WISHLIST

Už dlouho tu nebyl seznam věcí, které si přeju. A vždycky se toho najde hodně a pak kolikrát ani nevím, co nejdřív. Ve wishlistu mám některé věci dražší, na které si musím našetřit, a nebo nejsem přesvědčená, že do toho chci tolik peněz investovat. Každopádně jako dárek by mě neurazily! :-D


NYX set na konturování, tmavý a rozjasňující make-up, jsem viděla ve videu LovelyHair a moc mě zaujal. Nikdy jsem nezkoušela konturovat s tekutými produkty, a tak bych to ráda zkusila. Hodně tutoriálů je s nimi i u amerických youtuberek. 

Paletka Urban Decay Vice 2 - to je prostě láska na první pohled. Je ták nádherná. Má dokonalé barvičky, krásný obal a navíc kvalita stínů UD je pověstná. :) Bohužel však šlo o limitovanou edici, takže se obávám, že už nebude k sehnání.

Značka The Balm je populárnější čim dál tím víc a já bych chtěla vyzkoušet hned několik věcí. Jednou z nich je bronzer a stíny v jednom - Bahama mama, který mě láká hlavně proto, že prý nemá vůbec oranžový podtón, ale je krásně hnědý a takových bronzerů je málo!

Čištění pleti je důležitá každodenní rutina a protože mívám problémy s ucpanými póry a černými tečkami, začala jsem šetřit na Clarisonic. Dokonce jsem si zavedla speciální obálku, kam si na něj odkládám. :-D Je to holt velká investice, ale snad stoj za to.

NYX Jumbo tužka v odstínu Milk je taky docela populární. A vzhledem k tomu, že jsem si objednala paletku Acid od Sleeku, nutně potřebuji  bílou tužku pro zvýraznění neonových odstínů. :)

Pro rtěnku od Maybelline Vivids v odstínu č. 906 Hot plum jsem si šla před dvěma dny do drogerie, ale nakonec jsem odešla s jinou (o které článek někdy příště). Nicméně Hot plum bych chtěla pořád. :))

Pudr Porefessional od Benefitu se objevil už v minulém wishlistu, ale moje touha po něm stále přetrvává. :)

No a to bych nebyla já, kdybych neměla ve wishlistu i nějaké štětce. Sada štětců Zoeva je nádherná. Obsahuje 12 štětců pro dokonalé líčení oči. A štětců přece není nikdy dost! :-D

A to je všechno. Co si přejete Vy? :)


Mějte se krásně! :)


6 komentářů:

  1. Mám rozepsaný stejný článek, v The Balm jsme se prostě strefily, však víš :-D :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Jumbo tužku už mám na wishlistu dlouho, ale pořád né a né si ji pořídit :)) a Clarisonic? asi taky založím speciální obálku :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný wishlist :) Vybrala bych si!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, ty štětce se mi moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Uau, Bahama Mama mě fakt zaujal! Já mám bronzer akorát od NYC a ten teda je oranžový dost, i když všude psali, že moc ne.
    Až bude zas někdy na e-shopu akce 2+1, tak si pořídím asi všechny Mamy. :D Protože mám na wishlistu i ten pudr a tvářenka taky není špatná. Nevím, jak je možné, že jsem ten bronzer dosud přehlížela.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥