Vivo Baked Blush

Achjo. Zase nevím jak začít. Vzhledem k tomu, že mi ještě pořád neskončilo zkouškové a v pátek mám poslední zkoušku, která teda měla být původně už v pondělí, tak mi to vůbec nemyslí. Už prostě nemůžu a jedu fakt z posledních sil. Proto se nezlobte, že mi nejde vymyslet úvod. :-D Ale prostě dneska si řekneme o zapečené tvářence Vivo! :))



Když jsem tuto krásku poprvé zahlédla u Rendy, věděla jsem, že ji musím mít. Opravdu jsem nečekala, že to bude až takový obr. U tvářenky Bourjois, která má "jen" 2,5g tvrdila, že je nevypotřebovatelná. Tuhle budou používat nejspíš ještě moje praprapravnoučata. Má totiž 8g a vzhledem k tomu, že je zapečená, vůbec neubývá. Je fakt veliká, hodně bytelná. Proto nebude ideálním kandidátem na nošení v kabelce, kde zabere zbytečně moc místa. Na druhou stranu je ale pravda, že balení vypadá natolik pevně a kvalitně, že bych se nebála dát jej na cestu do kufru. 

Tvářenka je k dostání ve 4 barevných provedeních. Já jsem si vybrala odstín Rouge Shimmer, což je velmi univerzální barva. Ani úplně růžová, ani červená, ani meruňková. Je v ní od každého odstínu trošku. Přijde mi docela nevšední a rozhodně se mi moc líbí. Jak už je z názvu patrné, obsahuje jemný shimmer, který ale není na tváři příliš patrný a nemám pocit, že bych se třpytila. Všímám si toho spíš jen když se otisknu o přítele. :-D

Co se týče pigmentace, tak ta je opravdu výborná. Stačí lehké přejetí štětcem a dostanu barvy až až. Docela mě to překvapilo, protože teď vidím, že např. zmiňované slavné Bourjois se dolují opravdu hůř. A navíc, u žádné tvářenky jsem se zatím nesetkala s takovou výdrží. Na mé smíšené pleti zvládne nádherně celý den. Jediné úplně maličké mínus vidím v tom, že práší. Ale není to nic drastického a dokážu nad tím mávnout rukou.




V akci jste ji na mně mohli vidět např. na Halloween, kdy jsem byla za čarodějnici podle PetryLovelyHair. 


Za mě Vám ji tedy můžu jedině doporučit. Podle mě je opravdu skvělá, používám ji teď každý den a zvažuji koupi dalšího odstínu.

Cena se pohybuje kolem 180Kč

Hodnocení: 9/10

Co Vy a značka Vivo?

Zaujala Vás tvářenka? :)

16 komentářů:

  1. Úžasná barva, opravdu univerzální. Od Vivo mám zatím pouze paletku stínů a s tou jsem moc spokojená, tak časem snad prozkoumám i ty jejich tvářenky. Líbí se mi.

    Radu - Valentýnská giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Táto má krásnu farbu. Škoda len, že ja farbu na líčka používam málo lebo som strašne bledá a aj keď si dám len trošičku tak to kolkokrát vyzerá ako keby som si tam toho napatlala moc. Mám dve a ani nemusia byť také velké aby som ich používala ešte dlho predlho!! :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já jsem taky bíla jako stěna :) Když se mi zdá, že mám tvářenky hodně, tak ji ještě jednou přepudruju :) Ale jinak myslím, že je v líčení docela důležitá :)

      Vymazat
  3. Barvička je vážně moc pěkná Jani :-) ♥
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  4. pěkná barva, kdybych viděla jen ten swatch, tak by se mi asi tolik nelíbila, ale na tvářích vypadá parádně! a držím palce na zkoušku, taky jsem vždycky zkouškové měla tak měsíc a půl a bylo to šílené, vím, jak se cítíš :-/

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec s touto značkou nemám zkušenost.. .Zapečené tvářenky moc nemusím, hlavně proto, že vydrží na sto let a já si ráda kupuji nové a nové a nové...:-D Vypadá skvěle, na tváři se mi teda líbí více, jak v obalu a cena je také fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že vydrží na věky, mě od kupování dalších a dalších jaksi neodrazuje :-D

      Vymazat
  6. Skvělá pigmentace! A na té halloween fotce vypadáš super! :3

    OdpovědětVymazat
  7. Ta poslední fotka je skvělá!:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta je opravdu krásně pigmentovaná!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta je opravdu pěkná! Já jsem se k Vivo zatím nedostala, ale ráda bych zkusila nějakou paletku a právě tvářenku.

    Jani, u sebe na blogu jsem tě označila v tagu, kdybys chtěla pokračovat, budu ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na mě je moc třpytkatá, ale na tobě vypadá nádherně! :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jsem psala, že nemá třpytky... jen jemný shimmer :)

      Vymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥