VICHY IDEALIA OČNÍ KRÉM

Pamatujete ještě na setkání blogerek s Vichy (klik), odkud jsme si každá odnesly 3 produkty? No a protože o opalovacím spreji (klik) a hydratačním krému (klik) už jsem Vám psala, nastal čas na zrecenzování posledního výrobku, a tím je Vichy Idealia - oční krém. A musím přiznat, že na jeho testování jsem se ze všech výrobků Vichy těšila úplně nejvíc. Myslíte, že splnil má očekávání? :)


Krém najdeme v hezké, papírové krabičce s českým přebalem. Samotná tubička na mě působí moc hezky a řekla bych, že opticky vypadá na víc než 15ml produktu. Po sundání stříbrného víčka na nás vykoukne zvláštní aplikátor. Je to taková plastová lopatička, která je velmi měkká a aplikace krému je s ní příjemná. Oči netahá, ani nedráždí. 

Konzistence krému je velmi lehoučká a krásně se roztírá. Co se týče účinků, tak krém slibuje, že zatočí se všemi nedokonalostmi v očním okolí, kterými jsou především vrásky, oční váčky a také tmavé kruhy pod očima. A musím říct, že se vším si poradí na výbornou. Vrásky jsou vyplněné a tmavé kruhy rozjasněny perleťovým efektem krému, takže nejsou vůbec patrné. Je ale nutno říct, že krém pro mě funguje spíš jako "báze" pod oční okolí, protože nemám pocit, že by s nedokonalostmi zatočil dlouhodobě. Spíš je to efekt, který vydrží během dne, když krém aplikujete ráno. Myslím, že je to způsobeno hlavně silikony, kterých si ve složení nejde nevšimnout. 

I přesto mám krém moc ráda a zvlášť po probdělých nocích je to moje raní záchrana, která mi dokáže přidat pár hodin spánku navíc, alespoň tedy vizuálně. :)) 



Tady je krásně vidět rozjasňující efekt krému. :)


Cena krému se pohybuje kolem 500Kč

Hodnocení: 7/10

Vyzkoušeli jste tento krém?


Jaké jsou vaše oblíbené produkty od Vichy a zkoušeli jste něco z řady Idealia? :)



7 komentářů:

  1. Mala som miniaturu kremu a skusala som i BB cream. Pletovy krem neurazi, neocari a BB bol napriek najsvetlejsiemu odtienu cista oranzada :D Myslim, ze Vichy ma i lepsie produkty a Idealia svoj nazov u mna prilis nepotvrdila.
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  2. měla jsem stejný pocit. nahromadilo se mi cca 5 vzorečků, takže to vyšlo na delší používání, ale nemělo to žádný dlouhodobý efekt

    OdpovědětVymazat
  3. Neco na kruhy pod ocima bych rozhodne potrrebovala, ale cenove je to na me aktualne bohuzel moc drahe :/

    OdpovědětVymazat
  4. :) tak cenovo je to viac, ale vyzerá to dobre

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem od Vichy ještě nezkoušela nic, akorát mám doma vzoreček krému :). Líbí se mi Tvůj lak na nehty
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. neskúšala som, kedysi som mala pár vecí od vichy, ale momentálne túto značku ani nejak nevyhľadávam:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥