MALÝ VELKÝ ZÁZRAK OD ARTDECA

Invisible lip countour


U rtěnek jsem vždy měla jeden problém. Rozpíjely se mi. Všechny značky, barvy, s použitím konturky i bez ní. Proto mě celkem odrazovalo nošení výraznějších odstínů, které po pár hodinách vypadaly opravdu nepěkně. Když jsem objevila transparentní konturovací tužku Artdeco, doufala jsem, že problém vyřeší....


... a ono to opravdu funguje! Oproti jiným konturkám má totiž tato, zcela jinou, až silikonovou konzistenci. Na rtech vytvoří tenký film, který rtěnku uzamkne, že se nehne ani nerozpíjí. Naprostá pecka. A dalším benefitem je to, že tento zázrak rty krásně vyhladí. Vrásky na nich přestávají být tolik viditelné a rty vypadají krásně! A transparentní odstín, který se hodí úplně ke všem rtěnkám, mé nadšení ještě podtrhuje. Zřejmě už nikdy nebudu jiné konturovací tužky potřebovat. Tahle je prostě super! Navíc rty ani výrazně nevysušuje. Po nanesení je sice pocit na rtech lehce nepříjemný, ale vše vymizí s nanesením rtěnky. 
Co se týče balení, tak je klasicky otočné a zespodu je navíc vysunovací ořezávátko. Já jej nepoužívám, protože mi přijde konturka dost přesná i neořezaná. Každopádně velmi milý detail! :)

 
Vyhlazení rtů
Výdrž rtěnky - hlavně se vůbec nerozpíjí
Balení
Cena

Žádné?

Cena: 149 Kč a já doporučuji všema deseti vyzkoušení!!! :)


Znáte tuto konturovací tužku?
Jaké je vaše oblíbená?

Mějte se krásně!



8 komentářů:

  1. To zní skvěle, mám podobnou transparentní konturku od essence, není špatná, ale není to úplně ono, tak mrknu po této. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nepoznám ju, ale po tejto recenzii, určite skúsim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle už jsem někde na nějakém eshopu narazila, určitě si ji příště objednám!:)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Farba je krasna mam asi dve ceruzky ale moc ich nepoužívam, neviem si predstaviť ako sa rozpíjaju ruže nezda sa mi že by sa mi niečo take stalo, ale sem tam nejaku použijem na zvačšenie alebo oživenie:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já konturky vůbec nepoužívám, ale asi bych měla a takhle vypadá hodně dobře. Kde u nás vůbec prodávají Artdeco? Já si naposledy od nich bázi pod stíny kupovala v Drážďanech.
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moje oblíbená průhledná konturka je od MUFE, ta umí opravdu zázraky, ale zase stojí víc jak pětikilo, což je za tužku hodně. Až ji spotřebuju (a tu další, co mám v zásobě, taky), tak ráda vyzkouším tuhle levnější. :)

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo, to zní úplně geniálně! Dík za tip

    OdpovědětVymazat
  8. neznam, ale znacku mam rada a za tu cenu teda vyzkousim diky za tip!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥