KÉRASTASE CRISTALLISTE

Šampon legendární značky Kérastase z řady Cristalliste je první produkt, který jsem od této značky vyzkoušela. Je určen primárně na vlasy jemné, zplihlé a bez objemu. Popis přesně odpovídá mému typu vlasů, takže jsem se těšila na první použití a výsledný efekt. Myslíte, že splnil má očekávání? To se dovíte, když si přečtete článek... :)


Šampon patří do dražší cenové kategorie, stejně jako celá značka, což ale podle mě není příliš vidět na baleni, které je poměrně obyčejné, plastové. Nic neobvyklého a podobnou lahvičku najdete určitě také v drogerii. Tím neříkám, že je balení nepěkné. Naopak, líbí se mi, ale nepůsobí na mě nějak luxusně.

Vůně šamponu je velmi příjemná. Je sladká, květinová, ale zároveň velmi jemná, a tak si myslím, že sedne každému. No a co se týče samotných účinků šamponu? Je to bomba! Za mě rozhodně nejlepší šampon na objem, jaký jsem vyzkoušela, a že mi jich pod rukami prošlo opravdu hodně. Vlasy jsou po použití neuvěřitelně lehoučké a nadýchané, ale ne pouze první den po umytí, jak tomu bývá s ostatními šampony. Tady mi efekt vydrží i 3 dny, tedy až do dalšího umytí. Jsem opravdu nadšená! Navíc, šampon dodá vlasům krásný lesk a hebkost a působí mnohem zdravěji. Plusem je pro mě také, že šampon hooodně pění a na jedno umytí stačí opravdu maličké množství.

Spoustě z Vás se bude jistě zamlouvat také složení. Neobsahuje totiž silikony ani parabeny. :)


Pokud Vás tedy trápí vlasy jemné, zplihlé, bez život, šampon Vám rozhodně doporučuji vyzkoušet. Rozdíl pocítíte po prvním umytí.

Koupíte např. na parfums za 380Kč za 250ml

Hodnocení: 10/10


Máte s produkty značky Kérastase zkušenosti? :)


Mějte se krásně! :)


P.S.: Na facebooku blogu můžete soutěžit o fialový korektor Max Factor, který je určen na zažloutlý tón pleti. Pokud Vás právě tohle trápí, zkuste své štěstí :) www.facebook.com/janescolours



6 komentářů:

  1. veľmi zaujímavá recenzia :) ja mám tiež rada keď šampón dobre pení a tiež by bolo fajn trošku odľahčiť vlasy
    už fest dávno som ho chcela vyskúšať a potom som naň zabudla :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  2. Hubatá žába1. ledna 2015 v 11:03

    Já jsem milovnicí Kérastase:) Měla jsem tento šampon, ale jiný druh - na husté vlasy a seděl mi velmi, narozdíl od kondicioneru, ten mi moc nevyhovoval. Olejíček i dvousložkové sérum Cristalliste taky super:)

    OdpovědětVymazat
  3. a nelietajú ti z toho vlasy? lebo inak to znie sľubne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsem tento šampon i s kondicionérem předloni na Vánoce. Přesně, jak píšeš, jsou po něm vlasy krásně jemné a lesklé, proto mě mrzí, že neustále bojuji s roztřepenými konečky a můžu si ho "dopřát" jen občas, protože moje vlasy bohužel mají priority jinde, čemuž odpovídá i mou zvolený způsob péče.
    I když teda nevím, co dělám špatně, ale mně ten šampon skoro nepění, jenom když ho použiju opravdu hodně :D

    Jinak první výrobek Kérastase, co jsem měla, byla maska na poškozené vlasy a byla výborná... Asi se po ní zase budu muset poohlédnout :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥