Fixační sprej na make-up Alverde

Asi každý zná legendární All nighter or Urban Decay, tedy fixační sprej na make-up. Ne každý je však ochotný, za něj dát takovou sumu. Proto přišlo Alverde s fixačním sprejem do drogerií! Když jsem uviděla tuto novinku, dlouho jsem neváhala a musela ji koupit. No a jak si sprej vedl?

Na spreji stojí:
  • Prodlužuje trvání make-upu a zajišťuje perfektní finish
  • Extrakt z kofeinu, kiwi, calendula sowie ananas (měsíček) oživují a osvěžují pleť
  • Pro zářivý vzhled pleti
  • Dermatologicky testováno
  • Bez umělých přísad

Použití: Před použitím protřepat. Tence a rovnoměrně nastříkejte na make-up nebo pudr ze vzdálenosti asi 20cm a nechte uschnout. 

.... uf! to byla fuška přeložit to z němčiny :)

Co Vás upoutá okamžitě, je jednoznačně vůně. Je hodně silná a připomíná mi nějaké bylinky. Jen nevím jaké. Když jsem prosila mamku o radu, řekla, že jí to připomíná mandarinky. Přítel zase, že višně. Je to težké no... Nicméně mně je tato vůně velmi příjemná, ale je mi jasné, že hooodně lidem musí smrdět.

A to hlavní - výdrž make-upu? Ano, opravdu ji to prodlouží. Ne nijak dramaticky a asi také nepomůže, teď, v těch vedrech, kdy se roztékám, ale prostě v normální situaci výdrž prodlouží tak cca o 1-2hodinky.

Co mi však nepřekonatelně vadí, je to, že jakmile si sprej dám na obličej, lesknu se a ani po zaschnutí to nepřejde a musím se znovu přepudrovat. Což by teda rozhodně fixační sprej dělat neměl! Proto jsou mé pocity z něj rozpačité a znovu bych si jej asi nekoupila.

Seženete ho v DMku za cca 100Kč.

Máte s ním zkušenosti?

14 komentářů:

  1. Čekala jsem až se konečně nějaký ten fixátor objeví i v drogérii...Tenhle nevypadá špatně, mrknu na něj :). Mimochodem mě štve, když je na výrobku popisek jen v němčině, sice německy umím, ale jsme snad Češi ne :p?
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. hm, to zní dobře. Už jsem si o tom něco přečetla a zamlouvá se mi to, ale vyzkoušené to nemám :)

    OdpovědětVymazat
  3. No to je škoda. Já se ho plánovala koupit, ale mám mastnou pleť už tak a lesknout se po něm rozhodně nechci.

    OdpovědětVymazat
  4. s tím lesknutím to je škoda! nesnáším, když se lesknu :/

    OdpovědětVymazat
  5. Já prostě nevím proč, ale všechny produkty značky Alverde (a i jiné přírodní kosmetiky) mi strašně smrdí. Ať žije má oblíbená chemie :)))

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Zní to dobře, ale jestli je po tom třeba přepudrovat, tak trochu nevidím smysl :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten lesknoucí se efekt by mi asi opravdu vadil. Jinak mám značku Alverde opravdu ráda, co se vlasů a obličeje týče:)
    Caatharine

    OdpovědětVymazat
  8. Som rada, že som konečne niekde čítala recenziu. Aj ja som si ho všimla v DM, ja jeden fixačný sprej vlastním od Kryolanu, ten funguje, ale zaujmalo ma či aj niečo prírodne to dokáže. Ako vidím nie a nutnosť prepudrovať sa po fixácii ma dosť zaskočila.

    OdpovědětVymazat
  9. len lesk by mi vadil :/
    sowie je sojka, znamená a/ako aj. čiže mesíček ako aj ananás :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, prosím snažím se fix.sprey od Alverde sehnat již půl roku, ale marně:-( nevíte, kde se dá koupit? v dm drogerie se dívám každý týden, ale bohužel stále jej nemají....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v DM ho mají... :-/ Alverde patří pod DM, takže jinde asi vůbec...

      Vymazat
  11. Mohla bych se zeptat kolik asi tak stojí ?

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥