Sephora kufřík

Krásný pátek slečny,
kufřík od Sephory, který Vám chci dnes ukázat, jsem dostala na Vánoce. Sephora má vždycky v zimě takové limitky kufříků a paletek, které se potom na jaro (léto?) dají sehnat ve výprodeji.


Design kufříku je moc povedený. Sephorácká klasická černá s proužky je doplněná červenými držátky. Vypadá v podstatě stejně jako jejich tašky.


V první "vrstvě" po otevření jsou stíny. Na jedné straně v zemitějších, teplých barvách. Druhá strana má studenější tóny. Najdeme tu stíny matné, s jemným shimmerem i s obrovskými třpytkami. Vesměs mají všechny slušnou pigmentaci (až na pár světlých výjimek). Jejich největším nedostatkem je, že práší a docela dost.

Když stíny posuneme do boku, vykoukne na nás 70 odstínů lesko-rtěnek. A ty jsou teda opravdu moooc fajn. Nemají extra velkou pigmentaci, ale spíš jen dodají rtům takový svěží nádech. Například k bronzovému líčení jsou skvělé ty hnědé odstíny, protože dodají jen takový bronzový odlesk. Opět jsou tu i se třpytkami i bez :). Nevýhodou jen je, že si tento lesk nevytáhnete z kabelky a neupravíte...


Vidíte, že opět na jedné straně teplejší odstíny a na druhé spíš studenější fialová a růžová. Nechybí tu ani bezbarvý lesk.

Pod lesky už je takový mix všeho. Je tu 6 odstínu gelových linek, které mají krásné barvičky. Dále jsou tu 3 tužky na oči -černá, hnědá a modro-fialová, dvě konturky a mini řasenka. Dále 3 tvářenky, které se mi teda vůbec nelíbí, používám jen tu nejtmavší, a to jen hodně výjimečně. No a nakonec jsou tu také nějaké základní štětce, které nepoužívám.


A to už jsem Vám odhalila celý kufřík :)). Tak ještě jedna fotka v celé své kráse a je to všechno :)


No není to pastva pro oči? :D Já ho prostě zbožňuju. I když na denní líčení je poněkud nepraktický, protože je moc velký, tak jsem ráda, že ho mám, a že v něm najdu jakoukoliv barvu, kterou zrovna potřebuju :)

16 komentářů:

  1. Ten kufřík je krásný, taky by se mi tento líbil :)

    Zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html byla bych ráda za tvojí účast. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já takhle velký paletky nemám ráda. V obchodech mě lákají, to ano, ale vím, že bych používala jen malý zlomek všech barev. To si raději koupím pár stínů, který mi budou 100% vyhovovat. Maximum, který používám, je paletka s 15 stíny od MACu. Ale tu si člověk sestaví sám, takže to je něco trochu jiného.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě, že nevyužiju všechno...Ale zase na druhou stranu někdy se mi hodí i stíny, které bych si jen tak samostatně nekoupila... :)

      Vymazat
  3. Mám doma paletku a jsem s ní hrozně spokojená...sephora je nejlepší:)

    OdpovědětVymazat
  4. tak tenhle kufřík je úplně úžasnýýýý ♥

    OdpovědětVymazat
  5. krasne farby ešte keby som to tak vedela používať:)) pozyvam na naš blog :) http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. To je geniální! Takovou paletku bych brla tky. Vždycky na ně v Sephoře koukám...a nakonec si koupi rozmyslím. Brala bych ale nějakou s méně lesky, nevyužila bych je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já je taky určitě všechny nevyužívám... ale je fajn, že jsou tam všechny barvy, protože třeba fialovou rtěnku nemám...a k fialovým šatům dodá ten lesk jen jemný nádech a je to moc pěkné :)

      Vymazat
  7. Asi bych ho nevyužila ale jako ženské se mi to moooc líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. wow, kdo by tohle nechtěl?? :D

    OdpovědětVymazat
  9. To je nádhera!!!!! Rudnu závistí :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. Kufřík je úžasný. Hrozně se mi líbí, že vypadá jako jejich papírová taška...

    OdpovědětVymazat
  11. Ten kufřík je fakt úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak ten nemá chybu! :) Takový bych taky chtěla. I když jak se znám, tak by ležel v koutě a já na něj s radostí jen zamilovaně koukala. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥