Maska Lancome Hydra Intense

Krásný Valentýnský čtvrtek :),

dnes se podíváme na masku od Lancomu - Hydra Intense. Předem bych chtěla říct, že masek jsem nějaké velké množství nevyzkoušela. Nemám proto tak moc s čím porovnávat, ale spíš jen subjektivně hodnotit :)

Hydra Intense je určená pro normální až smíšenou pleť a obsahuje extrakt ze subtropické rostliny Imperata Cylindrica. Je gelové konzistence a lehce se roztírá. Plusem může být také to, že příjemně voní. 

Nánášet se má na 5 minut a pak setřít suchým tamponkem. Nícméně, když jsem si ji v parfumerii kupovala, byl tam konzultant od Lancomu a říkal, že s ní má výborné zkušenosti, když se nechá působit celou noc. Takže já mu věřím a dávám ji převážně přes noc většinou 1x týdně. Sice mám po probuzení na pleti trochu žmolků, ale nic s čím by si neporadila pleťová voda. :)

No a co se týče hlavní funkce - tedy hydratace, tak je to bomba! :) Pleť je po ní krásně sametová, hydratovaná a vyživená. Maska si poradí dokonce i v zimě s nejsuššími místy, jako je nos - žádné šupinky, žádné loupání, prostě paráda :)

Škoda že už mi zase dochází :(. Ale určitě si koupím další ( už asi třetí) balení. Takže za mě ANO! :)


6 komentářů:

  1. Tak jak jste si užili muzikál ? :) My jsme si dali skleničku vína, ale nijak extra jsme Valentýna taky neřešili :)Jinak, díky za tip na masku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, byla to paráááda :)... a jinak masku určitě doporučuju vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí tvůj blog :)))
    Budu ráda,kdyz mě take navštívis:)
    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, kolik stojí ta maska prosím?

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥