BATH AND BODY OBLÍBENCI

Když jsem psala tag 30 beauty questions (klik), jedna otázka se týkala oblíbenců v oblasti bath and body. Uvědomila jsem si, že v této oblasti mám několik favoritů, o kterých bych Vám rada napsala samostatný článek, a tak tady je... :))

Sprchové gely
Mým nejnovějším oblíbencem v této oblasti je novinka od Yves Rocher z kolekce Un Matin Au Jardin zelený čaj. To je tak nádherná, svěží vůně! Opravdu pecka, to se YR povedlo!

Manufaktura také umí krásně voňavé sprchové gely. Konkrétně teď mám švěstku, což je hodně sladká vůně, až taková žvýkačková, ale mám ji moc ráda i jako krém na ruce.
Celkově má Manufaktura opravdu pestrou nabídku vůní. Pokud máte rády sladší vůně, doporučují jít očuchat švestku nebo meruňku. Pokud naopak raději něco svěžejšího, mým favoritem je meduňka.


No a na dně jsem už také se sprchovým gelem s vůní ostružin Yves Rocher z vánoční limitky.
Limitky YR jsou každý rok úžasné, krásně vypadají, třpytky jim dodávají krásný jas. 
Škoda, že se neprodávají celý rok.


Sprchové oleje
Jsou fajn obzvlášť pro lenochy, protože není potřeba se po použití ještě natírat, pokud tedy nemáte extra suchou kůži. Pokožka je po nich krásně vyživená, hladká, super. 

Konkrétně jsem teď používala Saloos ve variantě Mojito. Opět fantastická svěží vůně, po použití budete ještě dlouho cítit limety! :)
Hodně mi vyhovuje také varianta Saloos Intimia, o které jsem psala samostatný článek - klik.


Peelingy
Pokud můj blog sledujete, tak víte, že už několikrát jsem chválila Saloos peeling, který zbožňuji a mám ho už několikáté balení. Je ale dost drsný, tak se dá používat jen občas. Proto mám ještě jemnější sprchový peeling od Manufaktury s vůní růže, který navíc obsahuje vřídelní sůl z Karlových Varů.


Tělová mléka
Ty bych rozdělila na dvě kategorie. První jsou klasická tělová mléka, kterými se natírám po sprše. V zimě, kdy je pokožka sušší jsem používala nejčastěji Nivea s kakaovým máslem. Je hodně výživné, ale zároveň nezanechává na pokožce nepříjemný povlak a úžasně jemně voní.

Pokud mám chuť použít něco hodně voňavého, sahám po tělovém mléku Victoria's Secret Noir Tease nebo Giorgio Armani Acqua di Gioia. Obě jsou hodně parfemovaná, a tak krásně provoní. Ale co se týče výživnosti, tak jsou hodně jemná a hydratace není až tak velká.



Druhou kategorií jsou tělová mléka do sprchy, která už jistě všichni znáte. :) Jejich použití je rychlé, snadné a pokožka je pak krásně sametová. :) Nejradši mam klasickou, modrou verzi a také variantu s medem.


Tak a to je dnes všechno. 

Zaujalo Vás něco? A jací jsou Vaši oblíbenci? :)


Mějte se krásně! :)




10 komentářů:

  1. Ja mám veľmi rada Manufaktúru. Aktuálne používam Slivku, ale vonia mi aj Marhuľa, Ríbezľa a najviac zo všetkého asi Grep a Pomaranč. Na druhú stranu nemám rada Hrušku. Okrem toho mám rada aj Nonique a Dermacol Aroma Ritual. Telové mlieka tiež podobných značiek, v poslednom čase veľmi rada používam aj telové krémy Alverde :-) ale napríklad telové mlieko do sprchy ma nejak nezaujalo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Manufaktura i Yves Rocher-oboje zboznujem :-) Niveu som uz prestala mat rada...mas pekny novy dizajn, az teraz som si vsimla ale asi je tu uz dlhsie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. NIvea telové mlieko s kakaovým maslom používam a je vynikajúce, krásne, sladko vonia, takže na zimu je ideálne. Rozotiera sa dobre aj vstrebávanie je fajn, hydratuje klasicky ako telové mlieka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháče od Yves Rocher jsou naprosto skvělé, a ty vůně! A teď mám levandulový od Manufaktury, ten je taky skvělý, voní mi po něm celá koupelna :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling od Saloos mám čokoládový a je skvělej :) Jinak já mám hodně ráda tělové mléka v takové kulaté krabičce z Oriflamu i od Nivei
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujalo mě to tělové mléko od Nivea - musí krásně vonět! :) Teď používám od Dermacol s pomerančem a čokoládou a nejraději bych ho snědla :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od Manufaktury koupelovou lázeň a krém na ruce s vůní levandule a to je nádherná vůně :) ! Hodně mě tedy zaujal ten peeling od této značky, hlavně to balení, to je nádhera :D !

    OdpovědětVymazat
  8. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Novinka od YR si mě také získala, ta vůně je vážně boží :-). Jinak musím konečně také vyzkoušet něco od Manufaktury!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥