztrhne pytel se sponzoringem...Takové typy článků už taky radši přeskakuju :)

    OdpovědětVymazat
  16. spotřebováno taky moc nesleduju, nelíbí se mi fotky vymačkaných krémů a sašetek (odporné slovo, to mě naučil Ladybox :D), navíc jsou to stejně většinou odkazy na už recenzované věci... vždycky to jenom prolítnu, ale sama nic takového rozhodně neplánuju. o boxech jsem psávala, ale už ho neodebírám, takže za články jsem ráda spíš z důvodu, že aspoň vím, že o nic nepřicházím :D
    co mě ale nejvíc vytáčí jsou věci z jiného soudku - články plné překlepů a gramatických chyb (nikdo není dokonalý, taky mi asi občas něco ulítne, ale když už je toho moc...) a pak články psané stylem jak z první třídy. neříkám, že jsem nějaký mistr pera, ale co kolikrát vidím, to jsou takové kostrbaté věty, horší jak google překladač...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to znamená - sašetek? :D Jinak jo, v tom máš pravdu, že u někoho je ten češtin bídná ;D

      Vymazat
    2. sašetka je takový ten pytlíček, vzoreček :D já to dřív nikdy neslyšela, ale nachytala jsem to z těch boxů, tam to psali v každém dopise. normálně to nepoužívám, ale nějak se mi to teď v souvislosti se "spotřebováno" a LB spojilo :D

      Vymazat
    3. Aháá, tak to slyším prvně :D Zase jsem o něco chytřejší :D

      Vymazat
  17. Ty jo, tak to označení svatý grál jsem ještě nikde nečetla :-D taky nesleduji články "vypotřebováno", nepotřebuji vědět, jak se změnila lahvička šampónu od novinek po vypotřebovanou a nesnáším když tomu říkají "RIP produkty" :-/
    Jinak GS laky mám ráda, takže jsem taky před pár dny dala článek na blog :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky líbí a dokonce moc! Ale příjde mi, že už je jich všude moc :)

      Vymazat
  18. Sorry mám rada tvôj blog ale súhlasiť môžem iba s tým posledným 5.bodom .. tiež som videla veľa recenzí na ladybox,GS laky a atd čo si zmienila ale rada si prečítam aj názor viacerých ľudí ;) takže treba to brať z nadhľadom ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Souhlasím určitě s vypotřebováno a se svatým grálem takové články většinou jen přelítnu. Ladybox odebírám občas, ale nedělám na to celý článek a dávám ho jen do randomu. GS lak mám a článek jsem zatím nedělala a nějak se na to ani nechystám. A dlouhé články mi nevadí, ale pokud se jedná o recenzy tak je pravda, že čím je stručnější a jasnější bez jakékoli omáčky okolo je pro mne jasnější zda zkusit či ne .:)

    OdpovědětVymazat
  20. Na tej 4.ke som sa poriadne pobavila :D Je to tak blogový svet podlieha davovej psychóze:D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. přesně tyto věci mě též štvou, hlavně sálodlouhé recenze přeskakuji a nechce se mi to číst :/

    OdpovědětVymazat
  22. Musím přiznat, že LB a spotřebováno už mě taky moc nebere, ale jinak mi nevadí. Jen je prostě nečtu, pokud teda neobsahují něco fakt extrovního :) a jinak ty dlouhé recenze mi nevadí pokud jsou čtivé.
    S pozdravem Gleys z Gleys is Here

    OdpovědětVymazat
  23. Souhlasím, Ladybox a vypotřebováno nikdy neotvírám :)

    OdpovědětVymazat
  24. Hmm, o svatém grálu jsem snad ještě nečetla, zvláštní :P Ale LB je fakt síla a dlouhé recenze většinou jen proletím a přečtu pořádně jen závěr :D

    OdpovědětVymazat
  25. svatý grál, co to jako znamená v blogerském světe prosím?:-D číslo 2 mě také nebaví, teda bavil by možná, kdybych ho neviděla 150x:)) Super, to jsem se pobavila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si toho svatého grálu všímám tolik opravdu jen já? :) Mám pocit, že jsem to viděla u spousty blogerek jako označení jejich nejoblíbenějších produktů :)

      Vymazat
  26. Svatá pravda. Nejhorší je, že prkotiny, které nás štvou, tak třeba ostatním vůbec nevadí a naopak. Ještě že blogů jsou stovky a vybere si každý to své :)

    OdpovědětVymazat
  27. Nemyslím si, že se píše jen o GS. Ano, psalo se, když přišly nové odstíny, to chápu. Stejně tak, jako když je nová paletka Sleek. :) Píšu hodně lacích a nhety, ale je pravda, že GS mají největší sledovanost. Proš? Jsou dobré, levné a dají se sehnat v každé druhé drogerii. To Nubar, Barry M nebo Zoya ne :)
    Svatý grál, máslovitá konzistence, našlehaný.. nee :D Taky tyhle výrazy nemám ráda.
    Co mě nebaví? Michael Kors, Bioderma, L´Oréal, čínské oblečení z ehsopů, NARS.
    Co mě štve? Jak některý bloggerky nechutně vydělávají peníze na svých čtenářkách a tvrdí, že blogování je koníčky a že to pro peníze vážně nedělají :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím posledním nesouhlasím. Nemyslím si, že by někdo na blogu tak mooooc vydělával :)

      Vymazat
    2. Tak každý ví něco jinýho :) Jsou to tisíce měsíčně, což je pro mě dost.

      Vymazat
    3. No to pro mě každopádně taky, alě nějak si nedokážu představit, jakým způsobem se to dá vydělat ;)

      Vymazat
  28. Tak s tím "spotřebováno" úplně souhlasím. Hlavně moc nechápu tu pointu - proč budu někomu ukazovat, co jsem spotřebovala? Aby bylo vidět, jak často se sprchuju? :D Btw ten pískový lak na nehty od GS jsem si koupila taky, aniž bych věděla, že se o tom tolik na blozích píše. Nejdřív jsem z něj byla nadšená, ale když jsem ho měla na nehtech, zdálo se mi, že to vypadá, jakože mi prsty žere nějaká kyselina... No, asi mám moc velkou představivost :D

    OdpovědětVymazat
  29. Suhlasim skoro so vsetkym :D
    K bodu 1 - to si vazne niekto mesiac doma nechava prazdne flasticky a obaly od pasty etc? :D
    6 - PRESNE. To ma neskutocne vytaca :D a tiez mi krvacaju oci ked vidim niekde slovo "mazat se" alebo "mazani" - mi to pride ako keby sa tie dievcata opatlavali bravcovou mastou, nemozem si pomoct :D
    Nesuhlasim len s 5..mozno prave preto ze ja si davam zalezat aby som nezabudla na nic co by mna osobne zaujimalo pred kupou produktu (nato tie recenzie predsa su)...skor ma stve ked vidim clanok s jednou fotkou (bez swatchu) a tromi vetami, z ktorych 2 su z oficialneho popisu produktu :D (a ze je takych clankov fakt vela)

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Naprosto s tebou souhlasím se všemi body :) Články vypotřebováno už dávno nečtu. V podstatě mi na nich nepřijde nic zajímavého. Nic se z toho nedozvíš a je to furt to samé dokola. Pískové laky jsem brala, když to byla novinka. Ale když teď někdo po 3/4 roce, co jsou napíše článek novinka pískové laky od GS tak bych mu dala tečku a řekla ať se probere. S ladyboxem máš pravdu, dala bych tam i jiné boxy. Prostě jeden den v měsící dorazí a nikdo nepíše o ničem jiném.

    OdpovědětVymazat
  31. Skoro souhlasím:). Články Vypotřebováno mi nevadí, jelikož třeba ve sprcháčích jsem vybíravá a ráda si o nich něco počtu, ikdyž je to trochu na nic, protože každému vyhovuje jinej, ale to je u všeho:). O svatým grálu jsem ale opravdu neslyšela:).

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥