HÝČKÁNÍ VE SPRŠE

Kouzlo sprchových olejů jsem objevila už dávno u značky Saloos. A protože jsem si je obzvlášť na zimu zamilovala, moc ráda zkouším tento typ produktu u různých značek. Dnes bych vám chtěla představit sprchový a koupelový olej Manufaktura z meruňkové řady a Bioderma Atoderm.


Hlavní výhodou sprchových olejů oproti klasickým gelům je schopnost velké hydratace. Mně to vyhovuje maximálně když mám sušší pokožku a nechce se mi po každém mytí natírat tělovým mlékem. S použitím olejů už to zkrátka není potřeba, pokožka je po použití krásně vyživená a taková sametová. 
Sprchový olej Manufaktura, který obsahuje meruňkový a mandlový olej, vás upoutá hlavně vůní. Je velice příjemná, sladká ale zároveň jemná. Není divu, že meruňková řada patří v Manufaktuře mezi nejoblíbenější. Bioderma Atoderm olej je neparfemovaný a voní jen velice lehoučce... čistě. Navíc má i velice příjemné složení. Neobsahuje žádné parabeny, barviva, konzervanty a mýdla, takže by měl být vhodný o pro tu nejcitlivější pokožku, včetně dětské. Super mi přijde i to, že se dá použít i na mytí obličeje. Nijak jej totiž nedráždí ani nevysušuje.
Kdybych měla vybrat jen jeden z olejů, který mi vyhovuje víc, bylo by to těžké rozhodování. Manufakturu mám ráda proto, že krásně voní, Bioderma mi přijde šetrnější složením. Každopádně oba produkty jsou moc fajn a určitě doporučuji vyzkoušet! :)

Cena: Manufaktura 199Kč za 215 ml. Bioderma se na internetu pohybuje kolem 249Kč za 200ml.

Děkuji značce Bioderma, která mi olej poskytla k vyzkoušení! :)

Co vy a sprchové oleje? Používáte? Jaký je váš oblíbený?

Mějte se krásně!






4 komentáře:

  1. Oba dva sprcháče vypadají opravdu velice zajímavě, na Manu jistě kouknu.

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji sprchové oleje! Měla jsem od Dedry a byla jsem nadšená.

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové oleje milujem, mám ten od Biodermy a je skvelýý !

    OdpovědětVymazat
  4. Se sprchovymi oleji zkusenost nemam, ale ten od Biodermy me hodne laka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥