HEZKÁ NUDE TUŽKA? MAX FACTOR!

Nevěřila bych, jak těžké je najít v drogerii hezkou tužku v tělové barvě. Zkoušela jsem jich hned několik, různých značek, ale všechny byly stejné - moc oranžové, nepoužitelné pod obočí. Až jsem narazila na odstín 090 Natural Glaze od značky Max Factor.


Největší plus vidím v tom, že má tato tužka krásný, světlý, tělový odstín, nositelný i pro úplné bledulky. Pod obočím udělá moc hezký efekt. Dokáže vytvořit jasnou hranici obočí, které má pak dokonalý vzhled, jakoby bylo upravené v photoshopu. Tento trik jsem odkoukala z "arabic makeup tutorialů" (mrkněte na youtube) a je to fakt bomba! Od té doby, co ji denně používám mi několik lidí pochválilo úpravu obočí. To mám ale pořád stejné, kouzlo je právě v této tužce, která dokáže doladit výsledný tvar. Mimo to, je odstín hezký i do waterline, kde je mnohem přirozenější než klasická bílá tužka. Hezky oko rozjasní a vytvoří jej opticky větší. Dalším bonusem je, že ani mé citlivé oči nijak nedráždí.

Je krásně měkká, konzistence je až gelová, takže žádné tahání nebo škrabání oka při malování se nekoná. Hezky se s ní kreslí a už po pár lehounkých tazích dostaneme opravdu sytý odstín. Co se týče výdrže, tak pod obočím tužka zvládne celý den. Vzhledem k tomu, že není voděodolná, ve waterline není její výdrž tak velká.

Já jsem tedy s tužkou moc spokojená a určitě se podívám i po dalších odstínech, jejichž výběr je poměrně široký. Navíc se v budoucnu můžete těšit na ukázku líčení, právě s touto tužkou. :)





Cena v drogeriích je kolem 179Kč.

Hodnocení: 10/10

Jak se Vám tužka líbí? :)


Mějte se krásně!



P.S.: Dneska jsem se v rámci prokrastinace od učení hrála a vytvořila si fotící "komoru", takže jsem docílila fotek s jasně bílým pozadím, což se mi moc líbí a přijde mi to skoro jako oficiální fotky produktu. Co říkáte? :)


Soutěž Max Factor

9 komentářů:

  1. Já mám tu samou ale olivovou a je super, krásně zvýrazní zelené oči :) líčila mě ji vizážistka v Douglasu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si myslela, že tie fotky sú oficiálne. :D Fakt sa ti to podarilo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem myslela, že jsou to ofiko fotky! teda občas fotím i venku, ale takhle na bílém pozadí ty fotky vyniknou nejlíp.
    a díky za tip na ty tutoriály, mrknu na ně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak po tejto ceruzke sa musím určite pozrieť. A fotky sú super. Tiež si ma nachytala. Som myslela, ako dievčatá vyššie, že sú to oficiálne fotky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí moc, mají fajn tužky, takže až ji někde uvidím, tak ji určitě koupím, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý tip, tužka vypadá skvěle. A fotky se moc povedly, taky jsem myslela, že jsou to ofiko fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Už dávno som zháňala takúto ceruzku, super článok:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám pocit, že ono sehnat prakticky cokoliv v drogerii je problém :-D V tomhle případě používám oční stín v tužce od Milani a jsem moc spokojená.
    Ty fotky jsou super, musím se mrknout někde na netu po návodu O:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥