MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM

Myslím, že pokud se zajímáte o novinky ze světa kosmetiky, nemohlo Vám uniknout, že v listopadu přišla na trh nová řasenka Max Factor Masterpiece Transform, která mi byla zaslána k testování. Musím říct, že jsem se poprvé docela zhrozila. Takový kartáček? Na moje řasy? To nemůže fungovat... každopádně, ne vždy se dá věřit předsudkům... :))


Předně, moc se mi líbí balení řasenky. Rozhodně bych si ho všimla a přijde mi, že na drogerii vypadá celkem luxusně. 

No a to hlavní, co vzbuzuje diskuzi, je kartáček řasenky. Je umělý, má ze stran jen pár krátkých štětinek, takže vypadá jako hřebínek. Měla jsem z něj opravdu obavy a myslela jsem, že mi nemůže nikdy sedět, opak je ale pravdou. Řasenka mi totiž celkem vyhovuje! Myslím, že mi udělá opravdu hezké řasy. Problém jsem měla jen s tím, že úplně na začátku používání, nabíral kartáček strašně moc barvy, takže jsem jej musela hodně otírat o hrdlo. Navíc jsem řasy po použití této řasenky, pročesávala ještě suchým kartáčkem, aby nebyly slepené. Ve výsledku jsem tedy docílila hezkého efektu, ale trvalo mi to dvakrát delší dobu než s nejoblíbenější řasenkou od Lorealu Extra Volume Collagene, která se mimochodem přestala vyrábět. :))

Teď, po několika týdnech používání, kdy se řasenka trošku opotřebovala, je aplikace o poznání lepší a příjemnější. Už se nenabírá tolik produktu, takže slepování není až tak dramatické a pěkných řas dosáhnu celkem rychle. Že Vám tento popis něco připomíná? Ano, stejné dojmy jsem měla i z řasenky Le Volume de Chanel (klik), o které jsem v recenzi tvrdila, že už bych do ní nešla. Jenže, nikdy neříkej nikdy a řasenku od Chanelu jsem si koupila podruhé. Proto si dokáži představit, že si znovu koupím i řasenku Max Factor Masterpiece Transform. :)) Pokud víte, že Vám sedí řasenka Le Volume de Chanel, zkuste určitě i tuto, jsou dost podobné! :) Naopak, komu je líto dát za řasenku 900, můžete vyzkoušet Max Factor a zjistíte, jestli by Vám sedl i Chanel. :)))







Běžná cena řasenky je 399Kč, ale je uvedena za akční cenu 299Kč! :)

Hodnocení: 8/10

Jak se Vám řasenka líbí? 
Máte v plánu ji vyzkoušet? :)




14 komentářů:

  1. Ešte som o nej nepočula, ale mám rada takéto menšie kefky, takže nad ňou budem rozmýšľať. Btw krásne oči a obočie. :)

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  2. ty začátky by mi dělaly problémy, nemám ráda řasenky, které hned na začátku slepují ... ale wooow...dělá fakt naprosto úžasné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvé řasy vypadají naprosto skvěle! já mám ten stejný problém u spousty řasenek, že mi na začátku nevyhovují, protože jsou strašně mokré. Zvu tě na svou GA www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. No teda kefka sa mi moc nepozdáva, ale efekt je super, máš krásne oči! :)

    OdpovědětVymazat
  5. looks wonderful :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, vypadá to skvěle! Ty řasiska! Taky mám často problém s moc mokrou řasenkou. (A velká část jich pak zase hrozně rychle vyschne...)

    OdpovědětVymazat
  7. zatím jsem na ni viděla jednu recenzi, kde teda slečně brutálně slepila řasy, ale u tebe vypadá skvěle! máš moc hezké řasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenka dělá krásné řasy, jen mě trošku odrazuje ta cena :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. vau, mali by ťa dať do reklamy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, vypadá vážně lákavě, hlavně ti dělá Janičko opravdu překrásné řasy :-). PS: Krásné fotky, tvé líčení je vždy prostě dokonalé :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. neskutečné řasy!

    bbblisss.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ty řasy máš neskutečné! O tom já si můžu nechat jenom zdát, moc Ti to sluší :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥