Mono stíny Gabriella Salvete

V první řadě bych chtěla trošku vysvětlit delší neaktivitu blogu. Nějak teď nestíhám přispívat, protože jsem začala o víkendech chodit na brigádu a psát něco jen tak honem se mi moc nechce. To je první věc. No a další je také to, že plánuji nový design blogu a tentokrát chci mít všechno tip ťop, proto po večerech místo psaní článku programuji, což jsem nikdy neuměla. Dávám dohromady různé tutoriály, no je to opravdu maturita. Doufám, že výsledek alespoň bude stát za to. Těšíte se? :-D

To bylo něco málo na vysvětlenou a teď se můžeme vrhnout na dnešní téma. Bude řeč o mono stínech Gabriella Salvete, které byly poslední dobou poměrně diskutované. Myslíte, že jsem si je oblíbila? :) Čtěte dál... :)



Stíny jsou v plastovém balení, které je ale hezky bytelné. Navíc se mi moc líbí kombinace černého obalu a průhledné vrchní strany, takže je vidět barva stínů. Za obal tedy za mě palec nahoru! :)

K dostání je celkem 6 krásných odstínů. Rozhodně je doporučuji omrknout všechny. Já jsem nejdřív uvažovala nad olivově zeleným, ale takových už mám hodně, tak jsem si nakonec pořídila dva odstíny. Číslo 02 je krásná, studená hnědá se shimmerem. A číslo 06 modrá se třpytkami. Takovou sice nenosím nějak často, ale vzala jsem si ji kvůli experimentování. Trošku mě mrzí, že stíny nejsou nijak pojmenované, a tak je kromě čísla neodlišíme.

Co se týče konzistence stínů - musím říct, že se moje dva kusy liší a každý je úplně jiný. Hnědý odstín č. 02 je krásně jemný, konzistence je až máslovitá a s prášením tu nemám problém. To se ale bohužel nedá říct o modrém č. 06, který je vyloženě sypký, pudrový a práší opravdu hodně. 

Také pigmentace se u obou liší. Hnědý barví naprosto úžasně a není potřeba vrstvit. Intenzivní je již po jednom nabrání štětcem. To ale zase neplatí u modrého, u kterého je opravdu náročnější dostat tak výraznou barvu jako je v obalu.

Výdrž je u obou fajn a v pohodě mi zvládnou celý den, a to i bez báze.


Na fotce jsou dvě vrstvy a myslím, že je vidět rozdíl v pigmentaci.

Abych to shrnula, hnědý odstín jsem si moc oblíbila a podle mě je na tom kvalitou stokrát líp než modrý. :)

Cena: 79Kč/kus.

Hodnocení: Teď jsem opravdu na vážkách... Kdybych měla hodnotit hnědý zvlášť tak má 9/10... modrému bych dala tak 5/10 :).

Co Vy a mono stíny Gabriella Salvate? Máte nějaký? Oblíbili jste si je? :)




6 komentářů:

  1. Ten hnědý je nádherný! až půjdu kolem stojanu s GS hned si ho vezmu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Č. 2 mám aj ja - krásny odtieň, som ním úplne nadšená.. Znositeľný na každú príležitosť..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  3. ten hnědý vypadá úžasně, to je přesně můj oblíbený odstín :))

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín č. 06 vypadá dobře.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Hnědý mono stín jsem si koupila hned jak přišly i k nám do drogerie, ale poslední dobou na něj nějak zapomínám, zítra (tedy vlastně už dnes) ho ale zase vytáhnu, je skvělý a byla jsem s ním spokojená. Ještě přemýšlím o té 03, nejspíš si pro ni zajdu. A možná i 04 jak tak koukám na swatche...taky z nich mohli rovnou udělat paletku a bylo by. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tenhle hnědý a ještě takový ten růžovofialkavý a musím říct, že z nich tak odvázaná nejsem. Pigmentace mě nijak neuchvátila ani u jednoho stínu, na druhou stranu docela hezky tu barvu vytáhne báze, případně stíny aplikuji navlhčeným štětečkem. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥