GELOVÉ LINKY RIMMEL SCANDALEYES A KATE♥

Linky jsou pro mě nepostradatelnou součástí téměř každého líčení. Krásně opticky zahustí řasy a když se povede udělat také hezký "ocásek" linky, mají oči krásný tvar. Černé linky jsou klasika, existují v několika provedeních. Já jsem si nejvíc oblíbila gelové linky, se kterými se mi nejsnadněji manipuluje. V poslední době se s nimi v drogerii roztrhl pytel, a tak už není problém si vybrat i za dostupné ceny. Mě při nedávných akcích zaujaly linky Rimmel Scandaleyes, ke kterým jsem přihodila také zelené gelovky by Kate ♥, které dokáží oživit každé líčení.


V papírové krabičce s linkami najdeme také štěteček. Pro někoho může být fajn, nicméně mně tento typ štětců na gelové linky nevyhovuje. Nejraději používám zkosený štěteček, super je i úplně obyčejný a dostupný od Essence. 
Štětec, který byl součástí balení se u mě neztratí, je super na nanášení rtěnky.

Konzistence linek mě překvapila, na gelovky je docela řídká a hodně měkká. Linek proto stačí nabrat jen malinké množství, se kterým namalujete opravdu celé oko. Ze začátku jsem si na takovou konzistenci musela zvykat, ale teď už se mi s nimi kreslí moc hezky.

Za zmínku stojí také to, že linky jsou voděodolné. Nezkoušela jsem je sice vyloženě ve vodě, každopádně můžu potvrdit, že drží perfektně. Zvládnou celý den bez rozmazání a obtiskávání. Obzvlášť zelené by Kate ♥ drží opravdu extrémně a jsou to první linky, kterým se nechtělo dolů ani po použití mé oblíbené Bioderma micelárky. Ta mi jinak odlíčí opravdu úplně všechno.

Zelená verze má nádherný odstín. Ve stínu ani nejde vidět, že by to byly barevné linky, působí dost tmavě až do černa, ale na sluníčku to umí rozbalit a krásně svítí a třpytí se! Bomba! Jsem fakt nadšená a linky Vám můžu doporučit... :)



Černé linky jste mohli vidět v akci v tomto líčení:


Zelené na sluníčku: 


Cena je cca 140Kč

Hodnocení: 9/10

Máte s linkami zkušenosti? 

Jaké jsou Vaše oblíbené? :)


10 komentářů:

  1. Tak ty zelené jsou božské :) Musím si nějaké gelovky pořídit, většinu co mám doma už mi vyschla. Díky za tip!

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadaji krasne! Nikdy jsem rimmelacke nezkusila. Me zase ty stetecky u linek vyhovuji moc:)) Krasna linka jemnoucka.

    OdpovědětVymazat
  3. Zelene by Kate mam a souhlasim, jsou super! Akorat stetecek jsem v baleni mela zrovna jakysi pokriveny, stetinky zlomene, tak me nenapadlo nic lepsiho nez ho zastrihnout. Cimz se z nej stalo tvrde skrabave a nepouzitelne cosi.. Njn, kdyby me napadlo pouzivat ho na rtenku:-)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzeraju užasne..:) S Rimmel linkami skusenost nemam, ale určite sa pozriem po nich.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám na linky fixu od Essence a mám ji moc ráda :) Takhle v kelímku jsem nikdy linky nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Uf, tak teraz mám docela dilemu, pretože tiež plánujem kúpu gélových liniek, premýšľala som nad L'oreal, ale teraz si mi zasadila chrobáka do hlavy s tými Kate. :D
    Čo ma ale štve, že mám veľmi spadnuté viečka, a linka na mojom oku nevyzerá tak dobre, ako by som chcela. :(

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto linky jsem si pořídila speciálně k moři a přežily horko včetně celodenního koupání a šnorchlování. Takže mohu doplnit a potvrdit, že jsou naprosto ideální k vodě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já obdivuju každého, kdo si linku dovede namalovat :) Krásné!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo tak az na ne budezas akce, mozna bych je koupila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥