ZOEVA RETROFUTURE

O německé značce Zoeva je poslední dobou hodně slyšet. Štětce této značky jsou dost vyhlášené. Sama jednu sadu vlastním, takže naprosto chápu jejich oblíbenost. Krásný design, kvalita a hebkost. Proto mě po dobrých zkušenostech se štětci zajímaly i další produkty. A protože nejvíc ze všeho jsem ujetá na paletky očních stínu, rozhodla jsem se vyzkoušet kousek s názvem Retrofuture. :)


Paletka je v papírovém obalu, který je uzavíratelný na magnet. Je celkem pevná, ale velkou bytelnost, jako u plastových paletek očekávat nemůžete. Balení je navíc velmi jednoduché a minimalistické. Neobsahuje ani zrcátko, ani žádný aplikátor. Já většinou u žádné paletky zrcátko ani štěteček přímo z ní nevyužívám, takže mi to nevadí. :)

Když jsem stíny vybírala, právě paletka Retrofuture byla pro mě jasnou volbou. Podle mého názoru totiž není nudná, dá se s ní vytvořit milion barevných kombinací a přitom se dá použít i na klasické konzervativnější kouřovky v šedo-černé variantě nebo světloučké líčení na den se stínem "space out". Barevná škála deseti stínů se mi tedy moc líbí a dá se skvěle kombinovat. Ocenit musím také pigmentaci, která je naprosto famózní, dokonce i u matných stínů, které najdeme v paletce celkem 3. Jediný stín, který s pigmentací maličko pokulhává je fialový "cosmic chic", což mě mrzí, protože právě na ten jsem se těšila úúúúplně nejvíc a takové odstíny studené fialové mám nejradši. Dá se ale dobře navrstvit, takže vysoké pigmentace se u něj dá dosáhnout také.

Konzistence stínů je vyloženě máslovitá, takže práší opravdu jen minimálně. Výdrž je s bází celodenní (bez báze mi nedrží vůbec žádné stíny, takže to posuzuji výhradně s bází).


Jednotlivé odstíny: 
Galaxy - matná, klasická bílá, ale super pigmentovaná. Takto intenzivně bílý a krásný stín jsem asi v žádné paletce ještě nepotkala. Je úžasný.
Super vibe - krásná olivová barvička s lehkým nádechem do zlaté. Pecka pro hnědé oči! :)
New age - bronzový stín, který je na mě dost teplý, takže k mým nejoblíbenějším nepatří. Nicméně krásně projasní vnitřní koutek oka. :)
Space out - přirozený, béžový odstín. Parádní na denní líčení. Když spěchám, nanesu tento stín přes celé víčko a je to. Je krásně přirozený a dá se kombinovat se spoooustou barev.
Rose gold - barva, která mi připomíná tvářenku od Narsu v odsínu Orgasm. :)) Má hodně výrazný shimmer, třpytí se celá zlatě a na léto je na očích super, hlavně v kombinací s fialovou nebo růžovou.
Silver disc - hodně třpytivá stříbrná, která je oproti klasickým stříbrným, které vlastním o dost tmavší. Skvěle se používá na kouřové líčení!
Electric youth - možná jste si všimli, že modré odstíny moc nenosím. Moc mi nesluší a nemám je ráda. U tohoto matného stínu jsem však udělala výjimku a měla jsem jej na sobě už několikrát. Nádherný odstín královsky modré. Jediné, co bych mu vytkla je, že trochu flekatí a chce to trpělivost na rovnoměrné nanesení.
Cosmic chic - nádherná, studená fialová. Je pigmentovaná nejmíň z celé paletky, jak už jsem zmiňovala v úvodu.
Timetravel - "Ty jsi mááá, m-m-mmmm, levandulováááá...." tak přesně tohle mě u tohoto stínu napadá. Matná, světlounce levandulová barvička, která je super v kombinaci s předchozím odstínem.
Blackhole - černá, která obsahuje miliony třpyteček. Na oku nejsou až tak extrémně viditelné, jako když se podívám přímo na stín. Ale přesto to není klasická černá, občas se zablýskne a na večerní líčení je ideální. :)


Swatche jsou foceny bez báze! :)

Závěrem musím říct, že jsem s paletkou opravdu spokojená. Je pro mě naprosto univerzální. Vykouzlím s ní běžné líčení, něco výraznějšího i krásně barevného. Navíc je velmi dobře pigmentovaná s dobrou výdrží. Nemám, co bych vytkla! :)

Paletku seženete na e-shopu www.zoeva.cz za 527Kč, kde je ještě spousta jiných barevných variant, tak se určitě mrkněte! :)

Mějte se krásně!


6 komentářů:

  1. Páni, to je nádherná paletka, úžasné odstíny;)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, je nádherná, moc se mi zalíbila. Já mám zatím pouze Love is a Stoy a je úžasná. Už koukám po dalších kouscích a tato má rozhodně velké šance :)

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna paletka, Zoevu mam velmi rada :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem vizážistka a můžu potvrdit, že Zoeva dělá jedny z nejlepších stínů...alespoň za mě :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta je, tiše závidím Jani :-)!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta je opravdu nádherná a odstín Cosmic Chic vypadá na swatchi vážně dokonale :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥