Paletka Sleek Garden of Eden

Dneska bych Vám chtěla představit paletku, která se zrovna k tomuto období hodí. Jaro, všechno se začíná zelenat, v zahrádce už pomaličku sázíme květiny a už zanedlouho nám všechno začne rašit a kvést jako v ráji. K tomu snad i vyzývá paletka Garden of eden  - spojitost jste snad našly :)).



Hned, když jsem tuto paletku uviděla poprvé, jsem se zaradovala a věděla, že ji musím mít. Vždyť hnědá a zelená jsou jedny z barev, které využívám nejčastěji a zrovna moc paletek, které by je kombinovaly dohromady není.

Obal je opět typický pro Sleek - černý, matný a také nepraktický, protože je na něm všechno vidět, což už asi všichni, kdo mají zkušenosti se Sleekem zjistili. Naprosto originální je však tentokrát papírová krabička, která má vzor hadí kůže. K názvu paletky se sice výborně hodí, nicméně mně se nelíbí ani trochu. Každopádně vím, že některé slečny jej sháněly, proto je to jen otázka osobního vkusu.

Paletka, obsahuje celkem 12 stínů. Konkrétně tu najdeme 3 odstíny matné, 2 se třpytkami a 7 výrazných se schimmerem. Každý odstín má také trefné pojmenování, které je však vytištěné pouze na fólii, která je překrývala. Co se týče pigmentace, Sleek si opět zachovává svou pověstnou kvalitu. Stíny jsou krásně intenzivní, dokonce i matné jsou víc než fajn, a to i bez báze. Jediné dva, které jsou slabší jsou ty s velkými třpytkami - forbidden a entwined.

Konzistence stínů je u těch se schimmerem vyloženě máslová. Matné a se třpytkami jsou více pudrové. Mírně práší, ale není to nic tragického a rozhodně se s tím dokážu smířit. Plus dávám dobré výdrži. Stíny zvládnou na víčku v pohodě celý den.

Jedinou výtku, kterou k celé paletce mám je to, že neobsahuje žádný tělový nebo pudrový stín na blendění, ten mi tam vyloženě chybí a jen díky tomu si s paletkou na celé líčení nevystačím. Kdyby to bylo na mě, vyhodím z ní oranžovo - měděný stín "Gates of eden" a místo něj dám právě něco nevýrazného.




Paletku jsem objednávala z e-shopu kosmeticky-svet.cz, kde mě vyšla na 264Kč + poštovné.

Hodnocení: 8/10 ( za absenci nude odstínu)

Jak se Vám paletka líbí? :)
Objednáte si ji? :)


28 komentářů:

  1. Paletka je nádherná, zamilovala jsem si hlavně všechny ty zelené odstíny. *-* Asi si jí vážně budu muset pořídit. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásná, bohužel bych tyhle odstíny tolik nevyužila. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je opravdu krásná! A tak pigmentované odstíny! To je přímo paráda, Sleek je stejně suprový :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  4. Paletky Sleek vlastním a som s nimi veľmi spokojná. Táto je tiež pekná, ale farby sa mi zdali, na môj vkus, dosť podobné. Jednoducho, nepotrebujem toľko odtieňov zelenej a hnedej, ale kto je milovníkom týchto farieb, tak určite kúpu tejto paletky neoľutuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásná, ty odstíny jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji potřebuji čím dál tím více! Ach!

    OdpovědětVymazat
  7. Zelené se bojím, ale ty ostatní odstíny jsou opravdu úžasné!

    OdpovědětVymazat
  8. Uz na tolkatich blogoch som ju videla, je strasne pekna :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já pořád nevím, jestli ji chci, nebo ne. :D MUA teďka vydala paletku se studenými fialovými stíny s rockerským obalem, tak si možná pořídím spíš tu...

    OdpovědětVymazat
  10. Nude odstín mám zvlášť a doplňuju s ním každý líčení, když použiju paletku Sleek. :) Tuhle mám taky, ale v klasické černé krabičce. Hned první týden se mi podařilo si plastový obal něčím popatlat a už to nejde ničím umýt... Ten broznový odstín se mi naopak moc líbí... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Páni bezvadná paletka..:) Ikdyž já moc nejsem na tyhle třpytkaté :) Ale jinak se mi docela líbí ty bronzové :)

    OdpovědětVymazat
  12. Líbí se mi první řada, hlavně ten odstín do růžova. zelenou bych bohužel nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  13. Tahle paletka je krásná, ale bohužel nic pro mě, nevím proč ale osobně si myslím, že mi zelená nesluší, takže bych ji téměř nevyužila:) ...Každopádně Sleek paletky jsou všeobecně super:)

    OdpovědětVymazat
  14. Paletka je překrásná, přemýšlela jsem nad ní, ale nakonec jsem ji nekoupila. Myslím, že bych ji nevyužila tak, jak se sluší a patří.

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi ty odstíny hnědé :3 Hlavně Eve's Kiss :) Ale zelenou půlku paletky bych nevyužila.. :/

    Můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krása! A docela příznivá cena... Díky za super tip! ;)
    http://something-times.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ta paletka je Božská ♥ môj blog http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/ chceš sa navzájom sledovať ?

    OdpovědětVymazat
  18. Tá je prekrásna!
    Ja som si nedávno kúpila Oh so special a zamilovala sa do Sleeku a už nejaký čas rozmýšlam aj nad touto :) Tvoj článok ma len utvrdil v tom, že ju určite jedného dňa budem mať! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Odstíny jsou nádherněé, ale bohužel bych využila jen ty hnědé. Zelené se mi mohou líbit sebe víc, ale ke mě prostě nejdou. Vypadám v nich jak Esmeralda :/

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné farbičky :) Pre hnedé oči ako stvorené :) Ešte som v žiadnej paletke nevidela tak krásne zelené farby no a tie názvy nemajú chybu :) Stále odolávam týmto Sleek paletkám, ale už mi to nedá a asi si jednu predsa len objednám. Len teraz ktorú? :D

    OdpovědětVymazat
  21. paletka vyzerá úžasne :O :))
    ja mám síce radšej matné tiene, ale tieto vyzerajú pekne :))
    chocolate kiss

    OdpovědětVymazat
  22. Sleek paletky jsou tak úžasný! Tahle je krásná jen bych ji asi nevyužila:-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  23. Taky jsem koukala po Sleek paletkách, ale všechny se mi na mě zdají moc tmavé (i ta jejich nude), takže jsem si nakonec objednala MUA :)
    Ale věřím, že tobě jako brunetce bude slušet :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  24. Mám paletku Showstoppers a neviem si ju vynachváliť :) Táto vyzerá naozaj úžasne
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  25. Krásna paletka ♥. Já mám Candy a Bad girl a jsem z nich taky unešená. V Bad girl chybí prozměnu střední tóny, je to paletka spíše na večer, ale i přes den s ní sklízím úspěchy :). Tuhle jsem si taky chtěla pořídit, ale nevím, jestli bych zelené stíny dostatečně využila, každopádně je nádherná :).

    OdpovědětVymazat
  26. Pořád po ní pokukuju a pořád nevím. Na jednu stranu se mi strašně líbí všechny ty hnědé odstíny, ale nejsem si úplně jistá, jak by to dopadlo s těmi zelenými. Nicméně vypadá vážně krásně!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥