Chcete krásnou pleť? Vyzkoušejte La Roche-Posay

Konkrétně dnes bude řeč o dvou produktech, které mi doporučila kamarádka. Oba jsou určené pro mastnou nebo smíšenou pleť. Já mám teda spíš smíšenější - na tvářích suché šupinky, mírně se mi mastí T-zóna a hlavně mě trápí rozšířené póry. Že to máte podobně? Čtěte dál.. :)

Budeme se bavit o čistící pěně na obličej La Roche-Posay Effaclar H a fluidním krému Effaclar K.
A začnemee třeba pěnou, kterou používám tak, že si ji vezmu do sprchy a jemně s ní umyji obličej krouživými pohyby, jako bych používala mýdlo. Pěna má za úkol pleť vyčistit, zklidnit podráždění a hlavně - stahovat a čistit ucpané póry. Má také antibakteriální účinky.

No a moje pocity z ní jsou vážně skvělé. Po měsíci používání je pleť vyloženě jemnější na dotyk. Póry opravdu vyčistí, i když na černé tečky na nose nestačí. Navíc po aplikaci a vysušení obličeje, cítím stažení pleti, takže se musím hned natřít krémem. Proto mám pocit, že póry opravdu stahuje. Díky tomu, že je bez parfemace, absolutně nedráždí oči, což považuji za úspěch, zvlášť u těch mých...
No a za druhé se podíváme na krém Effaclar K. Ten je určen k redukování MÍRNÉHO akné a tvorbě dalšího. Má také stahovat póry, proměňovat texturu pleti.

V kombinaci s pěnou všechny tyto podmínky splňuje na jedničku. Po měsíci používání, musím říct, že jsem nikdy neměla tak hezkou pleť. Nemám jediný pupínek, pleť je jemná a mám také pocit, že nemá tak velké sklony k červenání. Navíc mě krém zase nijak nedráždí a nepálí. 

Díky fluidní konzistenci se velmi rychle vstřebá a nezanechává mastný povlak. Je pro mě tedy ideální péčí pod make-up.

Jediný, ale uplně maličký nedostatek je pro mě vůně, která mi připomíná citronový jar. Což samozřejmě na funkci nemá vliv :)

Krému je v balení 30ml. Takže mi vydržel asi na dva měsíce. Tolik jsem ani nečekala. Ale díky tomu, že má balení praktický zobáček, neplýtváte zbytečně a spotřebujete opravdu jen množství, které je potřeba.
Pro někoho by mohlo být plus také složení bez parabenů :)
A o tom, že je krém vážně skvělý a jsem z něj nadšená svědčí i to, že jsem si hned koupila další balení. :)
Závěrem bych řekla, že krém i pěnu používám společně, ráno i večer. A dohromady tvoří opravdu super pár. Pleť se přeci musí nejdřív vyčistit, to je základ a pak teprve potřebuje péči. Proto vám oba produkty doporučuji a nejlíp v kombinaci! Jsou opravdu skvělé.

Cena se pohybuje okolo 300-400Kč za každý. A víc se vyplatí samozřejmě nakupovat na internetu.

Hodnocení: 10/10 

12 komentářů:

  1. Jak už jsem psala Janičko, na tyhle produkty jsi mě vážně nalákala:-), myslím, že pomaličku začnu psát Ježíškovi:-D!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. La Roche Posay mám moc ráda, kouknu i na tyhle produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. La Roche-Posay umí! Tuto řadu neznám, ale používám už dva roky Effaclar Duo, kdykoliv má pleť trochu horší období, ten krém jí z toho vytáhne:) Příště možná zkusím toto, díky za info;)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna o Effaclar jsem jednu dobu uvažovala, ale pak ho nějak zavrhla. U té pěny, jak píšeš o pocitu napnuté kůže, tak to bych asi zešílela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to právě nevadí. Právě naopak, mám pak takový pocit, že to může stahovat ty póry, i když to tak samozřejmě není... ale je to otázka dvou minut, než se natřu krémem :)

      Vymazat
  5. O těchto produktech čtu a slyším poprvé:-) Já mám přesně takovou pleť:( Ale ještě jsi mě asi úplně nepřesvědčila, jsem hrozný ňouma:D
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem dřív hodně používala matovací Effaclar, ani nevím, proč jsem přestala. Byl fakt dobrý.

    OdpovědětVymazat
  7. Na ní se chystám hodně dlouho...bohužel zatím jsem se nedokopala.

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle kosmetiku mám taky moc ráda, díky za typ ! :)
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
  9. La Roche Posay používám denně. Od BB creamu, po denní krém, a dalšího. Je super :)

    OdpovědětVymazat
  10. La Roche Posay na mě působí dobře. I když teda zkoušela jsem nějaké vzorky jejich krémů, a ty mi moc nesedly. Ale mám čistící gel na obličej, a jsem moc spokojená. Ale zaujala mě teda ta pěna, tu asi zkusím potom :)

    OdpovědětVymazat
  11. LRP E-K je můj oblíbený, moc mi kdysi pomohl s pletí, ale už jsem dlouho neměla, až mi dojdou zásoby, což bude asi nikdy, tak ho zase vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥