CC COLOUR CORRECTORS MAX FACTOR

Jistě jste si všimli, že do drogerie zamířila novinka od značky Max Factor, v podobě šesti barevných korektorů. Musím říct, že mě to velmi potěšilo, protože myslím, že něco takového v drogerii chybělo. Například když jsem sháněla zelený korektor, byla jedinou možností koupě celé paletky od Dermacolu, které ale využiji sotva půlku.(klik) Proto oceňuji, že přišly do drogerie tyto korektory, které jsou v prodeji jednotlivě, a tak si vybere každý.


Obal korektorů je klasický, tyčinkový a je z plastu. Zespodu s ním jde otáčet, a tak vysunovat korektor. Co mi přijde super je, že jsou korektory zatavené ve folii a tak máte jistotu, že když si koupíte nový kousek, nebude od nikoho vyzkoušený.

Všechny korektory mají krásně krémovou konzistenci, která je sice trošku tužší, nicméně aplikace je opravdu velmi snadná a rychlá. Mínusem je pro mě jen výdrž, která je nižší. Celý den korektor rozhodně nezvládne. Spíš takový slaboučký půl den.

A jednotlivá barevná provedení?

Zelený korektor redness
Je určen na maskovaní červených skvrn, zarudnutí a žilek. A musím říct, že právě on mě z celé nabídky potěšil nejvíc, protože myslím, že právě zelených korektorů je, obzvlášť v drogerii, zoufale málo. Tento svoji funkci splňuje velmi dobře a ráda jej používám na pupínky. Jen je potřeba dodat, že přes barevné korektory je třeba použít ještě make-up! :)

Upozorňuji, že na fotce "po" není přes korektor aplikovaný make-up, který je potřeba. Chtěla jsem jen ukázat jak zelená dokáže pupínky neutralizovat. :)

Oranžový korektor Dark spots - dark
Má neutralizovat tmavé skvrny u tmavších typů pleti. Vzhledem k tomu, že tmavý typ pleti tak úplně nemám, používám tento korektor jako podklad pod oční stíny (za tuto inspiraci děkuji Ilovemakeup). Korektor víčko krásně sjednotí a to je připraveno na aplikaci dalších stínů. Navíc si myslím, že je tak i prodloužena jejich výdrž, i když ne tak moc jako s bází.




Žlutý korektor under eye circles a růžový dark spots - light
Oba jsou určeny na neutralizaci tmavých skvrn a kruhů pod očima. Korektory jsou středně krycí, myslím, že někomu, kdo hodně trpí na kruhy pod očima stačit nebudou. Ale mně přijde krytí dostačující, alespoň na moje kruhy rozhodně stačí. Odstínově mi víc sedí růžová varianta. Takovou barvu jsem zkoušela na kruhy poprvé a musím říct, že je super. Určitě bude vhodným kandidátem pro bledulky. 

Žlutý korektor je na kruhy taková klasika a tento mi přijde jak krytím, tak konzistencí dost podobný korektoru z paletky od Dermacolu, kterou asi většina z Vás zná. (odkaz v úvodu)


Po použití růžové varianty:

Žlutý korektor v akci:

Rozjasňující tyčinka - highliter
Ze všech tyčinek se jako jediná už nepřetírá make-upem, ale používá jako klasický rozjasňovač - tzn. na lícní kosti, pod obočí, na hranu nosu, atd. Odstínově je tyčinka perleťová a obsahuje jen maličké třpytečky. Její efekt je velmi jemný, přirozený. Proto myslím, že tyčinka bude nejvíc vhodná pro začátečníky, kteří se právě rozjasňovačů bojí. S tímto to rozhodně nepřeženete.

Fialový korektor Dullnes
Neutralizuje žlutý nádech pleti. Pro mě jediný korektor z nabídky, který nemám na co využít, takže jej nemůžu posuzovat. 

A to je celá nabídka - 5 korektorů a jeden rozjasňovač. Myslím, že pokud hledáte korektor na konkrétní problém, mohly byste tady najít, ten potřebný. Nicméně je třeba přiznat, že cena je vyšší. Jeden kus se prodává za 334Kč.

Hodnocení: 6/10 (za vyšší cenu a nižší výdrž)

Co Vy a nové korektory od Max Factor? Plánujete nějaký pořídit?




8 komentářů:

  1. Krásná recenze a nádherné líčení očí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, jsem ráda, že vidím ten zelený v akci, já ho moc neměla jak zkusit, ale až bude potřeba, tak jsem fakt ráda, že ho mám:)

    OdpovědětVymazat
  3. super recenze, nejvíc se mi líbí ten do žluta :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. chtěla jsem zkusit ten na kruhy, ale nelíbila se mi po vyzkoušení konzistence, přišel mi dost tuhý a na moje sušší oční okolí s vráskama nevhodný. navíc bych čekala nějakou zaváděcí cenu třeba, za plnou si ho určitě kupovat nebudu, když mám trochu pochybnosti :(

    OdpovědětVymazat
  5. Super, ze jsi nam ukazala, jak kryji v praxi, jinde jsem to nevidela :) Nedovedla jsem si moc predstavit ten zeleny v akci. Kdyzi jsem mela jeden od NYC v tycince a hruza, zas stal ale jen 30. Tenhle vypada lepe, uz jsem i zkousela v drogrii, ale cena je moc.

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež som na ne pozerala v drogérii, ale za tú cenu sa mi nezdajú veľmi potrebné momentálne.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥