LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO+

Jak možná víte, značku La Roche-Posay mám opravdu moc ráda. Používám od ní hydratační krém Hydreane Legere, který je opravdu super a také mám v oblibě produkty z řady Effaclar. Je sice primárně zaměřená na problematickou pleť a akné, což já nemám, ale mám pocit, že řada je vhodná na moje póry, které čistím mycím gelem Effaclar a následně natřu krémem ze stejné řady. Jen nemůžu tyto produkty, obzvlášť v zimě, používat každý den, protože nemám úplně mastnou pleť, a tak mě vysušují. Nejprve jsem měla několikrát krém Effaclar K (klik) a následně jsem měla možnost vyzkoušet také inovovaný krém Duo+. A v čem má být jiný a lepší? To se dovíte když si přečtete článek... :)


Krém s typickým LRP balením je lehké gelovo-krémové textury a okamžitě se do pleti vstřebá. Nezanechává mastný film, a tak ani nemáte pocit, že byste se právě něčím natřeli. To je pro mě výhodou pod make-up, který pak nedělá v kombinaci s tímto krémem žádnou neplechu a navíc díky zmatňujícímu účinku krému se nemusím moc často přepudrovávat.

Co se týče účinků, tak jistě jste napjaté v čem, že má být tak vylepšený. Hlavní inovace spočívá v tom, že krém má za úkol vyzmizíkovat také stopy po akné - jizvičky, flíčky a tak dál. Bohužel tuto vlastnost nemohu tak úplně posuzovat, protože tím má pleť netrpí. Co ale posuzovat rozhodně můžu je, jak krém v kombinaci s LRP gelem čistí póry! To je prostě super a přesně to je ten důvod proč řadu Effaclar tak zbožňuji! Cca po třech týdnech používání jsou totiž vidět výsledky. Póry jsou krásně čisté, pleť je hlaďoučká a neobjevují se mi pupínky. Navíc se mi zdá, že Effaclar úspěšně bojuje i s červenáním pleti a krásně ji sjednotí.

Jediným mínusem je pro mě opět vůně, což už jsem říkala o řadě Effaclar několikrát. Připomíná mi citronový jar, ale naštěstí nejde cítit moc dlouho a tak to dokáži LRP odpustit.


Krém je také super v tom, že má praktický dávkovací "zobáček", a tak zbytečně neplýtváte. Vymáčknete opravdu jen tolik, kolik potřebujete. Oceňuji také inovaci tubičky. Je totiž pevná, plastová, což je určitě lepší než tuba krému Effaclar K (odkaz výše), která se po vymačkání úplně deformovala a nechtěla pak ani stát :)



Cena se pohybuje v rozmezí cca 350 - 450Kč za 40ml.

Hodnotíme i se šmoulou 10/10 :)

Co Vy a řada Effaclar? Používáte z ní něco? :)

Mějte se krásně!


6 komentářů:

  1. Mala som raz ešte tú staršiu verziu, bola som s krémom moc spokojná, tak určite vyskúšam aj tú novú verziu, keďže na mojej pleti sú nejaké tie stopy po akné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Som s ním veľmi spokojná, aj keď na začiatku mi nesadol ale postupom času je super

    OdpovědětVymazat
  3. Som divná, ale mne sa tá vôňa neskutočne páči. :D Mala som ho dávnejšie a na účinky si už veľmi nespomínam. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vubec neznam, ale az budu chtit neco takoveho vyzkouset, tak vim po cem sahnout, diky za tip! Smoulu mame take:))

    OdpovědětVymazat
  5. Effaclar vůbec neznám, ale jizvičky a skvrny po akné nějaké mám, takže by se určitě hodil, no cena je na mě trochu vyšší... :) A šmoula je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. myslím, že by sa mi hodil, presne to pravé pre moju aknôznu pleť s fliačikmi:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥