ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK

O tekutých rtěnkách Anastasia Beverly Hills se hodně mluví, hlavně pozitivně a viděla jsem je snad v každých kosmetických nákupech z Ameriky. Není divu, že i já zatoužila je vyzkoušet a když jsem měla možnost nechat si přivézt balíček z USA, věděla jsem, že rtěnka nesmí chybět. Ne vždy to však dopadá dobře, když máte od nějakého produktu velká očekávání...


Po nekonečných hledání fotek a swatchů jsem si konečně vybrala odstín Crush. Chtěla jsem něco nude a nositelného, zároveň ale ne nudného. To podle mě tento odstín splňuje dokonale. Je to nevšední barvička starorůžovo-hnědé s lehkým nádechem do fialova. Super popis odstínu, že? :) No je zkrátka jedinečný a moc se mi líbí. Co už se mi líbí ale o něco míň je efekt, který rtěnka dělá. Po zaschnutí extrémně zvýrazňuje vrásky a rty vypadají hodně vysušeně. Super sice je, že pocitově vysušené nejsou, ani nemám pocit, že bych na sobě rtěnku měla, ale mně se na rtech zkrátka moc nelíbí. Čekala jsem, že aspoň výdrž bude ohromující, jenže zázrak se nekonal ani tady a rtěnka mi mizí po hodině, což je saaakra málo. Když navíc vezmu v úvahu cenu rtěnky, tak si říkám, co na nich celý svět vidí? :)
Odstín Crush je nádherný
Hezké balení
Pohodlné nošení - nevysušuje, ani není na rtech cítit

Zvýraznění vrásek na rtech
Slabá výdrž


První foto na rtech ihned po aplikaci, druhé po hodině (bez jídla)


Cena rtěnky je $20

Vyzkoušeli jste tekuté rtěnky Anastasia Beverly Hills?
Jaká je vaše oblíbená tekutá rtěnka?

Mějte se krásně! :)





6 komentářů:

  1. Jéé, další nový článek, jsem ráda, že ses ke psaní zase navrátila :-). Jinak o rtěnkách Anastasia Beverly Hills jsem slyšela, ale zatím nezkoušela, už nejsem takový "rtěnkomil" jak dříve :-D.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tento efekt pri matných rúžoch, že sa strácajú zo stredu sa mi nepáči,a už som to tak mala skoro pri každom :( treba si to viac sledovať...táto má krásny odtieň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem nic od této značky nezkoušela a jak na to koukám, tak nejspíš ani nebudu, ještě když zvýraznuje vrásky -.-"
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstín, já tyto tekuté rtěnky vždy chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je docela zklamání, jak na to tak koukám. :( To už i sephorácký cream lip stain bude vypadat líp. Moje oblíbené tekuté rtěnky jsou od nezávislé značky Notoriously Morbid Cosmetics. Mají nevšední barvy, matný finiš, ale jelikož nejsou úplně doteku odolné, tak jsou na rtech příjemné, nevysušují a nezvýrazňují tolik vrásky. A i tak zřejmě vydrží víc než tadyhle Anastasia. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Great pics. The color is beautiful!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥