TOO FACED LOVE FLUSH BLUSH WARDROBE

Když jsem poprvé uviděla na stránkách Too Face paletku tvářenek Love Flush, věděla jsem, že ji prostě potřebuji. A protože jsem si myslela, že v ČR vůbec nebude, objednala jsem si ji prostřednictvím Irenky (moc děkuji) z Ameriky. Strašně jsem se na ni těšila a nemohla jsem se dočkat až dorazí. Nicméně teď, asi po 14 dnech používání, už z ní tak nadšená nejsem...



Paletka obsahuje 6 odstínů tvářenek a na první pohled mi přišly všechny hezké, nositelné. Nicméně po vyzkoušení musím říct, že mě jednotlivé barvičky vůbec nenadchly. Jediný, přirozený odstín, který se hodí opravdu ke všemu je "Baby love", ale ostatní jsou hodně nepřirozené, všechny jako neonové zvýrazňovače a nějak se mi na tváři nelíbí. Další problém mám s pigmentací. Přijde mi totiž zbytečně vysoká, což souvisí s hodně máslovitou konzistencí. Když jsem tvářenku použila poprvé, byla jsem jak Marfuška. Chce to opravdu hodně lehkou ruku a určitou zručnost, protože jinak mají tvářenky tendence k flekatění. Co naopak musím pochválit je výdrž. Ta je opravdu neskutečná a jak tvářenky ráno naneste, tak je večer odlíčíte. Vydrží mi opravdu všechno. A plusem je pro mě také, že minimálně práší.

Hezké, roztomilé balení.
Výdrž tvářenek.

Příliš vysoká pigmentace.
Nepřirozené odstíny.
Flekatění.

Cena paletky je v ČR v Sephoře 990Kč. Závěrem bych řekla, že pokud vás paletka zaujala na první pohled tak jako mě, pořádně vyzkoušejte testery, omrknětě swatche, abyste si byly jisté, že vám opravdu sedne. Já z ní ve výsledku nadšená nejsem a koupi bych spíše nedoporučila.


Swatche odstínů zleva: Love hangover, Baby love, I will always love you, How deep is your love?, Justify my love, My love is king

Pouze odstíny Baby love, I will always love you a Justify my love obsahují droboulinké třpytečky, které ale nejsou moc patrné. Jinak bych řekla, že všechny odstíny mají spíše saténový lesk.


Jak se vám paletka líbí? Plánujete její koupi?

Mějte se krásně!



7 komentářů:

  1. Ta je krasna, me se odstiny libi, mam rada vyraznejsi barvicky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Mám rada výrazné tvárenky, ale toto je až moc a tiež by som najviac využívala asi len Baby Love. A od My Love is King by som čakala oveľa tmavší, fialovejší alebo bordovejší odtieň. Škoda, lebo vyzerá designovo veľmi roztomilo :).

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně si plánuji koupit spíše jednotlivé tvářenky pouze v nějakých odstínech, většina by pro mě byla nevyužitelných a navíc jako paletka je to pro mě naprosto nevyužitelné, hodně cestuji a ráda si vybírám jednotlivé produkty tak, aby mi nezabraly zbytečně moc místa. Jinak se mi ale moc líbí Baby Love a Love Hangover, do kterých bych samostatně klidně šla. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta paletka je nádherná! Jenom nevím, jestli bych využila tolik odstínů růžové :/ :))

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se hrozně líbila a plánovala jsem nákup, ale asi nakonec ne, s pigmentací bych se ještě pracovat naučila, ale ty odstíny jsou takové nudné... :)
    Díky za ušetřený peníz. Nedělám si iluze, že by nešel do něčeho jiného. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tyyyjo, to je škoda :/ A to mají Too faced vždycky taaak nádherné tvářenky.

    OdpovědětVymazat
  7. no skoda, ze vyzeraju tak neprirodzene a su aj podla mna maju aj moc shimmeru ale no kto vie
    galantosfun

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥