KIKO REBEL ROMANTIC

Italská značka KIKO je u nás stále oblíbenější a žádanější. Jistě za to může také fakt, že se u nás nedá koupit. Proto jsem měla velkou radost, když jsem letos o prázdninách objevila obchůdek přímo v Itálii v Portogruaru, kde navíc byla právě v prodeji limitovaná edice Rebel Romantic. Zaujala mě okamžitě. Nádherné rose gold obaly, super výběr produktů a ceny velmi příznivé. Bylo jasné, že si něco musím pořídit... :)


Celá řada obsahuje spoustu produktů, které si můžete prohlédnout zde - klik. Já jsem nakonec ulovila rtěnku, bronzer a také konturovací tyčinky, které mě zaujaly úplně nejvíc.



Bronzer jsem si koupila v odstínu "light to medium" a v nabídce byl ještě tmavší odstín "medium to dark". Hned po otevření mě zaujal krásný reliéf, který bronzer zdobí. Velmi se mi líbí také zrcátko v celé horní části obalu. Uprostřed bronzeru najdeme kousíček zdokonalujícího pudru. Podle mě se dá spíše využívat jako velice přirozený rozjasňovač, vykouzlí krásný přirozený efekt. Samotný bronzer už však tolik přirozený není a to kvůli velmi teplému podtónu. Je dost oranžový a musí se s ním zacházet opatrně. Na druhou stranu chválím, že je odstín velmi světlý a dá se hezky "ztratit". Plus vidím také v tom, že je úplně matný. Celkově jsem tedy s tímto produktem spokojená a myslím, že v létě vypadá hezky i přes teplejší odstín. Navodí tak pocit opálené pleti. :)

Cena: 12,90Euro






Na pleti, kde je bronzer doplněn ještě troškou tvářenky Max Factor v odstínu Lavish Mauve, o které jsem psala - tady


U konturování obličeje ještě chvilku zůstaneme. Další věc, kterou jsem si pořídila s tím totiž také souvisí. Jedná se o konturovací tyčinky, které mám opět v odstínu "light to medium". Set obsahuje jednu tyčinku tmavou, konturovací a jednu světlou, rozjasňující. Líbí se mi, že obě jsou tenké a dá se s nimi pracovat přesněji například při konturování nosu. (Například tyčinka od Clinique mi přišla nepraktická kvůli šířce.)  Obě mají velmi hezký odstín. Hnědý není vůbec tak teplý jako u bronzeru, je to odstín středně hnědé, který vypadá velmi přirozeně a dá se rozetřít krásně doztracena. Rozjasňovač je perleťový, neobsahuje žádné velké třpytky a vypadá moc hezky. Konzistence obou tyčinek je spíše mastnější, barvy jsou intenzivní už po prvním tahu, ale chvilku trvá než si na obličej sednou a zaschnou na něm. Na výdrž si však  nemůžu stěžovat. Jediné maličké mínus, který bych u tohoto setu našla je, že obal pastelek mohl být lépe rozlišený, aby bylo hned jasné, jestli beru do ruky tmavou nebo světlou, obě totiž vypadají úplně stejně.

Cena: 9,90Euro za obě tyčinky.





Nakonec jsem si nechala rtěnku Intensely Lavish ze stejné kolekce jako předchozí produkty. V první řadě, musím opět pochválit obal. Celý v rose gold metalickém odstínu vypadá luxusně. Zaujalo mě také zavíraní, které funguje na magnet. Problém je v tom, že se otvírá až tak lehce, že se rádo otevře i samo v kabelce. Na to je potřeba dát si pozor. Konzistence rtěnky je vyloženě krémová, takže je na rtech velice příjemná a vůbec nevysušuje. Bohužel však nemůžeme očekávat ohromující výdrž. Každou krémovku je zkrátka potřeba po jídle/pití opravit. Odstín, který jsem si pořídila je číslo 05 Heavy Cherry, protože přesně takový mi chyběl. Je to střední, malinový odstín. I když má v názvu cherry, tak mi opravdu spíše připomíná malinově nebo ostružinově vínovou (jóó, to popisování odstínů...). No každopádně je opravdu nádherný...posuďte sami...

Cena: 6,90Euro






Zaujala Vás kolekce Rebel Romantic? :)

Mějte se krásně!




5 komentářů:

  1. Kiko mám rada a aj táto limitka sa im vydarila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se teda hoodně líbí ty rtěnky, ale bez ozkoušení naživo bych si je nekoupila a v e-shopu vypadají některé odstíny dost podobně a reálné fotky chybí. :( Takže mám asi smolíka.

    Moc pěkný článek, díky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Moc ti to sluší :) Já už se těším do Regensburgu, až se půjdu mrknout do obchodu. Snad tam taky něco pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kiko se mi moc líbí, mám ho ráda;) Brala bych ty konturující tyčinky, rtěnka je také krásná:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥