VICHY AQUALIA THERMAL

Pamatujete ještě, jak jsem byla v Praze na setkání blogerek s Vichy (klik), kde jsme dostali na vyzkoušení několik produktů? No a protože jsem Vám slíbila, že Vám postupně napíši, jaké jednotlivé výrobky jsou, přišla dnes řada na další z nich. Konkrétně se podíváme na krém Aqualia Thermal, který mám v light verzi.

Hlavní výhodou tohoto krému má být, že zajistí rovnoměrnou hydrataci obličeje, protože ta právě není na různých částech obličeje stejná, jak nám vysvětlovali na setkání. No, tuto vlastnost nedokáži tak úplně posoudit a nejsem si jistá, zda to není jen reklamní tah. Nicméně, co se týče hydratace jako takové, tak je krém velmi dobrý a oblíbila jsem si ho hlavně teď, v létě. Je totiž lehounký, rychle se vstřebá, pleť nezanechává mastnou, ulepenou a ani v létě se po jeho použití nějak extrémně nelesknu, což opravdu oceňuji. Navíc v létě je hydratace pleti potřebná víc než jindy.

Na krému se mi taký líbí jeho lehká vůně. Prý má být květinová. Mně trochu připomíná klasickou Niveu, právě s příměsí kytiček. Každopádně, když jsem to říkala ostatním holkám - blogerkám - na srazu, tak se mnou žádná nesouhlasila, proto to berte trošku s rezervou. :-D

Přece jen se ale najde jedna věc, která mi na krému vadí. Je to hodně zvláštní a u žádného jiného se mi to ještě nestalo, ale pálí mě na obličeji, když se natřu po sprše. Jinak ne, ráno, odpoledne je to úplně v pohodě, po pálení ani stopy, ale po sprchování ho nemůžu vůbec používat. Vysvětluji si to tím, že po sprše jsou otevřené póry, takže krém proniká hlouběji než když tolik otevřené nejsou.


Cena se pohybuje kolem 430Kč

Hodnocení: 7/10

Máte s krémem zkušenosti?


Jak se Vám líbí? :)



6 komentářů:

  1. Nějaký hydratační krém zrovna potřebuji, ale mám hodně citlivou pleť, tak se bojím, aby mne taky nepálil na obličeji, jako tebe. Zkusím nějaký vzoreček a pak uvidím. Moc hezká recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Aqualia Thermal používám roky. Nejdřív jsem používala Legére, pak jsem přešla na Rich, vyhovuje mi víc, hlavně v zimě je to skvělý krém. Používám i noční krém od Vichy. Mě nepálí, zřejmě máš citlivou pleť, i když si nemyslím, že by měl zrovna tenhle nějak dráždit pokožku. Jo a jinak se namažu ráno a víckrát během dne se mazat nemusím, pleť je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citlivou pleť mám určitě, ale opravdu se mi nikdy nestalo, aby mě krém pálil jen po sprchování a jinak je to v pohodě... je to zvláštní. Ale až na tuto chybičku mám krém hodně ráda... :)

      Vymazat
  3. Zkušenost nemám, ale vypadá hezky, tedy až na to pálení.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zatiaľ som od Vichy nič neskúšala ale moja mamka si to pochvaľuje .)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento krém je výborný :))) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥