Rozjasňující korektor YSL Touche Eclat

Ahoj :),
doufám, že se máte krásně a že si zrovna teď rády přečtete něco o slavném korektoru YSL Touche Eclat.

Balení korektoru je naprosto luxusní. Pro YSL tradičně celé zlaté. Jediné, co mi na něm vadí je to, že se hrozně lehce "zaťapká". Na tom lesklém jde všechno hrozně moc vidět.


Dávkování je klikací. Vlastně jako s propiskou. Po pár kliknutích vyteče korektor do štětečku na hrotu. Vím, že někdo není příznivcem takových štětečků přímo na balení, protože to není hygienické. Mně to ale nevadí. Pod oči se mi s tím korektor dobře naťupká a pak už ho rozetřu buď prsty nebo štětcem
.

Korektor YSL mám už druhý a vždycky jsem ho dostala jako dárek. Poprvé jsem měla odstín 1 (dost do růžova), který mi seděl úplně super. Podruhé mi Ježíšek přinesl odstín 1,5 který je dost do žluta, proto je super právě na kruhy pod očima, které žlutá neutralizuje.


Mám dojem, že u nás je k sehnání pouze 6 odstínů. Pokud je tomu jinak, klidně mě opravte :)

Zdroj
Zdroj
Konzistence je spíš tekutější.
No a co se týče krytí, tak to není žádný zázrak. První vrstva je hodně jemná. Myslím, že pokud má někdo mega viditelné kruhy pod očima, tak je to nezakryje. Mně to stačí, ale já na kruhy tolik moc netrpím a od korektoru očekávám hlavně jemné rozjasnění, což tenhle splňuje na 100%. Velké plus dávám také výdrži. No a je taky fajn, že nezalézá do vrásek :)

Cena se pohybuje kolem asi tak 900Kč.

6 komentářů:

  1. Vypadá moc hezky, ale pořád mám pocit, že cena je příliš vysoká. Ne že by mi vadilo utrácet za kosmetiku, ale zrovna u tohodle výrobku mám pocit, že za ty peníze nestojí.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to hodně... sama bych do něj asi neinvestovala... ale jako dárek jsem moooc ráda, že jsem ho dostala :)

      Vymazat
    2. A navíc jsem přece objevila naprosto dokonalý Fake up a odmítám uvěřit, že něco by mohlo být ještě lepší :-D

      Vymazat
  2. je pravda, že nie vždy kvalita zodpovedá cene, ale tento možno vyskúšam, kruhy pod očami su moja nočná mora:( robila som teraz recenziu, kukuč :)

    http://valentinessi.blogspot.sk/2013/04/collistar-special-first-wrinkles-magica.html

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby nestal tolik,hned bych si ho pořídila:)

    OdpovědětVymazat
  4. No...tím štetčkem mi připomíná Perfect Match od Rimmelu. Také nějak tu údajnou nehygieničnost štetečků přímo balení neřeším, přijde mi to pohodlné :D Jelikož na kruhy netrpím, ten Rimmel mi zatím bohatě stačí :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥