MAX FACTOR EYE LUMINIZER

Lednovou novinkou, kterou uvedla na trh značka Max Factor je Eye Luminizer. Jedná se o rozjasňující přípravek na oční okolí, který má za úkol neutralizovat kruhy pod očima. Ideální je použít jej na make-up. :)


Pokud se Vám zdá balení povědomé, je to tím, že je dvojčátkem make-upu Skin Luminizer, který uvedl Max Factor nedávno (klik). Obal je stejný barevně, pumpičkou, i systémem, kdy se při pumpování dno posunuje nahoru, a tak přesně víte, kolik produktu jste vypotřebovali. Stejné jsou oba produkty také v tom, že obsahují hydratační komplex s vitamíny.

Rozjasňovač je k dostání ve dvou barevných provedeních, a to
  • Fair - s výrazným růžovým podtónem
  • Fair/light - se žlutým podtónem
Já jsem si vybrala Fair, tedy růžovou verzi, protože si myslím, že mi věci do růžova sedí víc. Když mi lahvička přišla, po vybalení a vyzkoušení na ruku jsem se odstínu tak trochu zděsila. Přišel mi hrozně tmavý a oranžový a říkala jsem si, že to bude asi šlápnutí vedle. Ale nebylo!!! Není totiž všechno tak, jak se zdá na první pohled a barva rozjasňovače se 100% přizpůsobí mé pleti, i když jsem teď v zimě bílá jako stěna.

A samotné účinky? Mně přijdou super. Ano, po několikáté říkám, že netrpím na velké, ani výrazné kruhy pod očima. :) Stačí mi proto jen jemné rozjasnění. Spíš jen tak pro pocit hezčího a zdravějšího vzhledu. A právě tyto požadavky rozjasňovač splňuje naprosto výborně. Oční okolí krásně prozáří, zároveň nezalézá do vrásek a není "težký" a hutný, přes den ani neucítíte, že jej na obličeji máte a přesto si budete připadat tak nějak lépe a odpočatěji. :)) Plusem je také velmi lehká, sladká vůně.


Na fotce před pouze make-up, na další s použitím May Factor Eye Luminizeru :)

Bežná cena je 269Kč, momentálně však sežene v Rossmanu v akci za 219Kč :)

Hodnocení: 8/10

Vyzkoušeli jste tento rozjasňovač nebo se na něj chystáte? :)


9 komentářů:

  1. Vypadá hezky,ale na mě by to bylo slabé jak čajíček, já mám dost výrazné kruhy :/

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že já teda na kruhy také moc netrpím, ale občas se objeví, takže bych asi rovnou sáhla po něčem s lepším krytím. Chápu ovšem, že proč by sis měla zapatlávat obličej něčím hutnějším, když s tím problém nemáš :)
    myslím si, že Ti oční okolí pěkně rozzářil skryl malinké nedostatky a to je to, což od toho čekáme :)
    pěkný článeček :) PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  3. no teda naozaj vidím rozdiel ! :) možno sa po nom pozriem ale u nas som ho ešte nevidela

    OdpovědětVymazat
  4. To se tak někdo má, že nemá velké kruhy pod očima, to ti moc závidím a pro tebe jen tento rozjasňovač fakt ideální, krásné líčení očí!:)

    OdpovědětVymazat
  5. ten efekt se mi líbí :) a je super, že dělají dvě provedení, že bych po něm mrkla? tyo když všude je takový krásný kosmetiky a já mám zákaz :(

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada fakt pekne ae ja nic takoveho pouzivat nemusim. Kruhy se mi delaji hooodne malo a dystak hned zmizi.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky o něm uvažuji, i když na těch fotkách nevidím moc výrazný rozdíl :) Mám teď doma vzorečky od obou odstínů, tak se těším, až je zkusím. Cena není nejnižší, ale tak je to dobrá značka a moc se mi líbí to balení :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥