Manufaktura pivní kosmetika

Pokud si ještě vzpomínáte na článek, kde jsem se chlubila, co mi přinesl Ježíšek, tak možná víte, že to byla také sada od Manufaktury. Konkrétně dva šampony - pivní a meduňkový a tělové máslo také z pivní řady. A dneska se právě na věci z pivní řady podíváme... :)


Nevím, jestli to tak máte taky, ale já si pod pojmem pivní kosmetika představím hlavně vitamín B a pivovarské kvasnice, což už samo o sobě zní moc fajn. Mimo tyto dvě složky by měla tato řada kosmetiky Manufaktura obsahovat také chmelový extrakt, stopové prvky a minerály, které slibují regeneraci pokožky a mají také zvyšovat její odolnost proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí.

Začnu šamponem, který mi pivo opravdu připomíná, hlavně díky barvě. To už se však nedá říct o vůni. Ta je sladká, velmi příjemná. Řekla bych, že hodně nevšední. Aspoň pro mě je určitě nová a vůbec nevím k čemu bych ji přirovnala.

Musím říct, že mi ho Ježíšek přinesl hlavně proto, že mi poslední dobou dost padají vlasy. Proto si myslím, že je péče s vitamínem B pro ně dobrá, nicméně se nedá říct, že bych pozorovala, že vlasy padají míň. Co jsem ale rozhodně zaznamenala je, že mi vlasy začaly hodně podrůstat, což nevím jestli se dá spojit právě s tímto šamponem, ale je to fajn!

Šampon má mít regenerační účinky a také dodávat vlasům lesk a vitalitu. S tím určitě souhlasím. Vlasy jsou po použití krásně lesklé a nejsou extra vysušené. Ale HLAVNĚ jsou ultra lehké, vzdušné a plné objemu! A to právě od šamponu potřebuji. Proto jsem z něj nadšená a můžu Vám jej vřele doporučit. Je opravdu skvělý.

Není na něm uveden přesný typ vlasů, pro které je určen, takže předpokládám, že je pro všechny typy. Konkrétně mé vlasy jsou jemné, zplihlé, bez objemu a snadno se mastí. Pokud jste na tom podobně, mohl by Vám také vyhovovat :).
Složení:


Druhá věc, kterou jsem z pivní řady vyzkoušela, je tělové máslo. Balení je klasická tubička, ve které bych čekala spíš krém na ruce, nicméně nemůžu proti ní říct půl slova. :) Vůně je úplně stejná jako u šamponu, takže bych se opakovala.

Máslo je velmi hutné. I přesto se však dobře a rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Pokožku krásně hydratuje a také provoní. Troufám si říct, že by mohlo stačit i nejsušší pokožce v zimě. 

Složení:

Podle mě je tedy pivní řada velmi povedená a můžu Vám ji určitě doporučit. Mimo tělové máslo a šampon obsahuje ještě další věci, konkrétně: zvláčňující rostlinné mýdlo, osvěžující sprchový gel, výživnou olejovou koupel, regenerační vlasový balzám, výživnou pleťovou masku, zklidňující balzám po holení, hydratační pleťový krém, zjemňující balzám na rty a rostlinný masážní olej. 

Mě například láká i pleťová maska, tak třeba ji ještě někdy vyzkouším.


Co Vy a Manufaktura?

Zaujala Vás tato řada?

P.S.: Můj milý dostal od Ježíška zase vinnou kosmetiku od Manufaktury, protože je vinař. Tak by ho zajímalo, jestli chcete recenzi od i od něj. :-D

14 komentářů:

  1. Šampón mám aj ja a neviem si vynachváliť, výborný..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky jemné vlasy a pivní šampon mi moc nevyhovoval. Též jsem ho dostala, protože mám citlivou pokožku hlavy, jakože prý je to na tyhle problémy super, ale já z něj moc nadšená nejsem.

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, to zní lákavě. Myslíš, že by šampon sednul i hustým vlasům? Na kolik asi tak přijde? Recenzi od přítele vinaře? Klidně! :D A ty jsi pivařka, když jsi dostala pivní? :)
    Brunwen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by mohl být fajn i pro husté vlasy, pokud je chceš nadýchanější... :)) Jinak cena se myslím pohybuje kolem 150Kč (aspoň tak jsem ho našla na netu, ale já jsem ho dostala jako dárek)...No a jinak pivo piju, ale za pivařku bych se neoznačila :D Šlo o ten vitamín B :-D

      Vymazat
  4. Ten šampón vypadá opravdu moc lákavě :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. šampon mám doma, takže mě recenze potěšila :D mám vlasy asi tak nějak jak jsi je popsala, tak se už těším, až vyzkouším :) z vinné řady jsem zkoušela balzám na rty a byl výborný, což se bohužel nedá říct o tom z meruňkové.

    OdpovědětVymazat
  6. vždycky to v Manufaktuře tak krásně voní, musím brzy něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem na tuto řadu koukala, ale mám opravdu vysušené a husté vlasy, které potřebují hydratovat, tak nevím, jestli do toho jít...

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za skvělé typy :) Mám v zimě hodně suchou pokožku takže to máslo by bylo určitě fajn co se mých vlasů týče, tak mi také padají, bohužel. Od Manufaktury jsem zatím nic nevyzkoušela tak už je asi nejvyšší čas. Hezká recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda to docela koukam. :-) Pivní kosmetika vypadá moc hezky a určitě něco vyzkouším. Recenze na vinnou kosmetiku by mě zajímala, sem s ní! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Máslo jsem dostala a je naprosto super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Fůj, pivní kosmetiku nee :D Ale když píšeš že vůně je příjemná tak si to neumím představit.. Já zase zbožňuju vinnou řadu :)

    OdpovědětVymazat
  12. milujem ten šampon ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Mňa po tomto šampóne hrozne svrbela hlava, kupovala som si ho aby sa mi tak nemastili vlasy a tento účel šampón aj splnil ale to svrbenie sa proste nedalo vydržať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥