SROVNÁNÍ HIGH-END ŘASENEK

Vím, že články s high-end kosmetikou nepatří mezi nejčtenější na blogu a spousta slečen není ochotná do kosmetiky investovat větší částky. To  naprosto chápu, i když já ráda zkouším i výrobky od dražších značek, kterými mě vždycky umí potěšit maminka k Vánocům, narozeninám apod. Občas se nám také stane, že si dáme stejný dárek, jako na posledního Ježíška, kdy jsme obě našly pod stromečkem řasenku Helena Rubinstein. A právě o srovnání řasenek bude dnes řeč. Konkrétně se podíváme na Chanel, Lancome a už zmiňovanou Helenu Rubinstein.


1. Lancome Hypnose Drama
Myslím, že tahle řasenka je, nejen v blogerském světě, docela profláknutá. Já jsem si ji moc oblíbila. Je ale pravda, že na štěteček jsem si musela nějakou dobu zvykat a naučit se s ním zacházet. Má klasické štětinky, ale je zvláštně esovitě prohnutý, takže na jedné straně jsou kratší, což je fajn pro namalování spodních řas. Jinak mi řasenka dělá moc hezké řasy. Dokáže je krásně zahustit a prodloužit. Ze začátku jsem jen měla trošku problém se slepováním, které ale asi po týdnu každodenního používání vymizelo.

Kartáček jsem se snažila vyfotit ze všech stran... :)





2. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks
Na tuto řasenku jsem se moc těšila, protože mě zaujala už na první pohled obalem. Mně se zvířecí vzory moc líbí. Navíc má klasický, kulatý kartáček s běžnými štětinkami. Proto jsem si říkala, že by mi mohla sedět, protože takové mám nejradši. No musím Vám říct, tato řasenka je pro mě největším zklamáním. Jednoduše vůbec nemaluje! Můžu si s ní řasy přejet třeba desetkrát a výsledek je pořád stejný - řasy bez objemu a bez prodloužení. Říkala jsem si, jestli to není problém jen jednoho kusu, protože přeci jen se občas stane, že i nová řasenka je vyschlá. Vyzkoušela jsem dvě - mamčinu i svoji a obě jsou úplně stejné.



3. Le Volume de Chanel
O této řasence jsem sice psala už samostatnou recenzi (klik). Tam jsem jí, pokud si vzpomínáte, neudělila moc bodů, kvůli mým rozpačitým začátkům s ní. Nemohla jsem si na ni vůbec zvyknout. Slepovala a obtiskávala se mi. Ale asi po dvou týdnech jsme si na sebe zvykly, protože se trošku opotřebovala, přestala nanášet přebytečné množství barvy a tím pádem přestala slepovat. A musím říct, že žádná jiná řasenka mi nikdy nedělala tak krásné řasy. I když bych to kvůli tvaru kartáčku nikdy neřekla. Je gumový, s krátkými štětinkami a ve výsledku mi moc sedl. Tahle řasenka je mým jednoznačným favoritem a rozhodně uvažuji, že si ji koupím znovu.




Co Vy a high - end řasenky? Patří některá mezi Vaše oblíbené? :)

Mějte se krásně! :)


11 komentářů:

  1. Od Lancome miluju starou dobrou Hypnose, kterou si pořizuju relativně pravidelně a moc fajn je taky Star. Od HR jsem měla Surrealist a byla to asi tak nejhorší řasenka na světě, stejně tak mně vůbec nenadchly řasenky od Diora, vyzkoušela jsem čtyři a všechny byly propadák.

    OdpovědětVymazat
  2. A zrovna ta od Heleny Rubinstein by mě na první pohled nejvíce zaujala. :D

    OdpovědětVymazat
  3. já naopak high-end články čtu nejradši :) z drahých řasenek jsem jednu dobu používala Diorshow, měla jsem jich několik po sobě, ale pak mi začala vadit ta vůně a přešla jsem na drogérii. třeba taková slavná Benefitka mi za ty peníze přišla úplně na prd.
    ale líbí se mi kartáček u té HR, možná ji někdy zkusím!

    OdpovědětVymazat
  4. Jejku,to jsou na mě moc drahé značky :D
    Já mám svojí Rocket a jsem moc spokojená :D
    Každopádně, pěkná recenze/srovnání :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lancome mi dělá to samé, přesně tato a slepuje mi hodně a nepřestalo to bohužel, použila jsem ji asi 5 krát:o/ HR má kámoška a je s ní moc spokojená, záleží asi fakt na řasách no..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo já vím, viděla jsem ji ještě před Vánoce u slečny z CometicsAndThings a říkala, že je super. Ale fakt sedne každému něco jiného :) za mě je to zklamání a propadák, jak píšu v článku... :)

      Vymazat
  6. myslím, že by sme sa zhodli, Lancome som mala, plusom pre mňa bolo, ak si dobre pamätám, že veľmi pekne voňala, no keď som ju mala 2x akosi zo mňa o kvapku opadlo to nadšenie z nej, Rubinstein ma tiež sklamala na plnej čiare, už aj preto, že som o nej čítala kopec pozitívnych recenzií a Chanel som neskúšala, ale podľa kefky, myslím, že by sme si rozumeli..momentálne si brúsim zuby na Clarins Wonder:)

    OdpovědětVymazat
  7. ja používam jeden druh riasenky už dobrých 5 rokov, takže neviem poradiť nič iné... :P.
    ale tú chanel som chcela vyskúšať! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem zatím spokojená s řasenkami z drogérky a poslední dobou jsem si hodně oblíbila řasenky od značky MOJE :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moje TOP je Hypnose Doll eyes, teď zkouším od Benefit They´re real..Obecně ale jsem četla spíš negativa na tu Helču, tak jí budu muset taky prubnout..:D

    OdpovědětVymazat
  10. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum - Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost ziskovosti

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥