YVES ROCHER BALZÁMKY NA RTY

Pokud se alespoň trochu zajímáte o kosmetiku, jistě vám neuteklo, že před časem přišla značka Yves Rocher na trh s nabídkou nových balzámků na rty. Konkrétně je v nabídce 7 variant - jahoda, malina, třešeň, kokos, vanilka, macadamia a karité.


Já jsem dostala od zastoupení firmy jahodovou verzi, která je lehce pigmentovaná a rty tak tónuje do šťavnatého, červeného odstínu. No a protože jsem chtěla vyzkoušet i barevnou verzi, koupila jsem si také balzámek karité.

Balení balzámků je jednoduché, ale hezky povedené. Je relativně pevné a oceňuji také, že se neoloupává nápis a obrázek. A co se týče funkce? Balzámy dovedou rty hezky hydratovat a je fajn je mít neustále po ruce, pokud bez mazátka na pusu nedáte ani ránu. :)) Jsou na rtech velmi příjemné, nicméně je třeba počítat s tím, že jsou jen jemně hydratační, nikoliv léčivé. Pokud máte rty rozpraskané, plné šupinek, nebude to na ně to pravé. Jediné, s čím jsem měla problém u konzistence je, že balzámky byly ze začátku tužší a chvilku trvalo než se rozkreslily.


Balení obsahuje 4,8 g a stojí 49 Kč

Máte s balzámky zkušenosti? :) 
Zaujaly vás?



9 komentářů:

  1. Je fajn, mam tresnovy a krasne voni. Rty ale zabarvi docela dost :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já ty balzámky od YR považuji za takový průměr, mám doma ještě ty starší a nikdy jsem je nevypotřebovala.. :D Ale možná je někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jahodový mám taky a taky jsem si ho moc oblíbila :) hlavně krásně voní! A určitě budu kupovat nějaké další až dojde :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skoda, ze si nedala fotku na perach. Rada by som videla ten farebny. Farebne balzamy mam rada.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujaly a taky si pro nějaký ten bezbarvý půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam malinovy aôe rada by som vyskušala bezfarebny :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Já už okolo nich chodím dlouho, brousím si zuby na Makadamiu, Karité a kokos (miluju vůni kokosu ve vyrobcích od YR). :))

    http://zaruzovymzrcadlem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Yver Rocher má neskutečně balzámky:) Mám malinu a makadamiu a jsem s nimi naprosto spokojená. Hydratace dobrá, cena skvělá a krásně voní:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám ostružinový a krásně voní

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥