SALOOS HYALURONOVÉ SÉRUM

Holky taky to znáte? Jdete na brigošku, jste rády, že přijdete večer domů, jdete ještě s pejskem na prochajdu a pak padnete do postele jak po šichtě v dolech. Když je volno, tak si chcete zajít něco nakoupit, dlouho taky oddalujete výlet s mamkou a taky na přítele je potřeba si občas udělat čas. Nicméně po hektických prázdninách, kdy na blog nezbývalo moc času a musela jsem ve volných chvílích upřednostnit psaní diplomky, jsem tu konečně s novým článkem o séru s kyselinou hyaluronovou od české značky Saloos.


Kyselina hyaluronová, která se v našem těle vyskytuje přirozeně, je také oblíbenou přísadou do různých krémů, masek nebo sér. Její hlavní kouzlo je v anti-age efektu. Ne, že by samotná kyselina byla schopná redukovat vrásky, ale je to látka, která na sebe dokáže velmi dobře vázat vodu, tu pak postupně uvolňuje a pokožka ji vstřebává. Tím pleť vypadá vyplněná, vyhlazená a hydratovaná a přesně tyto účinky slibuje i hyaluronové sérum od Saloosu.

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, není nijak parfemované, takže i moje velmi citlivá pleť jej snáší velmi dobře. Má tekutější konzistenci, takže na celý obličej stačí malé množství, já obvykle dávám 2-3 pumpičky. Mimichodem, pumpičková balení mám hodně ráda, hlavně proto, že mi to přijde opravdu hygienické. Ale zpátky k séru a jeho účinkům. Používám jej už nějaký ten měsíc a musím říct, že pleť opravdu znatelně vyhlazuje. Po použití je pleť pružná, ale i stažená. Možná by sérum vyhovovalo více mastnější pleti, ale já po něm musím použít ještě hodně výživný krém. Mínus vidím v tom, že sérum opravdu hodně lepí, což není zrovna příjemné. Proto jej používám vždy jen s hydratačním krémem. :)


Praktické, pumpičkové balení
Vyhlazení pleti
Vhodné pro citlivou pleť
Neparfemované
Certifikát CPK - certifikovaná přírodní kosmetika

Stahuje pleť
Lepivá konzistence

Cena séra se pohybuje kolem 200 Kč za 15 ml. Pokud účinky shrnu v jedné větě, tak sérum pleť krásně vyhladí, ale trochu mi vadí lepivá konzistence. Nicméně jsem velmi ráda, že jsem jej mohla vyzkoušet, takže pokud vás zaujalo určitě po něm mrkněte... :)

Tímto bych také ráda poděkovala zastoupení značky Saloos za poskytnutí séra k recenzi.

Znáte hyaluronové sérum Saloos? Jak vyhovuje Vám?
 Případně plánujete si jej pořídit?

Mějte se krásně!




5 komentářů:

  1. Mně přijdou 2-3 pumpičky až moc... Možná proto ti pak lepí pleť :-) Já jsem dávala jen 1 a jakmile se sérum vsáklo (max. do 2 minut), už pleť vůbec nelepila.
    Jinak je fajn, byla jsem s ním spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nepřijde, že bych ho používala moc... :)

      Vymazat
    2. Taky musím souhlasit, že 2-3 pumpičky se mi zdá dost. Já dávám jednu a vůbec mi pleť nelepí. Zatím ho používám krátce, tak jsem zvědavá jak se mi osvědčí.

      Radu

      Vymazat
  2. Vypadá to dobře, já mám od Saloos moc ráda jejich oleje na plet', ale ráda bych taky vyzkoušela i něco dalšího :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥