PODZIMNÍ WISHLIST

Nojo, wishlist, ten bych mohla psát třeba každý týden a stejně bych vždycky našla něco co prostě nutně potřebuji. :)) Tak snad si některé z těchto věcí brzo pořídím...


Pleťová maska Manufaktura z pivní řady mě láká hlavně proto, že po vyzkoušení na ruku mi přišla podobná hydratační masce od Lancomu (klik). Dá se používat buď jako klasická maska, která se smyje nebo může nahradit noční krém. Navíc obsahuje pivovarské kvasnice, vitamín B a další, takže si myslím, že pleť krásně vyživí. No uvidíme... :)

O rtěnkách Bourjois z řady Velvet se teď mluví opravdu hodně. Já už jsem pořídila odstín 04 Peach club a musím říct, že je fakt super, vyrdží věčnost! Jen je hodně, hodně, hodně výrazný, takže bych si k němu ráda pořídila ještě méně výrazný odstín 07, který jsem ale zatím v parfumeriích nesehnala. Nevíte, jestli se u nás prodává? :)

Možná jste si také všimli, že v líčení mám ráda fialovou, takovou krásně studenou. A přesně takový se mi zdá podle swatchů stín s krásným názvem Urban Decay Psychedelic Sister. Brzy snad bude můj! :)

Chanel Chance patří mezi mou večerní klasiku. Doteď jsem používala oranžovou verzi a po vyzkoušení růžové jsem zatoužila ještě po ní. Pravda, jsou to vůně hodně silné, ale garantuji Vám, že vydrží celý den! :)

Už jste byli v parfumerii obhlédnout nové stíny od Clarinsu Ombre Matte? Já jo, vypadají fááákt nádherně a navíc...matných stínů v univerzální béžové barvě přece není nikdy dost! :)

Jumbo tužku Sephora mám zatím jen jednu fialovou (klik) a je výborná, takže pokukuju po další. V nabídce jsou nádherné zelené odstíny, béžové, bronzové, stříbrné... jéé, já chci všechny :-D.

Co si momentálně přejete Vy? :)

Mějte se krásně.

10 komentářů:

  1. Je vtipné, že zrovna před pár minutami jsem vydávala obdobný kosmetický podzimozimní wishlist. :D Jinak z tvého výběru bych chtěla nejvíce vyzkoušet asi ty jumbo tužky od Sephory, slýchám o nich samé dobré věci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si taky jeden seznam vytvořila, ale asi si ho nechám pro sebe. Jinak Chance Eau Tendre mám a je moc hezká. Ale nejdřív bych ti radila pořádně ji ozkoušet. Na mně se přes den totiž změní docela hodně.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ted docela koukam po Bourjoic 123CC kremu :) a naslo by se toho rozhodne vic, koupila bych si i lak a dalsi kulatou tvarenku, ale objektivne - nic z toho nepotrebuju.

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem tu 07 viděla asi jen na netu, tak zkus leda tam... taky se mi z nich líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem psala tu recenzi, tak jsem se dívala na krasa.cz, tam mají všechny odstíny, ale u té 07 je zrovna delší doba dodání, až ke konci měsíce

      Vymazat
    2. Díky! :) Tak třeba časem objednám.. :)

      Vymazat
  5. Moc pěkný wishlist. :) Zaujala mě hlavně rtěnka Bourjois v tomto odstínu, líbí se mi i pleťová maska a uvítala bych béžovou tužku se Sephory. Tomu dalšímu bych se také nebránila. :) Prostě mi tehle wishlist padl do oka. Jinak Chanel Chance se nyní prodáva i v menším kovovém "flakónku" do kabelky, do kterého se pak dokupují jen náplně a a vychází to celkově levněji (je tam nějaký ten mililitr navíc za stejnou cenu při koupi pouze náplní, tuším). :)

    OdpovědětVymazat
  6. stíny Clarins mám také na wishlistu, hrozně moc mě lákají, ale nemůůžu :( mám stínů tolik, že je nestíhám líčit, ale opravdu mě lákají :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥