CATRICE SUN GLOW BRONZER

Počasí se nám zažíná pořád více zatahovat, každou chvilku prší a sluníčko se na nás už nesměje tak často, jako v létě. To ale neznamená, že nemůžou alespoň naše tváře a pleť působit opáleněji. :) No a toho docílíme přece jedině bronzerem. Konkrétně dnes bude řeč o Sun Glow od Catrice. :)


Já mám bronzer v odstínu "medium skin". Ještě existuje tmavší verze a také světlejší, ale ta nevím, jestli se u nás prodává, protože jsem ji nikde nepotkala. Každopádně střední odstín je rozhodně také krásně světlý a myslím, že při opatrnějším zacházení se ho nemusí bledulky vůbec bát. :) Co se týče samotné barvy, tak je oranžovější, než bych chtěla, ale není to až taková katastrofa. Navíc jsem ráda, že je bronzer úplně matný, a tak krásně využitelný na konturování. Myslím, že matných konturovacích pudrů v drogerii moc nenajdeme, takže za to Catrice moc chválím.

No a pochvalu si zaslouží také obal, který sice není moc bytelný, ale působí hezkým dojmem. Celkově mám průhledné obaly Catrice moc ráda. No a u pozitivních vlastností ještě chvilku zůstaneme, protože mi přijdou super i vyražené nápisy Sun Glow přímo v pudru. :) Fajn je i pigmentace, která je spíše střední, nicméně u bronzeru dostačující, protože raději vrstvím, než abych to přehnala na jeden tah štětcem. :)

A největší mínus? Jednoznačně konzistence. Je hodně, hodně pudrová, s čímž souvisí i to, že tento produkt práší, ale ne jen tak normálně, že bych nad tím mávla rukou, on práší fakt brutálně a všude, takže mi to dost vadí a nepoužívám jej kvůli tomu tak ráda a často. Škoda...




Cena je v drogerii 104Kč (aspoň myslím :D )

Hodnocení: 6/10

Co Vy a bronzery/konturovací pudry? Používáte? 

Jaký je Váš oblíbený? :)





11 komentářů:

  1. Ačkoli se nebronzeruji, už další dobu po nějakém koukám. Hlavně na stínování očního záhybu (aby líčení nevypadalo tolik nápadně) a trošku na zúžení nosu, protože ten můj neni úplně ideální... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím to jde tak trochu mimo mě, ale mám objednaný Ladybox, ve kterém právě bronzer bude, tak se těším a i tento budu muset v drogerce okouknout :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Odstin je krasny, ale jaaaaj, prasnost nesnesu... Ja miluju zapeceny bronzer od Flormar, pak bronzer Sephora, konturuju s nimi vlastne porad:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Sephory mám také oblíbený bronzer z nějaké limitky... :) ale jinak mám nejradši Sleek :)

      Vymazat
  4. na zimu mám nejraději "slavnou" tvářenku Taupe od NYXU a přes léto používám bronzer od P2, který obsahuje maliličkatý shimmer a tvářím to opravdu dodá krásný opálený vzhled :)))
    dřív jsem slovo bronzer nebo konturovací pudr vůbec neznala, teď tyto produkty používám často :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný :) všeobecne tieto bronzery od Catrice sú super

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. tahle je pekna barva:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o svuj vlastni design obal na technologii:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  7. Dostala jsem svůj první bronzer od kamarádky a to od značky UMA a sice taky trošku prášil, ale mě to nevadilo, obličej mi pěkně rozzářil :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Jasom si kúpila nedávno Make up Revolution London takú paletku s bronzerom, farbou na líčka a rozjasňovačom a to musím povedať, že je zatiaľ najlepšie aké som mala. Podľa mňa je treba si kupovať na kontúrovanie veci určené na to a nie iné. Lebo je to fakt rozdiel potom :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  9. Bronzery vôbec nepoužívam ani v lete,ani v zime, iba lícenku, na leto broskynkovú a na zimu studenšiu ružovú :)
    btw. ak máš chuť zastav sa na mojom blogu, práve mám GIVEAWAY
    http://finallysomefashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Bronzer má pěknou barvu :). Já jsem dostala první bronzer od kamarádky zrovna v létě (UMA) a super, jsem spokojená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥