Benefit POREfessional

Je slavný, legendární a mluví o něm nejen blogerky z celého světa. To všechno vystihuje asi nejpopulárnější výrobek od Benefitu - POREfessional. Tato báze se proslavila hlavně tím, že slibuje vyzmizíkování pórů. Myslíte, že to opravdu dokáže? Čtěte dál... :)


Konzistence báze je krémovo - gelová. Na jakou jsme zvyklé asi u všech bází. Má jen lehký mastný film, ale pleť po ní není vůbec mastná ani se neleskne. Právě naopak, řekla bych, že umí i zmatnit. Díky konzistenci a tomu jak "klouže" po obličeji, je také hodně poznat, že je plná silikonů, jako většina bází (ve složení např. známý Dimethicone a určitě i další, které neznám).

Já ji používám vyloženě jen na oblast, kde mám póry - tváře. Proto myslím, že mi balení (22ml) vydrží dost dlouho. Zkoušela jsem si ji dávat i na nos, kde mám po okrajích černé tečky, ale tam se mi efekt nelíbil. Hrozně je to zvýraznilo.

Musím říct, že když jsem jej vyzkoušela poprvé, byla jsem naprosto ohromená. Stal se zázrak! Póry najednou nebyly vůbec viditelné, opravdu je báze vyzmizíkovala. Nicméně po několika použitích jsem zjistila, že efekt "wow" nevydrží celý den, ale jen pár hodin. A navíc mi pak make-up zaleze do pórů, což mi normálně nedělá. To mě dost zklamalo.




Důkaz místo slibů. Vidíte, že rozdíl je opravdu viditelný. Fotky nejsou nijak upravované! :)
Vlevo nemám na pleti vůbec nic, vpravo báze + makeup + pudr

Bázi hodnotím jako nejlepší na póry, co jsem vyzkoušela. Opravdu je ten efekt úžasný, jen je škoda, že nevydrží celý den, proto strhávám bodíky. Mínusem je také cena. U nás v Sephoře se báze prodává za 1000Kč. Já jsem kupovala s 20% slevou, která je u Sephory často.

Cena: Sephora ČR 999Kč

Hodnocení: 7/10

Co vy a POREfessional? A jaký je Váš oblíbený výrobek od značky Benefit?

25 komentářů:

  1. Tak teď zase nevím jestli do ní jít nebo nejít :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi ochotná za něj dát tu sumu, tak do něj bež :) Zase to ty póry opravdu zakryje :)

      Vymazat
  2. Chjo, už jsem na ní zapomněla a ty ji teď vytáhneš na světlo boží! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já naštěstí nemám tak výrazné póry, že bych na ně musela něco hledat, takže ji nepotřebuju. (To je celkem úleva... :))

    OdpovědětVymazat
  4. teď je v sephoře 2+1 akce na benefit, ale ty ceny jsou nechutné, že by se to možná ani 1+2 nevyplatilo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak přesně tohle bych potřebovala,ale díky té ceně si nejspíš asi tenhle zázrak nekoupím:D:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak uvidíme kdy se k Benefitu dokopu. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak já ti tu bázi závidím :-)! Musím si konečně počkat na nějakou akci, abych si tento zázračný výrobek mohla pořídit :-O!
    Předvánoční soutěž o paletku E.l.f.

    OdpovědětVymazat
  8. Tá cena aj mňa veru odraďuje....ja by som potrebovala niečo podobné, ale lacnejšie :/ nevieš mi pradiť z vlastnej skúsenosti? :)
    Tati´s blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus Biodermu Pore Refiner :) ...není to až tak ohromující výsledek, ale trooošku to pomůže :)) Používám to na běžný den jako bázi... :)

      Vymazat
  9. Wow, to je opravdu ohromující výsledek!

    OdpovědětVymazat
  10. ta cena je naprosto strašná, ale aspoň za ni dostaneš ohromující výsledek! tím to neobhajuju, jenom, že by to o to víc naštvalo, kdyby nefungoval :)

    OdpovědětVymazat
  11. myslím, že za tu cenu by se dalo sehnat něco mnohem lepšího, takže za mě asi ne ,,,
    jinak pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, tak ta cena mě docela dostala. :D Nevím, jestli je někdy odhodlám investovat tolik peněz, docela mě to odrazuje. Ale pokud takhle pěkně působí, možná jednou... :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na fotce vypadá skvěle, ale ta cena..;) Proto kupuju věci v drogérkách, já radši víc produktů než jeden drahý..;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, jenže pochybuji, že v drogerii je takový produkt... :)

      Vymazat
  14. Benefity zjevně nepřevažují :-/ ani mě to neláká, silikony mi stav porů hodně zhoršují.

    OdpovědětVymazat
  15. Ja si pri podobne drahych zazrakoch hovorim jednu vec: Ok, funguje je to..moja plet je bez porov, tien na oci drzi cely den a ma uzasnu farbu..alebo puder uzasne zmatni...ale je to ozaj take signifikantne zlepsenie celku (akoze celej mojej osoby), ktore by stalo za to? Muzi to aj tak nevnimaju ...takze si radsej kupim saty, topanky a podobne, ktore u mna sposobuju intentiznejsie pocity zo spokojnosti s vlastnym vzhladom :D (koniec koncov minime prachy aj tak..ale draha dekorativka ma nelaka)

    OdpovědětVymazat
  16. Výsledek je teda opravdu znát, jen škoda té vysoké ceny.

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, ta cena je síla.. To bych nedala ani za nějaký ještě zázračnější a k tomu přírodní přípravek.. Možná tak za nějakou neskutečně skvělou sadu :P :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥